Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

V'yi oluşturan 2 boru, dikine boru, kısa ve uzun oluklu olmak üzere 5 aparat montajı mı gerçekleştiriyor emekçiler şuanki işlemlerde?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Kardeş, bu forum iyidir hoştur da, burada biraz körler sağırlar durumu vardır, muhtemelen cevap alamayacaksın soruna boşuna bekleme derim.
stad 42 + açılacak o kesin ama net sayıyı kimse bilmiyor valla öğrensem saniyesine yazarım buraya ama kimse bilmiyor net olarak her yazdığımız sadece tahmin takılsın koltuklar saymaktan başka çare yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

V'yi oluşturan 2 boru, dikine boru, kısa ve uzun oluklu olmak üzere 5 aparat montajı mı gerçekleştiriyor emekçiler şuanki işlemlerde?

aynen o şekilde bide kısa ve uzun boruya altta  2 dikine kısa boru da montajlanıyor toplamda 7 parça
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 23:47:37 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Koltuklar tek tek mi kalipli sekillerde mi takiliyor ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Koltuklar tek tek mi kalipli sekillerde mi takiliyor ?
tek tek takılacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Kardeş, bu forum iyidir hoştur da, burada biraz körler sağırlar durumu vardır, muhtemelen cevap alamayacaksın soruna boşuna bekleme derim.
Bilmediğimiz bir konuda nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun :alala: @sağduyu
bu güne kadar güvenilir kaynaktan gelmemiş hiç bir bilgiyi açıklamadık. Evet vodafone arena
hakkında internetteki belkide tek bilgi kaynağı bu forum diğer yerlerede bilgi burdan gidiyor.
Bunun böyle olmasıda her şeyi burdan sallamadığımız için. mümkün olduğunca doğru bilgi vermek
istiyoruz. O nedenle açıklama yapılamayacak bir konudada açıklama yapmayız. Kimseyi kandırmaya gerek yok
buranın güvenilirliği biterse burda kimse durmaz haklı yere yoksa öyle bilgiler geliyorki burda
yayınlasak her duyduğumuzu hit patlaması yaşarız. ama amaç sansasyon yaratmak değil varsa
doğru bilgiyi paylaşmak yoksa sohbet etmek.

Çevrimdışı acan07

bence bunun temel nedeni stat değil bizim taraftarın maçın içine girmeyi bilmemesi. tek bildikleri tezahürat diye şarkı söyleyip, "kartal gol gol gol" diye bağırmak. Zaten tribünden kartal gol gol gol sesini duyunca futbolcular stres olmaya başlıyorlar.
bu konuda fenerbahçe seyircisi çok iyi, hakemi de rakibi de çok iyi baskı altına alıyorlar

göreceksiniz biz vodafone arena'da da çok puan kaybedeceğiz...
sana %100 katılıyorum  inönü yıkılmadanda inönüde de saçma sapan puanlar kaybediyoduk . bizim taraftar profilimiz  takımı itmekten çok telaşlandırıyo  gibime geliyo . bunu türkiyede en iyi yapan taraftar fenerbahçedir , sahada kendi oyuncusunu iter , rakible hakemle oynar bsakı altına alır. bizimki tamamen kontrolsüz güç  gibi resmen , nerde takımı iticek nerde rakiple hakmle oynayıp baskı altına alıcaz bilemiyoruz . rakip atak yapıyo kartal gol gol , gidilecek çok deplasman var , sevinmek için sevmedik  bunları söylüyoruz . tamam bağırmayan adam yok stdadda herkes boğazını yırtıyo en iyi taraftar her koşulda yanında olan taraftar biziz ama  kontrolü kullanırsak bi işe yarar bu güç . vodafone arenanın yapısı tam buna göre en son sıradaki adam bile maçın içinde olucak resmen , doğru kullanabilirsek bunu çok sağlam bir kale  olur. çok zor maç kaybederiz burda

Çevrimdışı Orhan

@Efe maviyle işaretlediğim yataydaki borular dış eksene doğru devam edecek mi? yada semerler mi  kullanılacak?

Çevrimdışı FARUK

@Efe maviyle işaretlediğim yataydaki borular dış eksene doğru devam edecek mi? yada semerler mi  kullanılacak?
Arkaya doğru 2 semer aynı zamanda yatayda 2 oluklu çelik  arasında bağlantı kuracak
En dıştaki 3. Semer daha farklı bu ikisine göre sadece elips şeklinde yatay parçası yok

Çevrimdışı harund1k3

sana %100 katılıyorum  inönü yıkılmadanda inönüde de saçma sapan puanlar kaybediyoduk . bizim taraftar profilimiz  takımı itmekten çok telaşlandırıyo  gibime geliyo . bunu türkiyede en iyi yapan taraftar fenerbahçedir , sahada kendi oyuncusunu iter , rakible hakemle oynar bsakı altına alır. bizimki tamamen kontrolsüz güç  gibi resmen , nerde takımı iticek nerde rakiple hakmle oynayıp baskı altına alıcaz bilemiyoruz . rakip atak yapıyo kartal gol gol , gidilecek çok deplasman var , sevinmek için sevmedik  bunları söylüyoruz . tamam bağırmayan adam yok stdadda herkes boğazını yırtıyo en iyi taraftar her koşulda yanında olan taraftar biziz ama  kontrolü kullanırsak bi işe yarar bu güç . vodafone arenanın yapısı tam buna göre en son sıradaki adam bile maçın içinde olucak resmen , doğru kullanabilirsek bunu çok sağlam bir kale  olur. çok zor maç kaybederiz burda

Simdi ben bu tartismayi daha once de yaptim burada. yine yapmaktan da cekinmiyorum acikcasi. Sergen yalcin yillarca besiktas'da top kosturmus herkesin takdirini kazanmis birisi. Videonun sonlarina dogru adamin gozlerindeki isiltiya bakin besiktas taraftarindan bahsederken. Ben bugune kadar bizde top kosturmus herhangi bir futbolcunun taraftar baskisindan sikayetci oldugunu gormedim. birakin sikayeti gidin sorun kimse sorsaniz gozleri dolar oyle anlatir besiktas taraftarini. Rakip futbolcularin en cok cekindigi deplasman inonu deplasmanidir. Simdi kartal gol gol gol elestirisini de anlamiyorum hangi oyuncu cikmis elestirmis bu tezahurati da siz elestiriyorsunuz ben anlamiyorum. kartal gol gol gol tezahuratinin amaci rakip takim karsisinda bocalamis, cekingen oynayan besiktas takimini ayaga kaldirmaktir.

Çevrimdışı Deniz

Boru işi biraz yavaş başladı ama her işte olduğu gibi başta amatörlük oluyor sonrada hızlanılıyor bu işin de ilerleyen günlerde daha da hızlanacağını düşünüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

Simdi ben bu tartismayi daha once de yaptim burada. yine yapmaktan da cekinmiyorum acikcasi. Sergen yalcin yillarca besiktas'da top kosturmus herkesin takdirini kazanmis birisi. Videonun sonlarina dogru adamin gozlerindeki isiltiya bakin besiktas taraftarindan bahsederken. Ben bugune kadar bizde top kosturmus herhangi bir futbolcunun taraftar baskisindan sikayetci oldugunu gormedim. birakin sikayeti gidin sorun kimse sorsaniz gozleri dolar oyle anlatir besiktas taraftarini. Rakip futbolcularin en cok cekindigi deplasman inonu deplasmanidir. Simdi kartal gol gol gol elestirisini de anlamiyorum hangi oyuncu cikmis elestirmis bu tezahurati da siz elestiriyorsunuz ben anlamiyorum. kartal gol gol gol tezahuratinin amaci rakip takim karsisinda bocalamis, cekingen oynayan besiktas takimini ayaga kaldirmaktir.
yahu ben kötü taraftarız bağırmıyoruz atmosfer oluşturmuyoruz demiyorum ki  .  elinde dünyaca bilinen tanınan bir taraftar  ve bu çok büyük bi güç  benim yakındığım şey bundan max verim alabiliriz fakat  max verim alamıyoruz bence . top rakipteyken bunu yapamıyozruz zaten hücum ederken bi sıkıntımız yok .
 sergende çok haklı 90 dk susmayan destekleyen iten  bi  taraftar kim olsa hoşuna gider

kartal gol gol e hiç lafım yok  oyuncuyu motive eder çok büyük bir  itici güç olur.ama zamanlama yanlış top sende iken bunu bağırırsın . top rakipteyken bunu bağırmanın ne anlamı var anlayamıyorum .  tüm dünyada  ev sahibi takım taraftarı top rakipteyken ıslıklar yuhalar homurdanılır bu tarz şeyler yapar ve gerçekten işe yarayan bişi bu .

fenerbahçe maç boyu tek yaptıkları şey  top rakipteyken ıslık  homurtu faul olunca tüm stada hakeme yükleniyo ve hucumda vura vura kıra kıra vs bunları yapıyo fakat doğru zamanlama ile  doğru şeyi yaptığı için max verim alıyo ve sonuçlar çok net ortada.
Adamlar nerdeyse toplamda 50 maç  gs ts ve bize maç kaybetmemiş o sahada demekki bişileri doğru yapıyo adamlar

vodafone arenada nefesimizi  doğru zamanda doğru şeyleri yapamaya harcayarak max katkı sağlayacağımızı umut ediyorum .

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı Erdem Çözer

inönü yıkılmadan önceki puan kayıpları takımın kötü olmasındandı.. takım kötü ve ruhsuz oynarsa tüm stadlarda taraftar baskısı oluşur.. o çok beğendiğiniz fenerbahçe taraftarı sezon başından beri 20. dakikada ıslıklara başlıyordu..

bırakın oynayanları (hadi onlar mecburen öyle konuşuyor dersiniz) futbolu bırakmış oyuncular bile taraftarımızı öve öve bitiremez.. bizim taraftarımız kadar takımı iten, kötü günde destekleyen bir büyük takım taraftarı yoktur..

tek sorunumuz var o da performansı beğenilmeyen oyuncunun maç içinde ıslıklanması.. o da zaten türk insanın kafa yapısıyla ilgili.. umarım bir gün daha gelişmiş bir toplum oluruz da bu saçmalıklarda biter..

ayrıca o maçla alakasız tezahuratlar çok eskide kaldı.. artık bizim taraftarımızda top rakipteyken ıslık, top bizdeyken destek durumunda ve hakemi baskı altına alma konusunda da son derece başarılı.. tabi futbol çok anlık bir oyun olduğundan bazen tezahürat sırasında da top rakibe geçebilir.. ama genel durum son derece iyi..
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 08:15:20 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

o kadar basit değil

42 x
 2 V
+1 kısa oluklu
+1 uzun oluklu
+3 dikine
 ayrıca
42 x
+6 D/C borular
+1 kedi yolu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SuperBJK

Göktürk - 2 ye bir talep formu gönderdim. Çok profesyonelce olmadı tabi ki de. Çekim açısı aralıklarına derece yerine " DİK " yazdım  :D
Görüntü seviyesi ve bant seçimi diye bir alan vardı doldurulması mecbur fakat  hiç birini doldurmadım çünkü terimlere çok yabancıyım  :lol:
Kısacası amatörce bir şey oldu istemeyerek.
Sormak istediğim acaba bir başkası bu forumu doldurdu mu ?
Doldurduysa nelere dikkat etti ?
Ve cevabı ne oldu ?
Olmadıysa da ilk talebimiz hayırlı olsun.  :)

Benim yazı pek ilgi çekmedi heralde  :dontknow:

Neyse başka bişey soriyim  :naughty:

Bursanın A harfini beğenmeyip değiştirme sebebi neydi ? Yani sivri olsa ne olucak oval olsa ne olucak ?

Çevrimdışı ahmetx

Kompozit panel derken :alala:
içerde tuvalet kapılarının üzerinde gördüm siyah renkte.
birde sanırım dışardan loca camlarının üstüde kompozitle kapanacak emin değilim sadece tahmin ediyorum @ahmetx
loca camlarının üzeri görsellerde beton olarak görünüyor ama bu foto senin dediğini doğruluyor @Necmi abi

Ayrıca @bjk_mabet in dediği gibi tribünlerin sahaya bakan beton kısımlarını kaplayabilirler (tribün prekast korkulukları gibi).Muhtemelen Alubond Green kullanılacaktır yeşil sertifikasından dolayı.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Benim yazı pek ilgi çekmedi heralde  :dontknow:

Neyse başka bişey soriyim  :naughty:

Bursanın A harfini beğenmeyip değiştirme sebebi neydi ? Yani sivri olsa ne olucak oval olsa ne olucak ?
@Efe ye sormak lazım  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Locaların koridora bakan duvarları ahşap panellerle kaplanmış.

Çevrimdışı ahmetx

Merdiven korkulukları siyah , üst kat seyirci korkulukları mat metal renkli olacak.

Çevrimdışı ahmetx

tek tek takılacağını düşünüyorum
önce raylar takılacak sonra koltuklar üzerine monte edilecek @Efe .(Abaküs)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Merdiven korkulukları siyah , üst kat seyirci korkulukları mat metal renkli olacak.

Kesin bilgimi @ahmetx?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

örneklerden yola çıkdım kesin değil.
En azından fikir verdin,bilgi  tazeledin.Sağolasın.

Çevrimdışı Efe

önce raylar takılacak sonra koltuklar üzerine monte edilecek @Efe .(Abaküs)

abaküste takildi normal olarak ta takildi hangisi yapilacak merak ediyorum ama tek tek takilacagini dusunuyorum abaküs olursa daha iyi olur tabi
Şampiyon Beşiktaş JK