Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Bu oluklu borular tam olarak ne ise yariyor yagmur suyunun akışıyla alakali bisey mi? Bir de en ust siraya yapilan kufeki tasi kaplaması icin iskele kurulumu yapmak yerine teleskopik telehandler gibi sepetli bi is makinesi kullanilamaz miydi surekli iskele kurup sökmesi daha zor gibi

Oluklu olmalarının nedeni yağmur suyunun akması için.Ama önemli olan semer ve yaylar bu borulara monte edilecek.Onlarında üstüne membran.

Manitou o aralara sığmazdı.Teleskopik platform olabilirdi ama.Şöyle bişi.

Çevrimdışı FARUK

Teşekkür ederim Faruk abi :) . Peki bu 4 çeşit borunun(uzun oluklu boru, kısa oluklu boru, v boru, dikine boru) dışında çatıya eklenecek hangi borular kalıyor? Semerler ve kedi yolları mı?

Evet aynen öyle

Çevrimdışı kadir137

Evet aynen öyle

42 Kısa oluklu
42 Uzun oluklu
84 V
84 Dikine
84 Semer
42 Kedi Yolu

Sayıları böyle mi  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erhan

Teşekkür ederim Faruk abi :) . Peki bu 4 çeşit borunun(uzun oluklu boru, kısa oluklu boru, v boru, dikine boru) dışında çatıya eklenecek hangi borular kalıyor? Semerler ve kedi yolları mı?

42x6 adet semer veya yay

Bi de yeni farkettim çatı ucuna uzantı gibi bi parça 42 adette o var.

Çevrimdışı Erhan

42 Kısa oluklu
42 Uzun oluklu
84 V
84 Dikine
84 Semer
42 Kedi Yolu

Sayıları böyle mi  :alala:

42x3 dikine borular
42x6 semer veya yay

Bide projede oluklu-halat arası çapraz bi parça var halat mı boru mu çözemedik

Ayrıca 42 adet çatı uzantısı projeye göre

Edit:80 V olucak
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 17:17:44 Erhan ]

Çevrimdışı kadir137

42x3 dikine borular
42x6 semer veya yay

Bide projede oluklu-halat arası çapraz bi parça var halat mı boru mu çözemedik

Ayrıca 42 adet çatı uzantısı projeye göre
40x3 olarak yazılmış. sanırım yeni+eski açık ortasına takılmayacak bazıları
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erhan

Ben bilhassa öle yazdım.Yeni+eski açık 2x3 yazıyor aşağıda.

Çevrimdışı Efe

yeni ve eski acik ortadaki uzun halata kısa ve uzun boru montaji olacak ama 2 tane v yi olusturacak boru takilmayacak bildigim kadariyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

yeni ve eski acik ortadaki uzun halata kısa ve uzun boru montaji olacak ama 2 tane v yi olusturacak boru takilmayacak bildigim kadariyla

Evet V boru yok onlarda Efe

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 19:28:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Parça montajı yeni başladı çağrı şuan yavaş ama hızlanacaktır hafta içi daha elverişli olur yorum için

Teşekkürler @FARUK
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deadam

Moraller 0 şu anda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı osman1903

Şu küfeki taşlarına bakıyorum da her taraf pas kir değişik değişik renkler madem şimdi en üst tarafları kaplamak için iskele kuracaktın bir seferde bütün küfeki taşlarını şimdi kaplasaydın düşünüyorum düşünüyorum niye 1 yıl önceden küfeki kaplaması yapıldı diye tek mantıklı sebep bitiyo görünümü vermek için olsa gerek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şu küfeki taşlarına bakıyorum da her taraf pas kir değişik değişik renkler madem şimdi en üst tarafları kaplamak için iskele kuracaktın bir seferde bütün küfeki taşlarını şimdi kaplasaydın düşünüyorum düşünüyorum niye 1 yıl önceden küfeki kaplaması yapıldı diye tek mantıklı sebep bitiyo görünümü vermek için olsa gerek

Zor ama olası erken bitme durumunda ha deyince açamayacaktık onun bitmesini bekleyecektik bu sefer de diğer işleri engellemiyor niye erken başlanmadı diye eleştirilirdi aylardır sürüyor işler daha bitmiş değil yetişmezdi şimdi başlansaydı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Çevrimdışı dr.ozan

günaydın beşiktaşarena..

bugün çatı montajı morallerimizi düzeltecek boyutta olur inşallah..

Çevrimdışı Efe

günaydın beşiktaşarena..

bugün çatı montajı morallerimizi düzeltecek boyutta olur inşallah..
bu hafta çatida net degisiklikler olacaktir aksam yeni inonu fotosuna bakmak lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

bu hafta çatida net degisiklikler olacaktir aksam yeni inonu fotosuna bakmak lazim

atarsa tabi  :evillol:

Çevrimdışı dr.ozan

evet ilk denemeler tahminimden kolay oldu. 1 ayda montaj tamamlanabilir gibi..

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tatsiz , Tuzsuz Morallerin yerlerde oldugu bir pazartesi sabahindan herkese Gunaydin...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay