Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O stat orada inci gibi bitmiş duruken orada oynamak istemeyecek kimseyi düşünemiyorum.
Rakipler bile orada oynamak isteyecektir :biggrinking:
Yeter ki stat bitsin, bakalım göreceğiz mantık mı baskın çıkacak duygular mı  :evillol:

Bana göre de öyle abi zaten bitmişken hemen bir sonraki maçı orda görmek isterim.

Ama işte takımın hali nice olur o korkutuyor beni :D

Bana göre duygular baskın çıkacak :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Bana göre de öyle abi zaten bitmişken hemen bir sonraki maçı orda görmek isterim.

Ama işte takımın hali nice olur o korkutuyor beni :D

Bana göre duygular baskın çıkacak :D

varsın sampiyonluktan olalım :P

o sinerji yaratılmıssa stad değişsede büyü bozulmucaktır bana göre..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

"Yeni stada geçtik şampiyonluk gitti" ya da "bak geçmedik şampiyon olmadık" düşünceleri tamamen kahve falı gibi. Bilinmez durumlar. Benim fikrim olumlu motivasyon sağlayacağı yönünde.
Taraftarın önünde rahat oynayamayan oyuncular ya da az taraftara alışmış gibi yorumlara katılmıyorum. Aynı hedefe motive olmuş bir bütün bunları yaşamaz. Ha bazı "Q17 ye neden pas atmadın" diye Ozi'ye sosyal medyadan saldıran sivilceli kafalar olacaktır. Tribünde bu tipleri buldukça yanaklarından sıkarak içlerini boşaltıp kolonyayla (şişesiyle) dövün.

Çevrimdışı Ensar

bu baskı olur yok gol yersek aaaa uuu sesler baskıdan takım etkilenir felan bana mantıklı gelmiyor , niye gol yiyoruz abi ayrıca niye kimse o statda maça müthiş bir baskı ile başlayacağımızı bir gol bulursak farka gidebileceğimizi söylemiyor :) futbolcuların da taraftarlar gibi ne kadar istekli ve hasretle stadı beklediğini ve rakipleri adeta parçalamak istercesine beklediğini düşünmüyor musunuz :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

bu baskı olur yok gol yersek aaaa uuu sesler baskıdan takım etkilenir felan bana mantıklı gelmiyor , niye gol yiyoruz abi ayrıca niye kimse o statda maça müthiş bir baskı ile başlayacağımızı bir gol bulursak farka gidebileceğimizi söylemiyor :) futbolcuların da taraftarlar gibi ne kadar istekli ve hasretle stadı beklediğini ve rakipleri adeta parçalamak istercesine beklediğini düşünmüyor musunuz :)
Tabi ki o dedigin gibi de olabilir ancak bu riske girmeye deger mi ?.30 hafta goturebildiysek 4 hafta daha goturebiliriz bu ligi boyle bir riske girilemeyecek kadar onemlidir sampiyonluk :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Tabi ki o dedigin gibi de olabilir ancak bu riske girmeye deger mi ?.30 hafta goturebildiysek 4 hafta daha goturebiliriz bu ligi boyle bir riske girilemeyecek kadar onemlidir sampiyonluk :)
tamam da özledik be abi :)

Çevrimdışı Deniz

tamam da özledik be abi :)
Cok haklisin ,ozlemek lafi az olur burnumuzda tutuyor ancak bizim bu heyecanimiz takima olumlu yansimali :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Geçen sene götüremedik be :D

Çevrimdışı Ensar

Cok haklisin ,ozlemek lafi az olur burnumuzda tutuyor ancak bizim bu heyecanimiz takima olumlu yansimali :)
valla eğer tam olarak hazır olacaksa stad bence açılsın , çatır çutur yeriz rakipleri evelallah :) bacakları titreyerek rakiplerin :)

yarım yamalak olacaksa yeni sezon da açalım

Çevrimdışı Deniz

valla eğer tam olarak hazır olacaksa stad bence açılsın , çatır çutur yeriz rakipleri evelallah :) bacakları titreyerek rakiplerin :)

yarım yamalak olacaksa yeni sezon da açalım
İste bu nedenle de yeni sezon her acidan daha mantikli :)

Çevrimdışı Deniz

Geçen sene götüremedik be :D
Stadyumdan mi yoksa mr. bilic in west ham+pektemek aşkından mi goturemedik sence :)

Çevrimdışı CanEmre

Diğeri daha büyük risk değil mi peki @Deniz
Bitmiş Vodafone Arena'da oynamayıp Allah yazdıysa bozsun Olimpiyat'ta şampiyonluk kaçarsa kime ne anlatabilirsin  :olmaz
Sonuçta öyle bir durumda Başakşehir haklı olarak vermez sahasını  :naughty:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Stadyumdan mi yoksa mr. bilic in west ham+pektemek aşkından mi goturemedik sence :)
Yapma, yarama tuz basma :s20:

Çevrimdışı Ensar

Bitmiş Vodafone Arena'da oynamayıp Allah yazdıysa bozsun Olimpiyat'ta şampiyonluk kaçarsa kime ne anlatabilirsin  :olmaz
kesinlikle katılıyorum bu çok daha büyük bir çöküş olur şahsen , stad tam hazır olursa mis gibi stadımızda oynamamak biraz saçma olur , olimpiyatta ki maçlara başkan bile geç kalıyor :D

Çevrimdışı Emre Ş.

Hayırlısı neyse o olsun, sadece stres, sıkıntı yaşıyoruz :) .

Çevrimdışı onurturan

Bizim Bilic mi Mr. Bilic mi yazsi geldi aklima ne guzel yazmisti zamaninda  @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Vodafone arenada kacarsa daha buyuk uzuntu yaratir bence abi :)

Çevrimdışı canergiray77

Sampiyon olursak sampionluk turunu vodafone arenanin bitmesine saklarlar olimpiatta kaldirmazlar zaten sampion olarak yuvaya donmek olaraktan.
bencede böyle daha iyi olur sabaha kadar kutlarız :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onurturan

bencede böyle daha iyi olur sabaha kadar kutlarız :D
Biz onu her türlü sabaha kadar kutlarız @canergiray77  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı canergiray77

Biz onu her türlü sabaha kadar kutlarız @canergiray77  :ishock: :ishock:
yav orasi öyle tabii ki ama şeref beyde gerçekten farklı olur  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

artık konusutugumuz konular cok farklılastı o sebeble her turden insan burda yorum yapabilir durumda stadı begeneni begenmeyeni bir bütün olarak içine alan bir sürece girdik

cnk vereceği yarar ciddi ölçüde önemli bizim için belki maddi konularda aman aman anlık etki bırakmıcak belki ama zamana yaydıgımızda rakiplerle yarısıp geçme sansına erisicez...

yani önümüzde bir engel yok mazeret te kalmıcak son söz top oynayan gençlerde olacak
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 23:12:06 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kralkartal

Bu stad bu sezon bitmez seneye ilk mac gecer oynariz.

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Anıl

Mümkün müdür?

http://twitter.com/firatgunayer/status/670711144739438592

Şuanda da bildirilmiştir ki zaten. Geçen sene bile Olimpiyat ve Vodafone Arena bildirilmişti UEFA'ya :)