Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908818 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı boateng

hafif yukardan net fotograf olsa iyiydi  :icool: bu arada merdivenlerdeki son durum ne yeni açık çatal gibi sanki ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar, su geçici evler ne zaman kaldiralacak ?

iş bittiği zaman  :D
orda emekçiler kalıyor sokağamı atalım :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 16:46:49 kutalmis.pinar ]
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kalyoncu

bütün sıkıntıyı sürgünde çekip bir kaç maç vodafonda oynayıp vodafone arenada şampiyon oldular
dedirtmemek lazım Bu takım şampiyon olarak vodafone arenaya girerse bize iki türlü güç verir
hem kırılamayacak bir rekora imza atarız gidin sahanız olmadan şampiyon olun sonra gelin bizle
yarışın deme hakkımız olur Hemde sahasız şampiyon olan bir takımın önümüzdeki sene kendi sahasında nasıl bir korku vereceğini düşünün
sezona bir sıfır önde başlarız
Abi bide şöyle bir olasılık var ya olympiyatta kaybedersek şampiyonluğu bu seferde vodafone arenaya  gecmedikleri için kaybetti olacak.ben vodafone un görkemli muazzam bir açılış isteyeceğini düşünüyorum ve Vodafone danda cok memnunum güzel bir ikili olduğumuzu düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

19.03 olmasa da olur, önümüzdeki sezona tam hazır açarız diyenleri anlayamıyorum.

19.03 demek son 4 iç saha maçımızı evimizde oynarız demek. Ve bu olursa şampiyonluğu kolay kolay bırakmayız, 20 milyon euro Şampiyonlar Ligi gelirini cebe atarız demek.

Ancak aksi olur da Olimpiyat'ta oynarsak, (Başakşehir'in evini 2.yarı vermeme ihtimali çok yüksek geçen senede aynısını yaptılar) şampiyonluğumuz büyük risk altında demek. Belki Ocak-Şubat'ta Başakşehir sahasını vermeyecek ve takım 2.yarının başında puan kaybedecek. Bu olası. İleriyi düşünüp gerekirse 20.00-02.00 arası ek vardiya yapıp o boruları takmamız lazım. İlk hedef vinçlerin bir an önce stattan çıkması olmalı ki zemine başlanılsın.

Çatı kalkmamış olsa, teknik problemler çok fena sonuçlar doğurabilir o yüzden yavaş gidelim deseniz, hiç bir şey demezdim. Ama en riskli bölüm bitti. Şimdi hızlanmanın, full konsantre çalışmanın tam sırası. Bu senede son dakikada şampiyonluk kaybetmeyi bu camia kaldıramaz. Ve şampiyonluk için bu stadın açılması şart. Son 4 maça yetişmesinin ihtimali var. Ve bu sonuna kadar zorlanmalı.

Kaldı ki seçime gidecek Fikret Orman'ın stadı açmama ihtimali yok. Açacaktır kesin. Ama mayısa kalırsa son 2 maç evimizde oynarız. Bize psikolojik olarak 4 maç lazım.

İçerde bazı eksikliklerle açarız. Sonra yazın çalışmalar tamamlanır ve resmi açılış töreni altında bir daha Barcelona'yla açarız. Ne var yani bunda. Stadın açılma show'undan çok, stadın bu sezon bize itici güç olması zorunluluğuna konsantre olmalıyız ki. 20 milyon euro Şampiyonlar ligi gelirini alıp, ayağa kalkalım.

@ernesto

Oncelikle hosgeldin foruma kardesim.

Simdi ben bu olaylara biraz daha muhendis gozuyle bakiyorum. Stadin acilis tarihi cimin hazir oldugu gun olacak stat girislerinde ve cevre duzenlemesinde bir sorun olmadigi muddetce. Mesela salliyorum, kimse koridorlarin duvarlarina yapilacak desenler bitmedi diye stadi acmamazlik yapmaz. Fakat bu is oyle oldu bittiye geldi acalim demekle olmuyor. Sen stadim bitti dedigin gun federasyondan ve uefa'dan gelip stadinin mac oynanabilirligini her anlamda kontrol ediyorlar. Hadi dedigin gibi yaptik isleri hizlandirdik, muhendislikten odun verdik cati icin oluklu borularin bazilarinin vidalarinin kontrolunu yapmadik tork gucu kontrol edilmemis tek bir kritik vida bile butun bir catiya zarar verebilir. Mesela cati degil cimi konusalim. Hadi dedik cim daha hizli olsun bir sekilde hizlandirdik cim tam hazir olmadan basladik ilk macimizi marta yetistirdik, ilk mactan mario gomez sakatlandi sampiyonlugu kaybettik. O zaman ne olur biliyor musun butun bir sene bu konusulur.

Ha ben seni de anliyorum bir an once yetistirilsin diyorsun ama emin ol bizim burada bunu dusundugumuzden cok yonetim kurulu ve ozellikle baskanin bizzatihi kendisi bunun icin cirpiniyor. gerekirse stat'da kaliyor butun islerler birebir ilgileniyor. Hepimizin temennisi en yakin zamanda acilmasi bundan suphen olmasin kardesim.

baskani'da cok farkli konularda cok farkli sekillerde elestirebilirim fakat su stat konusunda yukarda Allah var adam kendini perisan edip deliler gibi calisiyor. ha diyebilirisiniz mesela tabi ki calisacak diye. Ama istese verirdi basina bir yonetim kurulu uyesi butun islerde sen ilgilen diye, zaten takim sampiyonlugun en buyuk adayi gelecek sezona yetisse de sikinti cikmaz dese der. cogu baskan da takimini bizim baskan kadar dusunmuyor emin ol.

Sen yuregini ferah tut yani bu stat en yakin ne ise onda acilacak bundan kuskun olmasin.

Çevrimiçi Necmi

Abi bide şöyle bir olasılık var ya olympiyatta kaybedersek şampiyonluğu bu seferde vodafone arenaya  gecmedikleri için kaybetti olacak.ben vodafone un görkemli muazzam bir açılış isteyeceğini düşünüyorum ve Vodafone danda cok memnunum güzel bir ikili olduğumuzu düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabi işin birde orası var ama burda doğru kararı elbette yönetim verecektir takımın tansiyonunu
biz değil onlar biliyor. Şartları en doğru onlar değerlendirir. açmak isterlerse açarlar resmi açılışı sezon sonu yaparlar.

Çevrimdışı İhsan

Durum tespiti: 16:30
2 kısa okuklu
1 uzun oluklu
8 dış cemberin direkleri
0 SJ
23 SJ kafesi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı osman1903

Bugün stada gitme şansım oldu bir paletli uzun oluklu boru takarken diğer paketli de arka iskeleti halata bağlayan uzun boruları takıyordu yeni açığın sağ tarafında 3. Takılıyordu gerçekten harika görünüyor

Çevrimdışı Efe

kırmızı ile işaretledim.

onlar ara ara takilir sonucta onlari takmadan oluklu boruları takamazlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Durum tespiti: 16:30
2 kısa okuklu
1 uzun oluklu
8 dış cemberin direkleri
0 SJ
23 SJ kafesi
guzel iyi gidiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası ilk zamanki düşüncem hala mevcut. Takım dışarda oynamaya ve az seyirci ile oynamaya alıştı. Bu takımı bu sene sonuna doğru Vodafone Arena'ya sokarsak Allah muhafaza bi geri düşüşte baskıdan eli ayağına dolaşır takımın. Olası bi şampiyonluktan bile olabiliriz.

Bence zorlamaya gerek yok. Yeni sezon en güzeli. Girsinler yeni sezonda paşa paşa oynasınlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

sampiyonluga etki edicektir mantıklı o zaman seçimede etki edeceğinden dolayı tamamıyla herseyiyle yeni sezonda acılsın gösteri maçları dahil seçimden sonra yapılsın:))

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yasin A.

bugünkü puan durumu olsun, fener'e 5, gs'ye 7 puan fark yapalım en az, vodafone arena'da en az 2 maç oynatırlar..
ama sıkıntılı bir süreç olursa zaten 6 metre var taraftar ile topçu arasında, olcay, ismail, oguzhan, gökhan bunlar duygusal çocuklar. hatırlayın quaresma bile çıkarayım formayı gel sen oyna hareketi yapmıştı numaralıya zamanında.
bizim stad, bizim taraftar profili farklı aga.
futbolcuya sesini duyurabiliyor, elekten geçirmeden söyleyiveriyor sözleri..
ama yeni sezondan önce girmek lazım sahaya orası kesin.. 1 olur 2 maç olur yeterli.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Sampiyon olursak sampionluk turunu vodafone arenanin bitmesine saklarlar olimpiatta kaldirmazlar zaten sampion olarak yuvaya donmek olaraktan.

Çevrimiçi Necmi

sampiyonluga etki edicektir mantıklı o zaman seçimede etki edeceğinden dolayı tamamıyla herseyiyle yeni sezonda acılsın gösteri maçları dahil seçimden sonra yapılsın:))

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
bu stad bittikten sonra açılıp açılmaması seçimi ne kadar etkiler sence :D
her halukarda bu stad seçime bitmiş olarak girecek bu kesin bittikten sonra maç oynayıp oynanmaması bir tek takımı etkiler.
taraftarda stad bittiğinde baskıyı kaldıracaktır şu anda yapılan baskı tamamen stadın yarım kalma korkusundan
kaynaklı bilinç altı bir an önce bitsin diyor bir sorun yaşanmadan bittikten sonra artık bir çok şeyi umursamayacaklar
tek düşünülen takıma yapacağı + - katkı olarak değerlenecek. Takım şampiyonluğa emin adımlarla giderse emin ol taraftarda ritmi bozmamak için
mevcut şekliyle lig bitsin diyecektir.

Çevrimdışı ozan062

bu stad bittikten sonra açılıp açılmaması seçimi ne kadar etkiler sence :D
her halukarda bu stad seçime bitmiş olarak girecek bu kesin bittikten sonra maç oynayıp oynanmaması bir tek takımı etkiler.
taraftarda stad bittiğinde baskıyı kaldıracaktır şu anda yapılan baskı tamamen stadın yarım kalma korkusundan
kaynaklı bilinç altı bir an önce bitsin diyor bir sorun yaşanmadan bittikten sonra artık bir çok şeyi umursamayacaklar
tek düşünülen takıma yapacağı + - katkı olarak değerlenecek. Takım şampiyonluğa emin adımlarla giderse emin ol taraftarda ritmi bozmamak için
mevcut şekliyle lig bitsin diyecektir.

yüksek ihtimal senol gunes ve talebeleri yeni sezonda değil ne zaman hazır olursa o zaman

yani bu sezon içinde hazır oldugu vakit hangi hafta olursa olsun oynayalım kafasında olacaklardır

o kadar özlemini çektik-ler belki yeni sezonda top kosturamayacaklar var bi orada yer alalım derler:) hazırlık macındansa resmi macı tercih ederler tahminim

topu yonetime atsalar onlarda teredütte kalır topu yine senol hocaya atarlar ihale söz konusuysa en güzeli hocaya atmak spor yöneticiliği geleneklerine tam uyuyor:)
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 18:05:40 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

yüksek ihtimal senol gunes ve talebeleri yeni sezonda değil ne zaman hazır olursa o zaman

yani bu sezon içinde hazır oldugu vakit hangi hafta olursa olsun oynayalım kafasında olacaklardır

o kadar özlemini çektik-ler belki yeni sezonda top kosturamayacaklar var bi orada yer alalım derler:) hazırlık macındansa resmi macı tercih ederler tahminim

topu yonetime atsalar onlarda teredütte kalır topu yine senol hocaya atarlar ihale söz konusuysa en güzeli hocaya atmak spor yöneticiliği geleneklerine tam uyuyor:)

:alala:  doğru olan zaten hocanın karar vermesi değilmi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:alala:  doğru olan zaten hocanın karar vermesi değilmi?

Abi Vodafone'un söz hakkı var mı açılış konusunda?

Ya görkemli bir açılış isterlerse yazın?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Abi Vodafone'un söz hakkı var mı açılış konusunda?

Ya görkemli bir açılış isterlerse yazın?
Açılışı gene yapar,
Şampiyonlukla yapılan açılıştan daha görkemli bir açılış olur mu bir stadyum için  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açılışı gene yapar,
Şampiyonlukla yapılan açılıştan daha görkemli bir açılış olur mu bir stadyum için  :super:

Orası öyle ama bu sefer de Hoca istermi :alala:

3 senedir maçları öyle bir atmosferde oynamayan bir oyuncu topluluğu var elinde ve seyirci profili de ortadayken..

Bilemiyorum Altan.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatı aydınlatması yoktu ve vapurdan uzak yani ama deneme amaçlı ilkdefa gönderiyorum

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı CanEmre

Orası öyle ama bu sefer de Hoca istermi :alala:

3 senedir maçları öyle bir atmosferde oynamayan bir oyuncu topluluğu var elinde ve seyirci profili de ortadayken..

Bilemiyorum Altan.. :D
O stat orada inci gibi bitmiş duruken orada oynamak istemeyecek kimseyi düşünemiyorum.
Rakipler bile orada oynamak isteyecektir :biggrinking:
Yeter ki stat bitsin, bakalım göreceğiz mantık mı baskın çıkacak duygular mı  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın