Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907691 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

terrazo doseme kaplamaları @bjk_mabet in örnek resimlerini paylaştığı zemin kaplamaları mıydı @Necmi abi?

Evet @ahmetx

Çevrimdışı dr.ozan

beyaz çelik boru uzanacak

yüksek ihtimallede paletlinin tutmuş olduğu V boru. takılıyordur yüksek ihtimal. fotoda işaretledim

halat olsa daha iyi olurmuş sanki.. fazla boru olunca çatının sade güzelliği bozuluyor  :D

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı AdemG

pekı bura ne olaki

seyirci cikis merdivenleri. UEFA kriterleri geregiydi sanirim ustu cam ile kaplanacak.

Çevrimdışı ahmetx

seyirci cikis merdivenleri. UEFA kriterleri geregiydi sanirim ustu cam ile kaplanacak.
hangisini diyorsun abi @AdemG

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AdemG

hangisini diyorsun abi @AdemG

alttaki resim. yaniliyorsam Necmi duzeltecektir, beraberdik. @Necmi

Çevrimdışı ahmetx

alttaki resim. yaniliyorsam Necmi duzeltecektir, beraberdik. @Necmi
ilginç olacak ama , toki de var mı böyle şeyler ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

ilginç olacak ama , toki de var mı böyle şeyler ?

@Necmi abi bahsetmişti ya ektra olarak yangın çıkışı olmadığı için merdivenlerin üzeri demirle kapatılıp birşeyler yapılıyor demişti

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi bahsetmişti ya ektra olarak yangın çıkışı olmadığı için merdivenlerin üzeri demirle kapatılıp birşeyler yapılıyor demişti
evet Uefa standartlarına bir kez daha biat ediyorum  :bandit:

Çevrimdışı enemy1903

herkes burada toplandığı için yazıyorum.cenke oy verelim.haftanın oyuncusu oylamasında.

http://uelmvp.uefa.com/

Çevrimiçi Necmi

oralar bildiğimiz alt katlara iniş çıkış merdivenleri
bina yapı talimatlarına göre yapılması gereken yangın merdivenleri yer olmadığı için yapılamıyor
o nedenle ana merdivenlerin direk yangın merdiveni olarak yapılması gerekiyormuş devletin istediği bir standart
uefa ile ilgili olduğunu sanmıyorum direk bizim bina yönetmeliklerimizle ilgili bir durum yanlız o merdivenleri çok
beğeneceksiniz çok geniş ferah şık merdivenler çıkarken insanı yormuyor.

Çevrimdışı Erçin

şu prekastçılara hayranım.. adamlar okadar iskeleyi tekrar kuracaklar :)

Çevrimdışı Mehmet92

Küfekiciler mi demek istedin abi,prekastla iskeleyi bağdaştırmaya çalışıyorum 5 dakkadır kafamda :D

Çevrimiçi Necmi

Taşçılara demek istedin sanırım :alala:
yapacakları fazla bir şey yok sonuçta ya söküp takacaklar
yada daha fazla iskele bulunduracaklar hangisi maliyet
olarak uygun olursa onu tercih ederler. Ellerindeki ekip sayısına
göre iskele miktarını belirlerler iskelede maliyeti düşük bir şey değil @ssecrett

Çevrimdışı attila_metu

herkes burada toplandığı için yazıyorum.cenke oy verelim.haftanın oyuncusu oylamasında.

http://uelmvp.uefa.com/

Kaçırdığı o golden sonra biraz zor :)

Çevrimdışı onurturan

Neden bi daha kuracaklar anlamadim üst kisimlar icin diyosaniz sepet seklinde sarkan iskele kullanilacak onlar icin hafizam beni yaniltmiyosa..(Küfeki)

Çevrimdışı martin40

Catal merdiven ?

Bu küfekler temizlenecek mi ? :alala:

Çevrimdışı sylar

,

paylaşıldıysa affola bi tanıdıktan geldi.. 26.11.2015
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 16:16:53 sylar ]

Çevrimdışı kralkartal

Yeni acıkta merdivenler çatal olmayacakmıs dikkatli bakinca gördümm..
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 16:22:24 kralkartal ]

Çevrimdışı Erçin

tamam tamam vurmayın küfekiciler demek istedim yanlış yazmışım  :D

Çevrimdışı ahmetx

Catal merdiven ?

Bu küfekler temizlenecek mi ? :alala:
çıkışların altında tek merdiven sırası var çatal olması için 2 olması lazım @martin40 , o tek sırayı çıkış altına taşıyacaklar.
Küfekiler temizlenmeyecek , kendi kendini temizleme özelliği var mı @Necmi abi?  :D