Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yankee

böyle olacak :) sonrası semer yay montajları @martin40
@SDemirsoy Bu kedi yolları dediğimiz, o v şeklinde duran oluklu borulara bağlanan uzun kısım mı oluyor ?

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaşlar bu bir yarış değil zaten bir mukayesede olmaz ikisinin arasında tek benzerlik
temellerinin aynı ayda atılmış olması. TS forumlarındada birçok gönüldaşları bizim gibi sabırsız şekilde stadlarının bitmesini bekliyor
ama biz halimize şükredelim kendi stadımızı yapıyor olmamız sayesinde ne bilgiden mahrum kalıyoruz
nede canlı yayın olsun foto olsun bu güne kadar bir şekilde göz yumdular. Bilgilerin bizlere ulaşmasını sağladılar.
bazen forumlarını okuyorum hiç bir bilgi gelmediği için kendi aralarında sohbetle geçiyor.
katılmakla birlikte vodafone ve biz iyi reklamını yaptık yoksa burada kafayı yiyen çok olurdu  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Günaydın forum ahalisi ve aramıza yeni gelen arkadaşlar selam olsun  :)

@Efe Bu arada bu boru işleminden genel toplamda 42 adet mi yapılacak ?
evt
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

katılmakla birlikte vodafone ve biz iyi reklamını yaptık yoksa burada kafayı yiyen çok olurdu  :kop: :kop:
Şimdi yok mu sence

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy Bu kedi yolları dediğimiz, o v şeklinde duran oluklu borulara bağlanan uzun kısım mı oluyor ?
hayir kedi yollari suan sahada dikdortgen seklindeki buyuk parcalar onlar on kisima takilacak suan takilan parcalar kisa oluklu boru ve onu kirise sabitleyen 2 tane V seklini aldiracak boru gun icin son kisim olan uzun oluklu boru takildiginda islem bitecek 1 tanesi bitanesi bitmis olacak 41 tane kalmis olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

600 sayfa..

EyvAllah @SDemirsoy , sonraki islemler bunlarmi ?

Çevrimdışı yash26

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

hayir kedi yollari suan sahada dikdortgen seklindeki buyuk parcalar onlar on kisima takilacak suan takilan parcalar kisa oluklu boru ve onu kirise sabitleyen 2 tane V seklini aldiracak boru gun icin son kisim olan uzun oluklu boru takildiginda islem bitecek 1 tanesi bitanesi bitmis olacak 41 tane kalmis olacak

Metnin Türkçe'ye çevrilmiş hali aşağıdadır: 

Hayır, kedi yolları şu an sahada, dikdörtgen şeklindeki büyük parçalar... Onlar ön kısıma takılacak. Şu an takılan parçalar: kısa oluklu boru ve bunu kirişe sabitleyen, "V" şeklini aldıracak 2 adet boru. Bugün için son kısım uzun oluklu boru. Bu takıldığında 1 tanesi için işlem bitmiş ve geriye 41 tane kalmış olacak.

:D

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı empisayn

600 sayfa..

EyvAllah @SDemirsoy , sonraki islemler bunlarmi ?

ben semerleri iki uzun oluklu boruların arasına montajlanır sanıyordum , bir tane uzun borunun üstünde sıra sıra mı olacak ? @martin40  ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

ben semerleri iki uzun oluklu boruların arasına montajlanır sanıyordum , bir tane uzun borunun üstünde sıra sıra mı olacak ? @martin40  ?
arsina monte edilecek yanlış çizmiş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mesahan

Akyazı stadının bana göre Trabzona faydası değil zararı olacaktır.
Bir stadın en önemli özelliği bana göre konumudur.
Herkes Kayseri Stadına neden taraftarın gelmediğini soruyor, nedeni basit. Bir Kayserili olarak eski stada şehrin ortasında olduğu için haberimiz olmasa bile kalabalığı görüp giderdik çocukken.
Yada şehrin esnafı meydana gezmeye geleni vs maç günü kolayca giderdi.
Ama KadirHas stadı ne kadar da çok uzak olmasa da vasıtayla gitmek gerekiyor.
Trabzon için umarım öyle olmaz.

Bizim stadın yerinin değişmemesi Fikret Başkanın en takdir ettiğim hamlelerinden biridir.
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı ahmetx

Herkes Kayseri Stadına neden taraftarın gelmediğini soruyor, nedeni basit. Bir Kayserili olarak eski stada şehrin ortasında olduğu için haberimiz olmasa bile kalabalığı görüp giderdik çocukken.

Bizim stadın yerinin değişmemesi Fikret Başkanın en takdir ettiğim hamlelerinden biridir.
kadir hasa Cumhuriyet meydanından Kayserayla kaç ''dakikada'' gidilir?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enemy1903

ibb kupa finali maçına gitmiştim bence şehrin tam göbeğinde.daha nerede olabilir  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mahmut

12 de baktim son durum şöyleydi, bir tane kısa oluklu boru , halat arası baglantisiyla beraber takilmis ama capraz boru falan takılmamış geldi bana belestepeden. Yenionude capraz boru gibi gozuken halat baglanti borusu olabilir belki. Ayrıca ben bu capraz borunun islevi nedir birisi anlatabilirse cok guzel olur.

Ahmet abi senin icin eski aciga inip baktım, en sagdaki kutu resimdeki gibi. Diger 3 kutu bos, isimleri de soldan saga soyle: Metal tavan kaplamaları, prekast doseme kaplamaları, terrazo doseme kaplamaları

Çevrimdışı mesahan

kadir hasa Cumhuriyet meydanından Kayserayla kaç ''dakikada'' gidilir?

20 dk en fazla yarım saat ama fanatik futbol severlerin haricinde sıradan bir Kayserili binip te özellikle maça gitmiyor.
Eskiden öyle değildi, en merkezi yerdeydi, orada bir kalabalık şenlik, bayrak satanlar vs görünce insanlar ulan maç varmış hadi haftasonu değişiklik olsun deyip kuyruğa girip bilet alıyor maça gidiyordu.
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Fatih

Akyazi stadi o kadar uzak degil ki Trabzon merkezine. 15-20 dakika kadar suruyor araba ile. Vodafone Arena en merkezi yer de olmasina ragmen benim evime 10 km kadar uzaklikta. En erken 30 dakika suruyor. O taraftarin bilecegi bir is oluyor aslinda. Gidip gitmeme meselesi.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 13:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akyazi stadi o kadar uzak degil ki Trabzon merkezine. 15-20 dakika kadar suruyor araba ile. Vodafone Arena en merkezi yer de olmasina ragmen benim evime 10 km kadar uzaklikta. En erken 30 dakika suruyor. O taraftarin bilecegi bir is oluyor aslinda. Gidip gitmeme meselesi.

Şampiyonlar ligi maçlarında kalacak ev de çıktı çok şükür  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 27 Kasım 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

ya 20 dakika araba yolculuğu demek zaten burnunun dibi demek  biz burda olimpiyata gitmektense
Ankarayı tercih ediyoruz daha kolay geliyor trafiğin yoğun olduğu saatte olimpiyata 4-4.5 saatte gidiyorsun
Ankaraya ayaş stadına 3,5 saatte gidiyorsun :D
20 dakikalık mesafe bana komik geldi burda yürüyerek bile gidersin :bandit:
insanın elindeki imkanın ne iyi olduğunu anlaması için beteri görmesi gerekiyor.
biz elimizde ibb trafik haritası bulmaca oynuyoruz