Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906934 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

12 de baktim son durum şöyleydi, bir tane kısa oluklu boru , halat arası baglantisiyla beraber takilmis ama capraz boru falan takılmamış geldi bana belestepeden. Yenionude capraz boru gibi gozuken halat baglanti borusu olabilir belki. Ayrıca ben bu capraz borunun islevi nedir birisi anlatabilirse cok guzel olur.

Ahmet abi senin icin eski aciga inip baktım, en sagdaki kutu resimdeki gibi. Diger 3 kutu bos, isimleri de soldan saga soyle: Metal tavan kaplamaları, prekast doseme kaplamaları, terrazo doseme kaplamaları

Çok teşekkürler @Mahmut kardeşim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

20 dk en fazla yarım saat ama fanatik futbol severlerin haricinde sıradan bir Kayserili binip te özellikle maça gitmiyor.
Eskiden öyle değildi, en merkezi yerdeydi, orada bir kalabalık şenlik, bayrak satanlar vs görünce insanlar ulan maç varmış hadi haftasonu değişiklik olsun deyip kuyruğa girip bilet alıyor maça gidiyordu.

20 dk şehir içi sayılır yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

20 dk şehir içi sayılır yahu.

o şehrin boyutuna ve ulaşım imkanlarına göre çok değişir :)
mesela kıbrısta 20 dk çok uzun mesafedir :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

12 de baktim son durum şöyleydi, bir tane kısa oluklu boru , halat arası baglantisiyla beraber takilmis ama capraz boru falan takılmamış geldi bana belestepeden. Yenionude capraz boru gibi gozuken halat baglanti borusu olabilir belki. Ayrıca ben bu capraz borunun islevi nedir birisi anlatabilirse cok guzel olur.

Ahmet abi senin icin eski aciga inip baktım, en sagdaki kutu resimdeki gibi. Diger 3 kutu bos, isimleri de soldan saga soyle: Metal tavan kaplamaları, prekast doseme kaplamaları, terrazo doseme kaplamaları

Oluklu borular mafsallı olarak birbirine bağlanacak.
Çapraz borular olmasa yatay destek eksik olurdu ve aşırı yüklerde (Rüzgar Deprem vs.)  yatay yönde burkulmalar olurdu.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

o şehrin boyutuna ve ulaşım imkanlarına göre çok değişir :)
mesela kıbrısta 20 dk çok uzun mesafedir :)
ama burası 1 milyon nüfuslu bir büyükşehir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ama burası 1 milyon nüfuslu bir büyükşehir.

bu durum mesela ankara için de geçerli.. ulaşımda büyük sıkıntılar yoksa 20 dk çok uzun bir mesafe :)

Çevrimdışı dr.ozan

takılan kısa oluklu borunun yan kısımlarından halkaya doğru  (V şeklinde) çelik halatlar mı uzanacak, yoksa kısa borular mı?

Çevrimdışı FARUK

takılan kısa oluklu borunun yan kısımlarından halkaya doğru  (V şeklinde) çelik halatlar mı uzanacak, yoksa kısa borular mı?

beyaz çelik boru uzanacak

yüksek ihtimallede paletlinin tutmuş olduğu V boru. takılıyordur yüksek ihtimal. fotoda işaretledim
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 14:09:39 FARUK ]

Çevrimdışı Fatih

Şampiyonlar ligi maçlarında kalacak ev de çıktı çok şükür  :bandit:
He bu sene maclara gelmiyorum, seneye takim CL'ye giderse belki gelirim modundasin. Ben Mevlana degilim haci, ne olursan ol gel diyemiyorum.  :bandit: @Çağrı
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı heart

kadir hasa Cumhuriyet meydanından Kayserayla kaç ''dakikada'' gidilir?
abi kadir hasa yarım saat 45 dk da gidersin.
kayseriye maça gelecek olan varsa beraber organize olabiliriz.  :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 14:05:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
He bu sene maclara gelmiyorum, seneye takim CL'ye giderse belki gelirim modundasin. Ben Mevlana degilim haci, ne olursan ol gel diyemiyorum.  :bandit: @Çağrı

Fatiii yalnız gelmem  :upto:

Kesin konuşma sonra mevlevi olursun @Fatih   :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

bu durum mesela ankara için de geçerli.. ulaşımda büyük sıkıntılar yoksa 20 dk çok uzun bir mesafe :)
toplu taşımayla 20 dk Ankarada uzun mu yapma @Erdem Çözer  :)

Çevrimdışı Fatih

Fatiii yalnız gelmem  :upto:

Kesin konuşma sonra mevlevi olursun @Fatih   :D

O zaman tamammmm :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yldrmaydn

küfekiciler bayaa geniş bir kısmı iskelelerle donatmışlar. demek ki ekip arttırarak seri biçimde üstleri tamamlayacaklar.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Erdem Çözer

toplu taşımayla 20 dk Ankarada uzun mu yapma @Erdem Çözer  :)

O anlamda değil.. Mesela Batıkent - Merkez arası metroyla 20 dk ama bu mesafe insanların gözünde çok büyür ama İstanbul'da bi yere 20 dk'da gidiyorsan onu mesafeden bile saymazsın :)

Çevrimdışı Erhan

Yerde denemişlerdi eskiden.

Çevrimdışı ahmetx

terrazo doseme kaplamaları @bjk_mabet in örnek resimlerini paylaştığı zemin kaplamaları mıydı @Necmi abi?

Çevrimdışı ahmetx

O anlamda değil.. Mesela Batıkent - Merkez arası metroyla 20 dk ama bu mesafe insanların gözünde çok büyür ama İstanbul'da bi yere 20 dk'da gidiyorsan onu mesafeden bile saymazsın :)
Törekent organize sanayiden binen birisi için de Batıkent şehir merkezi gibi oluyor , evet dediğin bu bağlamda doğru.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Törekent organize sanayiden binen birisi için de Batıkent şehir merkezi gibi oluyor , evet dediğin bu bağlamda doğru.

:tabe: Yani işte şehrin dinamikleri çok önemli.. İstanbul'dan Kıbrıs'a gittiğimde şehrin biraz dışında bir ev tuttum.. Merkeze arabayla maks 10-15 dk'da gidiyorum.. Çevremdeki tüm Kıbrıs'lılar evi niye o kadar uzakta tuttun diyordu :) Ben de delimisiniz ne uzağı modundaydım.. Ama 1 sene sonra bana da çok uzak gelmeye başladı :)

O yüzden kayserilileri çok iyi anlıyorum.. Böyle şehirlerde stat kesinlikle tam merkezde olmalı..

bu arada baya konu dışı yapmış olduk  :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

yine stada bakmaz oldum:) cnk gorunurde fazla hareketlilik yok ondan beni pek istahlandırmıyor bu sıralar stadımız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

:tabe: Yani işte şehrin dinamikleri çok önemli.. İstanbul'dan Kıbrıs'a gittiğimde şehrin biraz dışında bir ev tuttum.. Merkeze arabayla maks 10-15 dk'da gidiyorum.. Çevremdeki tüm Kıbrıs'lılar evi niye o kadar uzakta tuttun diyordu :) Ben de delimisiniz ne uzağı modundaydım.. Ama 1 sene sonra bana da çok uzak gelmeye başladı :)

O yüzden kayserilileri çok iyi anlıyorum.. Böyle şehirlerde stat kesinlikle tam merkezde olmalı..

bu arada baya konu dışı yapmış olduk  :ebebe:
yoo hayır tam da stadyumla ilgili bir konu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yoo hayır tam da stadyumla ilgili bir konu.

haklısın da şehir olaylarına falan fazla kaydı ya ondan dedim.. neyse ki bizim stadımız tam merkezde harika bi yerde deyip bağlayalım :)