Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Herkese selamlar.Uzun zamandır takip ettiğim bu ailenin bir parçası olmaya karar verdim ve üye oldum.gerek seviye düzeyi gerekse besiktas aşkının doruga çıktığı bu forum bence arşiv niteliğindedir.

Günaydın arkadaşlar.

Hoşgeldin @Mesut.1903

Çevrimdışı Efe

dün takilan kisa oluklu parcanin yanlarina takilacak V şeklini olusturacak ufak borular takiliyor onlari taktiktan sonrada orta taraftaki uzun oluklu boru takilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

dün takilan kisa oluklu parcanin yanlarina takilacak V şeklini olusturacak ufak borular takiliyor onlari taktiktan sonrada orta taraftaki uzun oluklu boru takilacak

1 tanesini bitirmeye mi çalışıyorlar yani efe ?

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın forum :)
Bu arada 2 gündür bazı yazılar ve foruma girenlerin bilgileri ya yarım ya da eksik görünüyor bilginize @Necmi @Altuğ

Mesajı yeni görüyorum hangi bilgiler eksik acaba anlayamadım pm atabilirmisiniz?

Çevrimdışı FARUK

Herkese selamlar.Uzun zamandır takip ettiğim bu ailenin bir parçası olmaya karar verdim ve üye oldum.gerek seviye düzeyi gerekse besiktas aşkının doruga çıktığı bu forum bence arşiv niteliğindedir.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu gifleri akyazı bitti bitiyor diyenlere gösterin

iki gif de aynı zaman aralığında yani resimler arasında 15-16 gün var akyazıda değişen tek şey güneşin yansıması ve kamyonlar
Vodafone arenada ise 15-16 günde çatı kaldırılmış, dişarıdaki çatı parçaları içeri alınmış, çatıyı taşıyan tribünlerdeki iskeleler temizlenmiş.

İyiki toki ye yaptırmadık stadı aradaki fark ortada

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Alıntı yapılan: Altuğ link=topic=177d9.msg411265#msg411265 date=1448613158
Mesajı yeni görüyorum hangi bilgiler eksik acaba anlayamadım pm atabilirmisiniz?

NeLaptop nede cepte sıkıntı yok bende.

Çevrimdışı Efe

1 tanesini bitirmeye mi çalışıyorlar yani efe ?
evt ilk oluklu boru montajini bitirmeye calisiyorlar kisa taraf takildi dun simdi yanlarina o v yi olusturacak borulari takiyorlar en sonda uzun oluklu boru montajini yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sylar

stadımızda bu ahenge ulasırsak harıka olur :)

Çevrimdışı mutixls

Kardeşim bilgi sahibi olmadan konuşman yanlış. Burda herhalde herkes o atkılardan
aldı en azından tanıdıklarım aldı. atkılar kartal yuvasından kargolanmış vaziyette geliyor ve kartal
yuvası tarafından faturalandırılmış şekilde @mutixls

özür dilerim abi ben kartal yuvası facebook sayfasında görmüştüm. yenide böyle bir hizmet başladı ise bilmiyorum.ama en mantıklısı sitesinden yada kendi telefonlarına güvenmek. sizi arayan numara resmi sitede yoksa başkalarına para kazandırmayalım.https://www.facebook.com/BJKKartalYuvasi/photos/pb.198059083701573.-2207520000.1448613700./473353276172151/?type=3&theater

birde kartal yuvasında arkadaşlarında dediği gibi kişiye özel atkı satışı var fakat bu sizi telefonla arayarak değilde sizin kendinizin sitesinden verdiğiniz bir uygulama olarak biliyorum.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 10:54:20 mutixls ]

Çevrimdışı martin40

Biri Yeniinonu fotosuyla borularin takilacagi yerlere çizgiyle isaretliyebilirmi lütfen ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Biri Yeniinonu fotosuyla borularin takilacagi yerlere çizgiyle isaretliyebilirmi lütfen ?
böyle olacak :) sonrası semer yay montajları @martin40

Çevrimdışı cio

Günaydın forum ahalisi ve aramıza yeni gelen arkadaşlar selam olsun  :)

@Efe Bu arada bu boru işleminden genel toplamda 42 adet mi yapılacak ?

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin @Mesut.1903

Çevrimiçi Necmi

özür dilerim abi ben kartal yuvası facebook sayfasında görmüştüm. yenide böyle bir hizmet başladı ise bilmiyorum.ama en mantıklısı sitesinden yada kendi telefonlarına güvenmek. sizi arayan numara resmi sitede yoksa başkalarına para kazandırmayalım.https://www.facebook.com/BJKKartalYuvasi/photos/pb.198059083701573.-2207520000.1448613700./473353276172151/?type=3&theater

birde kartal yuvasında arkadaşlarında dediği gibi kişiye özel atkı satışı var fakat bu sizi telefonla arayarak değilde sizin kendinizin sitesinden verdiğiniz bir uygulama olarak biliyorum.
yok kardeşim bunu kullanan birileri çıkmışmıdır bilemem ama ben aldım burdaki bir çok arkadaşda aldı.
ürünler bandrollu faturalı ve kartal yuvası çıkışlı olarak geliyor. Sadece kartal yuvası böyle bir organizasyon için
arama ve müşteriye ulaşıp sipariş alma işini online destek veren bir firmayı görevlendirmiş. Bu normal bir uygulama
bir çok firma ve banka bu tip online destek alıyor bu elinde bir sürü eleman çalıştırma yükünden kurtarıyor seni @mutixls

Çevrimdışı Serkan7738

böyle olacak :) sonrası semer yay montajları @martin40

vakitsizlikten 40 yılda bir foruma giriyorum önüme çıkan ilk şey @SDemirsoy paint i  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

vakitsizlikten 40 yılda bir foruma giriyorum önüme çıkan ilk şey @SDemirsoy paint i  :evillol: :evillol:
haydaaa daha ne istiyorsun sanat eseri bu :D @Serkan7738

Çevrimdışı F1903

Cati borularinin montajina SJ kafeslerinin tamamen sokulmesini beklemeden baslamislar galiba?

Çevrimdışı aesenkaya

Google'a yazacaktık betona yazmışız.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

iki gif de aynı zaman aralığında yani resimler arasında 15-16 gün var akyazıda değişen tek şey güneşin yansıması ve kamyonlar
Vodafone arenada ise 15-16 günde çatı kaldırılmış, dişarıdaki çatı parçaları içeri alınmış, çatıyı taşıyan tribünlerdeki iskeleler temizlenmiş.

Lutfen eksik bilgi paylasmayalim. Akyazi da sag alt kose de kup kup biseyler varmis kaldırmışlar onlari..
 Buyuk degisim..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

sen yine çok yüklenmemişsin.. aşağıdaki fotoğraf ağustos ayından.. çatıdaki değişimi gören (tabi varsa) lütfen bizimle paylaşsın :)

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Lutfen eksik bilgi paylasmayalim. Akyazi da sag alt kose de kup kup biseyler varmis kaldırmışlar onlari..
 Buyuk degisim..
Arkadaşlar bu bir yarış değil zaten bir mukayesede olmaz ikisinin arasında tek benzerlik
temellerinin aynı ayda atılmış olması. TS forumlarındada birçok gönüldaşları bizim gibi sabırsız şekilde stadlarının bitmesini bekliyor
ama biz halimize şükredelim kendi stadımızı yapıyor olmamız sayesinde ne bilgiden mahrum kalıyoruz
nede canlı yayın olsun foto olsun bu güne kadar bir şekilde göz yumdular. Bilgilerin bizlere ulaşmasını sağladılar.
bazen forumlarını okuyorum hiç bir bilgi gelmediği için kendi aralarında sohbetle geçiyor.

Çevrimdışı Emre.Guler

vallahi bu stadlardaki ağır ilerlemeyi görünce halimize şükür ediyorum

Benim hatırladığım akyazı bizim stad inşaatından önce başlamıştı doldurma toprağa hafriyat derdi olmadan temel atma arasında 2-3 hafta fark vardı hatta