Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Fransizlarin isi bitmedimi daha ? çelik parçalaridami onlar takacak ?

İz inşaat takıyor. Fransızlar SJleri aldıktan sonra gider herhalde. Belki halatları montaj esnasında kontrol etmek için süpervizör kalır orada.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Birde baskan ciksin soylesin bu stadta agustostan once bitmez. Artik alay konusu oldu diyor.
Ogluna yer verdilerya yonetimden, simdi her yerden vurma cabalari. Yazik kendi camiamizin insanlari klube zarar veriyor.

boş boş konuşuyor işte :)

Çevrimdışı Mahmut

Dur @Mahmut bir yere gitme panonun an altınnı diyorum ne yazıyor oralarda bir çeker misin?
Abi yeni gordum kusura bakma ama orasi cok cikip bakilacak resim cekilecek bir yer degildi sanki, yuksek dar bir yer gibi kalmis zihnimde, zaten sadece en sagdaki kutucuga bir sey yazmislar gibi.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Abi yeni gordum kusura bakma ama orasi cok cikip bakilacak resim cekilecek bir yer degildi sanki, yuksek dar bir yer gibi kalmis zihnimde, zaten sadece en sagdaki kutucuga bir sey yazmislar gibi.

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet orayı çekmek zor galiba kimse en alt sırayı çekmiyor neler yazıyor merak ettim . Teşekkürler @Mahmut kardeşim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu dikey boruların montajı,su oluklarının montajı ve SJ sökümlerini eş zamanda götürcekler galiba :)

Çevrimdışı CanEmre

efe bu SJ kuleleri için son demişti galiba :D daha bir sürü var :)
içindeki sjlerden bahsetmişti efe onlar söküldü bitti
kuleler eski açık harici duruyor
onları da hallederler yakında ya da boruların önünü aça aça giderler
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İzlemek isteyenler için.
:ok:
Baskan gercekten Bu Kulube Cok yakışıyor Efendiligi , Ahlaki , Adamligi ile bu makama cok cok yakışıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

ha pardon  o zaman :) Ee yinede fazla kalmamış :)
strand jackleri soyledim standlari degil strand jackler bitti standlari duruyor onlari kaynakla keserek cikariyorlar ayrica standlar oluklu boru takmakya engel degil bi ara cikarirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Allah stadımızın başından eksik etmesin.  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah stadımızın başından eksik etmesin.  :D

Üzerimden eksilmesin halatının gölgesi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

Oluklu boruların takımına kapalı-yeni açık köşeden başladılar.Tahminime göre montaj kapalıya doğru devam edecek.Kapalı tarafında uzun oluklu boru montajı bitip diğer trübünlerin üstünün montajına devam ederken kapalı trübün koltuk montajının başlayacağını düşünüyorum.Öteki hafta sonu veya diğer haftanın başı gibi koltuk montajı başlayabilir👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı bjklimert_

Dikine boru tam ne oluyor ve gözle görülür bir değişiklik ne zaman olmaya başlar söyleyebilir misiniz ?

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cortez1989

Merhaba kardeslerim abilerim bu siteyi elimden geldigince takip ediyorum stadin gun be gun gelisimi hakkinda bilgeler ediniyorum bu forumdaki ilk yazim oncelikle tesekkur ederek baslamak istedim emegi gecenlerin ellerine saglik sizlere bayadir kafami kurcalayan ama yazmak simdiye nasip olan bir soru sormak istiyorum bu trubunlerle cati arasindaki bosluk( v halatlari tutan direkler arasi bosluk) kapatilacakmi bir sekilde yoksa oyle mi kalacak bunu şu yuzden merak ediyorum eger acik kalirsa tezahurat seslerinin ordan cikacagini bu yuzden de cok yuksek ses yaratamayacagimizi dusunuyorum ayrica ordan yagmur ruzgar gelmez mi bu kafami kurcalayan soruyu cevaplarsaniz cok sevinirim arkadaslar

Çevrimdışı ALI RIZA

ben kalktim maça geliyom sen boş boş mesaj atiyon ıslancaz bugun olimpiyatta  :D
Soguktur @Efe  Tivibu Evde var Çayla iyi gitti  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

merdiven iside ner tek kapalida çatal var baskada yok
O da Başkanın hediyesi Kutu olacak ya misalen kutuda yok çatal var diyerek hediyesi...!  :akuma:

Çevrimdışı poedr

konu dışı biliyorum ama bugün beni vodafone karakartaldan aradılar aralık ayının başında vodafone karakartalın 1 yılı doluyormuş. vodafone sorumlusu ve başkan basın toplantısı yapacakmış. ilk katılımcılardanmışım beni de davet ettiler trabzonda olduğum için ve yoğun mesaim nedenyle istanbula gelemiyeceğim için iştirak edemeyeceğimi belirttim ama çok gururlandım. bu gururda bu kampanyayı ilk burdan duyduğum için forum ahalisine teşekkür etmek istedim. iyiki varsınız
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Anıl

konu dışı biliyorum ama bugün beni vodafone karakartaldan aradılar aralık ayının başında vodafone karakartalın 1 yılı doluyormuş. vodafone sorumlusu ve başkan basın toplantısı yapacakmış. ilk katılımcılardanmışım beni de davet ettiler trabzonda olduğum için ve yoğun mesaim nedenyle istanbula gelemiyeceğim için iştirak edemeyeceğimi belirttim ama çok gururlandım. bu gururda bu kampanyayı ilk burdan duyduğum için forum ahalisine teşekkür etmek istedim. iyiki varsınız
Bugün beni de 1903 ile biten bir numara aradı. Dersteydim açamadım. İnşallah büyük bir fırsatı kaçırmamışımdır :bawling:

Çevrimdışı poedr

Bugün beni de 1903 ile biten bir numara aradı. Dersteydim açamadım. İnşallah büyük bir fırsatı kaçırmamışımdır :bawling:
bence geri aramalısın çünkü sebebi bu olmalı
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Anıl

bence geri aramalısın çünkü sebebi bu olmalı
Yarın kalkar kalkmaz ariyim, iyi ki yazdınız buraya teşekkürler :)

Çevrimdışı kingfisher.side

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formunuzu takip ediyorum,sononda bende kayıt oldum. tartışmalarınız ve bilgileriniz harika, :ok: cok faydalı emeği gecen herkesin eline sağlık.  :ok:

Çevrimdışı İhsan

:hosgeldin

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formunuzu takip ediyorum,sononda bende kayıt oldum. tartışmalarınız ve bilgileriniz harika, :ok: cok faydalı emeği gecen herkesin eline sağlık.  :ok:
Come to Beşiktaş