Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5907594 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

hakikaten çok dik inşallah gol sevincini fazla abartmazlar taraftarlarımız  :money:

Burdan uçmamak için emniyet kemeri şart, :lol:
Düşünsene kaleci olduğunuzu veya korner kullandığınızı kafayı bi kaldırcaksın omuzunda binlerce Beşiktaşlıyı hissedeceksin.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

projede yokdu o merdivenler ters eski açık tarafında yapmamışlar ilginç bekleyip görcez. Muhtemelen numaralı yeni açık birleşiminede yapacaklar bu merdivenden yeni açık tarafında koltuk sayısı fazla olduğu için yapıyor olabilirler.Evet şimdi baktım numaralı yeni açık birleşiminde de var.
o merdivenler vardi zaten koselerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

üst katta 1 tane beyaz çıkış kapısı vardı yok olmuş alt katlar beyaz üst katlar siyah olucak gibi.
tahminen öyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Burdan uçmamak için emniyet kemeri şart, :lol:
Düşünsene kaleci olduğunuzu veya korner kullandığınızı kafayı bi kaldırcaksın omuzunda binlerce Beşiktaşlıyı hissedeceksin.
efsane bir stadımız oluyor abi gerçekten çok güzel günlerimizin geçeceğine inanıyorum ya stad açılışına yada ağustos ayında lig başlıyor yada o maçlardan birine geleceğim ama engelli taraftar olduğum için açılışa gelmem bi hayli zor olur gibime geliyor izdiham olur.... :s20:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

kapalıda kalan 2 kapininda merdivenleri konmus o merdivenlerde de çatal yok ortadan verilmis prekastcilar vinclerle yerlerine koyuyor merdivenleri sadece kapali ust orta kapi ufak çatal seklinde baskada yok hepsi ortadan cikis
kapalı eski açık tarafında kalan 3 çıkışta çatal görünüyor @Efe
gittiğimdede bakmıştım eğer değiştirmezlerse oralara ortada merdiven konmamışti

Çevrimdışı celiker1

hakikaten çok dik inşallah gol sevincini fazla abartmazlar taraftarlarımız  :money:
Bu fotoğrafta korner köşe noktası tam olarak nereye denk gelir arkadaşlar?Fotoğrafın üzerine hesaplayıp işaretleyebilecek arkadaş var mı?Kale arkasından 7.80,taç çizgisinden 6.15 heralde👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

üst katta 1 tane beyaz çıkış kapısı vardı yok olmuş alt katlar beyaz üst katlar siyah olucak gibi.
benim yüklediğim resimlerden yola çıkarak söylüyorsan o resimler öğleden önce çekildi
elime geç ulaştı @cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

Burada

o siyah parçalar şu an beyaz renkli olarak sahada yatıyor oluklu boruların kısa parçaları onlar  :D  @zübeyir çakmakçı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

gercekten harika olacak koltuklar takildiginda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kapalı eski açık tarafında kalan 3 çıkışta çatal görünüyor @Efe
gittiğimdede bakmıştım eğer değiştirmezlerse oralara ortada merdiven konmamışti
eski aciga ait olanlara daha merdiven konmamis ama kapaildaki 5 cikisin ortadaki haric 4 u normal merdiven olarak gorunuyor eski aciktakilere bi konsun onlarada bakariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

o siyah parçalar şu an beyaz renkli olarak sahada yatıyor oluklu boruların kısa parçaları onlar  :D  @zübeyir çakmakçı

Hımmm anladım....orayı siyah görünce bende onlar sandım :) @ahmetx

Çevrimdışı BlackEagle26

Çıkış kapıları alt katta beyaz ustte siyah olacaksa stad boşken iyi gözükür ama tribünler boşken taraftarlar koyu giydiği için alt katta çıkış kapıları sırıtabilir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu yazım için ne düşünüyorsun
Başkanın söylemesi engelli Beşiktaşlıların hiç bir güçlük yaşamadan maçlarını seyredebileceği
yönünde zaten bu kadar zahmete giriliyor ve ta proje başlangıçında engelli tribünü projeye dahil ediliyorsa
emin ol gereken her şey en iyi şekilde yapılır.  @canergiray77  Detay bilmiyorum ama her detayı en iyi şekilde yapıyorlar
bunuda en iyi şekilde yapacaklardır.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi Necmi

Çıkış kapıları alt katta beyaz ustte siyah olacaksa stad boşken iyi gözükür ama tribünler boşken taraftarlar koyu giydiği için alt katta çıkış kapıları sırıtabilir.
kim söyledi alt beyaz üst siyah olacak diye :alala:

Çevrimdışı CanEmre

kim söyledi alt beyaz üst siyah olacak diye :alala:
Ben söyledim ama kaynaksız bir söylemdi  :iblush: :ssss:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Ben söyledim ama kaynaksız bir söylemdi  :iblush: :ssss:
yeni sorunumuz çıkış kapısı renkleri  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı ErsinA.