Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Aynen ahmet abi.

2 oluklu parçayı birleştiricekler.Asıcan vince alttan diğer parçaları eklicekler.Sonra tak yerine bu kadar basit :biggrinking: :super:

Bence böyle kolay olmayacak. V halatlar kadar zor olacak.
Oluklu borular mafsalli ve tek parça halinde monte etmek zor olacak.
Ayrıca gerili olan V halatları bükülmüş hale getirmek nasıl yapılacak çok merak ediyorum.  :money:
Bu arada, bundan dolayı çatı biraz yukarı kalkabilir. :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı fthkzgn

Suan resim yok ama fikir sahibi olmak acisindan bir iki tane Athletic bilbao mac videolarina bakabilirsiniz , San Mames kamera acisi gibi bir aci olacagini düşünüyoruz..
bilbao - real madrid maçını izledim. açı mükemmel. fakat digitürk bu zoomları yapabilir mi acaba. top ceza sahası içerisindeyken, inanılmaz güzel zoom yapılıyor.

birde özellikle kale arkası tribün uzaklıkları san mames ile benzer mi? @Yunus Emre Dökmeci
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı sağduyu

:hosgeldin öncelikle .

Beni forza'da quaresmaya küfürsüz hakaret içermeyen bir eleştiri yüzünden süresiz şutladılar , burada necmi abi azıcık fırçalasa da fikirlerini söyleme özgürlüğü üst düzeyde :D
:lol: :lol: :claps: :claps: :super: :super:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ahmetx

bilbao - real madrid maçını izledim. açı mükemmel. fakat digitürk bu zoomları yapabilir mi acaba. top ceza sahası içerisindeyken, inanılmaz güzel zoom yapılıyor.

birde özellikle kale arkası tribün uzaklıkları san mames ile benzer mi? @Yunus Emre Dökmeci
kale arkası 45 cm daha uzak , maraton tribünler 35 cm daha yakın bizde
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 13:27:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı khanlu

İnşallah Mabedimizde böyle bir kafes olmaz EPL kalitesinde stad yapıp böyle tel örgü yaparsak bence hiç hoş olmaz

İnşallah olmaz aynen ama ne psikopatların maçlara geldiğini de biliyoruz, o psikopatlar iner sahaya yada gelen topçuya vurur belli mi olur. Onlar ıslah olur ve insan olmak için çaba sarfederlerse o tel örgüyü koymazlar. Neticede yönetim kendi ayağına kurşun sıkacak değil ya. Dipnot, İnönü' de tel örgü yoktu
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı fthkzgn

tv den izlerken 50 cm fark, çok farkedilmeyecek gibi duruyor.
hem kale arkası, hemde maraton tribünler için.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 13:35:20 fthkzgn ]
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
İnşallah olmaz aynen ama ne psikopatların maçlara geldiğini de biliyoruz, o psikopatlar iner sahaya yada gelen topçuya vurur belli mi olur. Onlar ıslah olur ve insan olmak için çaba sarfederlerse o tel örgüyü koymazlar. Neticede yönetim kendi ayağına kurşun sıkacak değil ya. Dipnot, İnönü' de tel örgü yoktu

Henüz millet olarak bu medeniyete ulaşamadık ,  şöyle bir yedek kulübesi herhalde 20 yıl sonra ancak yapılır bizim memlekette.

[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 13:34:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin öncelikle .

Beni forza'da quaresmaya küfürsüz hakaret içermeyen bir eleştiri yüzünden süresiz şutladılar , burada necmi abi azıcık fırçalasa da fikirlerini söyleme özgürlüğü üst düzeyde :D
Beşiktaşlı olduğunuzu hatırladığınız sürece neden bir şey diyeyim
amaç buranın seviyesini bozmadan sohbet edebilmek

Çevrimdışı ahmetx

tv den izlerken 50 cm fark, çok farkedilmeyecek gibi duruyor.
hem kale arkası, hemde maraton tribünler için.
hiç farkedilmez hem de 1 m bile farkedilmiyor.

Çevrimdışı grlsyr

Çevrimdışı Erhan

Ayrıca gerili olan V halatları bükülmüş hale getirmek nasıl yapılacak çok merak ediyorum.  :money:

V halatlar bükülmüş hale getirmek derken @İhsan  :alala:

Çevrimdışı Efe

7-8 tane sj standı sökülmüş ve sökülmeye devam ediyor.
Çıkışlarda ve merdivenlerde çalışma var.
Yeni açık numaralı arasında dışarıdan iskele kurulmuş sanırım üst beton halkanın küfekilerine başlanacak.
Haa bir de tarihi duvar tarafında beton dökümü vardı...
Stand sökümü cumaya kalmaz sanki
aynen hafta sonuna strand jack stand falan kalmaz belki yarindan itibaren oluklu biru montajida bir yerden baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı ahmetx

Çalının arkası 2. Sıradaydı

2 şey olabilir ikisininde yapılacağını @bjk_mabet söylemişti.
1.si tribünlerin sahaya bakan prekast korkuluklarının kaplanması
2.si prekastların arka tarafı yani dışa bakan kısımlarının kaplanması.(bu maddeden kasıt belki şu an dışa bakan tribün altlarına gelen kısımların çeşitli amaçlara hizmet vermek üzere kapatılan kısımlarıdır) @grlsyr

Alıntı
@bjkmabet

*Çatı tüm tribünlerin üzerini kapatacak. Açık kısım yok. Tribünlerde kimse ıslanmayacak.
*Zemin düzeltiliyor, koltuk düzeni projesi hazırlanıyor.
*Çatının uç kısımları yarı şeffaf, gerisi mat Beyaz.
*Deplasman tribünü yeni açık&numaralı üst köşede olacak. Locaların üstünde olsun istenmiyor.
*Koltuklar siyah beyaz, merdivenler çatal.
*Çim ve drenaj çalışmaları 3 ay sürecek.
*Çatı ve zemin çalışmalarının eş zamanlı olacağı zamanlar var.
*Çatı kendini temizleyebilir yapıda olacak. Tio2 kaplı.
*Eskiye nazaran daha fazla tribün atmosferi olacak.
*Çatı üzerinde elektrik üreten paneller olacak. Değişiklik yok.
*Kulelerin söküm işlemi başladı.
*Çatı Haziran ayı içerisinde gerdirilmeye başlanacak. Yerden kalkmaya başlaması ve tamamen yükselmesi ortalama 1 ay sürecek.
*Çatının gerilme işlemi tamamlandığında çim çalışmaları başlayacak.
*Çatı için 4 vinç gelecek.
*Loca katı arasındaki bölümde digital reklam panoları olacak.
*Saha zemini ile ilk koltuk arasında 40-50 cm yükseklik farkı olacak.
*Stada BJK tv için bölüm yapılacak.
*Çimler hibrit olacak.
*Eski açık arkasındaki kuleler yıkılmayacak. Sadece restore edilecek.
*Görsellik için çatının dış kolon aralarında LED lambalar olacak.
*AVM'lerdeki gibi mağaza yemek restaurantlar olacak.
*Stadın kapasitesi ileride artabilir. Şuan için resmi kapasite 41.903
*Çatı kolonları arasındaki beyaz kiriş iskeleleri tüm krişiler monte edildiğinde kaldırılacak.
*Otopark 300 araç kapasiteli olacak.
*Çatı ve tirübünler arası açık kalacak. Eğimli bir yapıya sahip olduğundan dışarıdan içeri yağmur suyu girmesi zor.
*Çatı için gelen Fransız mühendisler şantiyedeler.
*Koltuk aralarında demir yok. Üst katlarda koltuk sırtlarında demir olacak.
*Oyun alanı Fifa ve Uefa standartlarında.
*Akustik için kanadalı bir Ses uzmanının çalışmaları oldu.
*Türkiyedeki stadlar içerisinde sahaya en yakın tribün Vodafone Arena'da olacak.
*Tribünlerin içe bakan beton kısımları kaplanacak.
*Şuan için aktif çalışan sayısı 286, şantiyede mühendis hariç 480 kişi var.
*Çatının üzerinde bir tarafta Vodafone, diğer tarfta Beşiktaş yazacak.
*Yayın kamerası üst katta olacak.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 14:07:08 ahmetx ]

Çevrimdışı Efe

agirlik baglayacaklar mabet demisti 10 tonluk galiba halati biraz duzelstirecekler dogal olarak on taraf biraz havaya kalkabilir arkadan yere cekerlerse nasil baglayacaklat bakalim yada baska bisey mi yapilacak gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kArtAlyAn

bunu yapan arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama yarın yeniinönü den resim gelirse onu da ekleyerek yenisini yapabilir mi?
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Efe

persembe biter strand jack ve stand isi geldigimde net bi goreyim stadi su kufekilerde yapilsa bitse artik disarisi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çok korkuyorum tepeye koyacaklar diye. Şöyle olsa tadından yenmez...
Bu acıda olacak .

Çevrimdışı faith

bunu yapan arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama yarın yeniinönü den resim gelirse onu da ekleyerek yenisini yapabilir mi?

bendim, yaparız tabi yeni inönü resim koyarsa :D

Çevrimdışı GörkemGörkem

Benim tahminim açı olarak tam böyle olacak, kale arkalarıda neredeyse sahanın içinde olacak , tadından yenmez :)

Bizimkisi  bu kadar yakın degil chelsea ninki 3 metre bizimkisi 6-7 arasıydı yanlıs hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı sylar

hocam tvden izlerken kırmızıyla sectıgım yerler bızde de boyle buyuk dururmu ? yoksa mersin arena gibi mi gozukur?

Çevrimdışı cursedofdragon

buralar çok durgun bugün :) Fırtına öncesi sessizlik mi :)

Çevrimdışı yldrmaydn

O zaman şöyle bir önerim var, kameranın koyulacağı yerin hemen arkasında yada yanında olan kombine sahipleri görüş açılarının engellendiği gerekçesiyle dava açmak isterse seve seve yardımcı olurum :) bıktım kuşbakışı gibi maç izlemekten, azıcık maçı yaşayalım bizde, bizim neyimiz eksik jack' den John' dan Adam' dan.

bildiğim kadarıyla o kameranın sağı solu da basın tribünü olacak:) ama orada zaten normal basamaklar gibi değil değişik bir düzenleme yapıldı.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

hatta daha yüksek bizimkisi onların alt kat 25 sıra bizim kapalı 28- yeni açık 27 @sylar.

Çevrimdışı ErsinA.