Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903473 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

hoaaayydaaaa :D

@Necmi  abi baskan videoda koltuk diyor montaj diyor 1hafta diyor baslar diyor olurmuki ne diyorsun  :D :naughty: :naughty:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi baskan videoda koltuk diyor montaj diyor 1hafta diyor baslar diyor olurmuki ne diyorsun  :D :naughty: :naughty:
istedikten sonra başlatırlar neden başlatmasınlar.
bir tarafta çatı çalışır diğer tarafta koltuk montajı olur.
altında çalışmadıktan sonra bir sakıncaolmaz herhalde.

Çevrimdışı Erhan

84 adet (2 parça halinde yerde birleştirebilirler.42x2 yani) oluklu boru

40x6 ve 2x3 toplam 246 adet halat-boru arası çelik

40x2 çapraz boru

Fotolu anlatırım gece anlamayanlar için.

1-42 adet kırmızı(1),42 adet yeşil(2) toplam 84 adet oluklu boru

2-40x6 ve 2x3(yeni açık ve eski açık tek halatlar) toplam 246 adet halat-boru arası çelik

3-40x2 çapraz boru

4-42x4 semer ve yaylar

Edit:Semer sayısı 42x6 olucak şimdi farkettim.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 21:20:18 Erhan ]

Çevrimiçi Necmi

bugünkü fotolarda beyaz çıkış kapıları
Dedik ya astar vuruyorlarmış diye :bandit:

Çevrimdışı Erhan

Yapılan işi anlattım. Her aşamasını bilmiyorum. Orada bi çaycı bunun gibi olacak dedi. Bende anlatıyorum. Dün sıva bugün astar görmüş olamaz mıyız?

Olabilir abi bişi demedim ki.Bakalım şu an beyaz inşallah fümeye döner :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

Olabilir abi bişi demedim ki.Bakalım şu an beyaz inşallah fümeye döner :icool:

Bişey demedim durumu izah ettim. Benim anladığım burada gördüğümüz tavan kısmı gibi olacak renk.

Çevrimdışı Efe

Bişey demedim durumu izah ettim. Benim anladığım burada gördüğümüz tavan kısmı gibi olacak renk.

inşallah :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

1-42 adet kırmızı(1),42 adet yeşil(2) toplam 84 adet oluklu boru

2-40x6 ve 2x3(yeni açık ve eski açık tek halatlar) toplam 246 adet halat-boru arası çelik

3-40x2 çapraz boru

4-42x4 semer ve yaylar

Biz bu çatı projelerini görmüş müydük?  :alala:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Belki alakasiz olucak ama..yeni stat acilmadan anonscumuz ya fenerin anonsucundan ders alsin yada baska birisi yapsin bu işi..mac öncesi tam futbolcular sahaya cikacak pat aynalarda sarkisini aciyor daha melodi devam ederken istiklal marsi caliyor..önceden acmayi birkere akil etmedi abi deli olucam..gollerdede hic costurmuyor..kizmayin ama fener stadinda tek begendigim sey anonsculari..rakibe piskolojik baski yapiyor resmen :)

Çevrimdışı Burak

Belki alakasiz olucak ama..yeni stat acilmadan anonscumuz ya fenerin anonsucundan ders alsin yada baska birisi yapsin bu işi..mac öncesi tam futbolcular sahaya cikacak pat aynalarda sarkisini aciyor daha melodi devam ederken istiklal marsi caliyor..önceden acmayi birkere akil etmedi abi deli olucam..gollerdede hic costurmuyor..kizmayin ama fener stadinda tek begendigim sey anonsculari..rakibe piskolojik baski yapiyor resmen :)
Anonscu yüzünden onlar kendilerini şampiyon zannetmedi mi

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı emre1

Arkadaslar dün bi site bizim maç için canlı anlatım die bir link paylaşmış paylaşırkende bu fotoyu kullanmış. Asıl sorum bu stadın ismini bilin var mı çatısını bizimkine benzettimde diğer acılardan da bakasım geldi adını bilmiyorum ama stadın bilen varsa söylüyebilir mi

Çevrimdışı sylar

kesınlıkle katılıyorum anonscumuz cok kotü..gol olunca dogru durust ısım bıle bagıramıyor cok komık bagırıyor.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 20:58:29 Çağrı ]

Çevrimdışı FurkanZB

Kesinlikle katılıyorum anonscularimiz basketbol olsun futbol olsun çok kötüler.Fenerinkilerle kıyaslanamaz bile.Ufak şeyler bunlar fakat dikkat edilmesi gerekiyor bence.
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı BlackEagle26

Başkan ropörtajda 42-43 .000 kişi dedi tahmin ettiğimiz gibi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu forum çok ciddi şekilde hem kulüp hem de vodafone tarafından takip ediliyor . :bandit:

Şu meselere de bir gün mutlaka el atılacaktır umarım.

1.Futbolcu çıkış tünelinin alttan verilip 54 vip koltuk kazanılması

2.Çim ekipmanlarının kullandığı 1 köşenin hidrolik kapıyla kapatılıp 198 koltuk kazanılması

3.Kapalı orta kısmın numaralı gibi vip koltuklu yapıp orta çıkışın iptal edilmesi @ALI RIZA  :naughty:

4.Çatı iç halkasında polikarbon gibi şeffaf malzemenin kullanılması

5.Koltuk deseninde pikselden ve sponsor yazılarından vazgeçme (Maksimum sadelik)

6.Numaralı arkasının bahçe duvar yapılması

7.Çocuk oyun alanı

8.Üst katlar için tribün ısıtması

9.Stadyum dışı yürüyüş yollarının parke taşı ile kaplanması

10.Tribünler ile saha arasında görüş kalitesini engelleyen demir parmaklıkların olmaması

11.Tarihi duvarda efsanelerin kabartmaları

12.Kapalı üst çatı iç halkasında 3 boyutlu Beşiktaş amblemi vs.

13. Köşe yırtıklarının hareketli brandayla kapatılması

@ahmetx Abi Allah duysun Sesini Orta çıkışlar kapatılsın...1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Katılıyorum :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Aynen katılıyorum, bir Mario diyişi var insanın Gomez diyesi gelmiyor. Decibel Belliniyi transfer edelim anonsçu olarak :icool:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu fotoda çıkışlar beyaza mı füme ye mi boyanıyor.

Bu sürdükleri astar. Zaten dikkat ederseniz hare hare bu şekilde bırakmazlar merak etmeyin. Ne renk olur bilemem ama en az 1 belki 2-3  kat boya atarlar.

Ben koyu griyi tercih ederdim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ekremblks

Simdi takip ettigim 2 siteden birisiniz iki siteyide seviyorum ama diger sitede koltuklara 2 ay sonra başlancak deniliyor baskan gelecek hafta diyor bu site ise burda da gelecek hafta deniliyor şimdi kime inanmalıyız. @ahmetx @Efe @Necmi @FARUK abiler biz kime inancaz en dogru haberi bilen varmi artık moralim bozuldu neredeyse ya 😕😦😞

Çevrimdışı GörkemGörkem

Dün aynı seyi düsündüm bende muzikte introyu vermeden direk sözlerle baslatsa iyi olur . Tam millet gaza gelicek sözler baslıyor istiklal marsı acıldı bizimkinin actıgı muzik gitti.

Aynı sekilde goldede düzgün anons yapamıyor cok komik oluyor.

Şu adamı transfer etmek lazım o işler icin.

https://www.youtube.com/user/DECIBELBELLINI?sub_confirmation=1&feature=iv&src_vid=zyyZWhEww7U&annotation_id=annotation_1103033879

Çevrimdışı Efe

Simdi takip ettigim 2 siteden birisiniz iki siteyide seviyorum ama diger sitede koltuklara 2 ay sonra başlancak deniliyor baskan gelecek hafta diyor bu site ise burda da gelecek hafta deniliyor şimdi kime inanmalıyız. @ahmetx @Efe @Necmi @FARUK abiler biz kime inancaz en dogru haberi bilen varmi artık moralim bozuldu neredeyse ya 😕😦😞
kimseye inanma kendinide inamaya zorlama koltuklar gelir takmaya başlarlar o zaman inan takıldığına bu inşaat işi 1 ay derler 15 günde biter 15 günderler 3 ayda biter kimse tam gününü kestiremez 1 hafta sonra koltuklar tam takılacakken başka bişey olur 1 ay ertelenir herşey olabilir kimseye inanma sen sadece takip bizde duyumlarımızı bize söylenen bilgileri söylüyoruz yoksa bizimde bişey bildiğimiz yok 7 ekimde kalkacak çatı ne zaman kalktı yapanlar bile tam zaman vermez bu işlerde temenni olarak 1 hafta sonra inşallah başlar ama burda önemli olan koltuklar değil çatının bitip zeminin başlaması artık 3. en zor bölüme geçiyoruz kaba inşaat ve çatı bitti çim işi en zor 3. işlem  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Çatının vinçle yapılan montaj çalışmaları sırasında aşağıda çalışma yapılamıyor.
Bu montaj çalışması da 1,5-2 aylık bir çalışma.
Koltuklara 2 sonra başlanacak denmesinin kaynağı bu.
Düne kadar ben de böyle düşünüyordum.
Ancak koltuk ve çatı montajı koordineli bir şekilde farklı alanlarda yapılabilir gibi de gözüküyor.
Bu mümkünse ki Başkanın açıklaması bunu doğruluyor koltuklara gelecek hafta başlanabilir.
Bakalım göreceğiz sonuçta nihai kararı şantiyedeki yetkililer ve sorumlular verecektir.
Kısacası haftaya netleşir  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın