Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903380 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çim ve membran şubat başı gibi başlayacaktır, bu da stadın bitimini en erken Nisan sonu yapar. Yazın Barcelona ile dillere destan bir açılış çok kuvvetli ihtimal :)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Şampiyonluk durumu olursa, Son 1 maç da olsa  açarlar diyorum.

Olmazsa, sonraki sezona açarlar diyorum.

Çevrimdışı serti67

anlamadan yaparsak ne anlamı olur :naughty:
abı suphe ııdır lan necmı abı benı dovdumu sevdımı golemı sevındı dusunup dursun yaaa ::()
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 18:32:13 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erhan

Of çok fazlaymış ya. Bunlar bittiği gibi çime başlanabiliyor değil mi?

Hayır daha sonra semer ve yaylar var 42x4 adet onlar takılmalı başta.

Çevrimdışı sametbagan

Beşiktaşımın rakiplere döşediği gibi emekçi arkadaşlarımız da inşallah çatıya boruları en kısa sürede döşerler. :D :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sj ve yuvalarinin sokumu persembe sabah biter
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı bjklimert_

Statta gözle görülür bir değişim ne zamana olur ?

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Kapalı tribun 28 sıralımı oluyor nedir ya :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

bu fotoda çıkışlar beyaza mı füme ye mi boyanıyor.

Bu fotoda işçinin soluna bakın. Sıva yaparak iniyor. Yani daha boya yok orada. Bitmiş hali yeni açık kısmından attığım fotoda var. Koyu renk yada füme. Prekast boylarının aynısı

Çevrimdışı Erhan

Bu fotoda işçinin soluna bakın. Sıva yaparak iniyor. Yani daha boya yok orada. Bitmiş hali yeni açık kısmından attığım fotoda var. Koyu renk yada füme. Prekast boylarının aynısı

Bence tam tersi Yunus abi sıva yapılmış beyaz boya veya astar ile yukarı çıkyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence tam tersi Yunus abi sıva yapılmış beyaz boya veya astar ile yukarı çıkyor.
İyi de ben foto çekerken benim söylediğim gibi yapıyordu.

Çevrimdışı Mahmut

Bana fotodan capraz borulari gosterebilecek var mi, bakiyorum bakiyorum anlayamadim

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Başkan  Donanım Habere verdiği röportajda koltuk montajı haftaya başlayacak diyor.Çıkış kapılarının kapalı trübünde bitirilmeye çalışılması,s.j lerin o trübünden kaldırılmaya başlanması plan dahilinde bence.Önce kapalı trübünden koltuk montajına başlayıp çatı çalışması olmayan yerlerde planlayarak veya çatı çalışması montaj bölgesine geldiyse bir kaç gün montajı durdurarak devam edecekler bence.10-15 güne kapalı trübünden koltuk montajı başlayacak diye tahmin ediyorum👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bugünkü fotolarda beyaz çıkış kapıları
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mahmut

Abi bkz. son yeni inönü fotosu , orda beyaz olmus orası

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

bugünkü fotolarda beyaz çıkış kapıları
dur abı ya efeden kurtuldum sen geldı necmı abı fume dıooo abı cınnet geldı beyazdan:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mahmut

dur abı ya efeden kurtuldum sen geldı necmı abı fume dıooo abı cınnet geldı beyazdan:)
Belki tekrar fume yapacaklar, bu beyaz astarin astaridir belki

Çevrimdışı F1903

Öncelikle  :hosgeldin

84 adet (2 parça halinde yerde birleştirebilirler.42x2 yani) oluklu boru

40x6 ve 2x3 toplam 246 adet halat-boru arası çelik

40x2 çapraz boru

Fotolu anlatırım gece anlamayanlar için.

Fotolu anlatim super olur gercekten, ben de daha kafada tam oturtamadim :)

Çevrimdışı Erhan

Yakından gördüysen doğrudur abi o zaman

Çevrimdışı ahmetx

ben suçsuzum  :pes

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

tribün yazılarının kırmızı olma ihtimali var der kaçarım  :outtahere:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yakından gördüysen doğrudur abi o zaman
Yapılan işi anlattım. Her aşamasını bilmiyorum. Orada bi çaycı bunun gibi olacak dedi. Bende anlatıyorum. Dün sıva bugün astar görmüş olamaz mıyız?

Çevrimdışı cursedofdragon

tribün yazılarının kırmızı olma ihtimali var der kaçarım  :outtahere:

hoaaayydaaaa :D