Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5902911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abı bı mabette sorsak grıydı neden beyaz oldu dıe yada olmadıda astarmı sonuçta çatı gıb teknık bılgı degıl alttarafı renk cevap verme ımkanı olur sankı burda Hızır ııdı yunus ıdı der gıbı gri ıdı beyaz ıdı yapmayalım :)
zaten dün birlikteydik o dedi sonlandı diye :D

Çevrimiçi Necmi

Ben daha çok görsel açıdan çatallıyı istemedim taraftar bütünlüğü stadyumun genel mimarisiyle ilgilidir. Yeni açık üst alt kısım 17 parça oluyor ,çatalsız 9 parça .Çatal olmasa da güvenlik noktasında çok sıkıntı olmaz merdivenler çok dar olmadığı sürece.
merdivenler çok dar :D hani iki metre merdiven diyorduk ya ölçmedim ama 120-130 gibi duruyor. @ahmetx

Çevrimdışı FARUK

merdivenler çok dar :D hani iki metre merdiven diyorduk ya ölçmedim ama 120-130 gibi duruyor. @ahmetx
1.4 abi :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cikis kapısınin üstüne çekilen astarin ustunede boya cekilecekmi?Hangi renk?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

1.4 abi :)
olabilir dediğim gibi sahada çalışıyorlardı basamaklarla uzaktan baktım kafamdan bir oranlama yaptım @FARUK

Çevrimdışı serti67

zaten dün birlikteydik o dedi sonlandı diye :D
ozamn ya mabet bızı trolledı ya ıscıler mabetı trolledı  :D :D :D hala umut varmı grı olucak dıee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

kapali alt kapilar net sekilde beyaza boyanmis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Habukti

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

olabilir dediğim gibi sahada çalışıyorlardı basamaklarla uzaktan baktım kafamdan bir oranlama yaptım @FARUK
Evet abi kapı kenarları biraz daha dar  1.2 

Çevrimdışı serti67

kapali alt kapilar net sekilde beyaza boyanmis :)
ya mahsusmu yapıyosun grı dusmanımısın efe sen hayırdırr :D :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

astar çekmişler :bandit: Füme olacak
bu arada hidroliklerin sökümüne başlandı. sj leride özlemeyeceğiz :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı murat_

Az önce yeniinönü paylaştı

fotoda gayet acik sekilde yeniacik arkada sj lere bagli olan halatlari sokup yeniacik arkaya atmislar GOOD BY SJ  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı serti67

astar çekmişler :bandit: Füme olacak
bu arada hidroliklerin sökümüne başlandı. sj leride özlemeyeceğiz :D

abı su efeye bıse sole bunalıma soktu benı bak beyaza boyamıslar kesı beyaza boyadılar dıee yazıyorr :D :D :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Emre.Guler

SJ lerin gidişi >>> Fore kazık makinasının gidişi

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Efe

mabet foto atti strand jackler ve standalr sokuluyor cati harika gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ya mahsusmu yapıyosun grı dusmanımısın efe sen hayırdırr :D :D :D
astardir astar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  3 dk.3 dakika önce
V halatlarin montajı tamamlandı..hidrolikler sökülmeye başlandı...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Habukti

fotoda gayet acik sekilde yeniacik arkada sj lere bagli olan halatlari sokup yeniacik arkaya atmislar GOOD BY SJ  :sevinc :sevinc

O zaman dans   :ishock:  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

abı su efeye bıse sole bunalıma soktu benı bak beyaza boyamıslar kesı beyaza boyadılar dıee yazıyorr :D :D :D :D
gelir perşembe günü maça :bandit:
 :vur