Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901798 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İlkem1903

300 civarı etki eder artık kapasite çok önemli değil 42 bin üzeri bi sayı olacak önemli olan stad içten ve dıştan gerçekten harika görünecek
aynen görünüm baya güzelleşicek sağolasın abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Resimler için teşekkürler yunus abi :) Bu stad artık yavaş yavaş ben bitiyorum diyor :)

Çevrimdışı Efe

Resimler için teşekkürler yunus abi :) Bu stad artık yavaş yavaş ben bitiyorum diyor :)
yavaş yavaş değil bağıra bağıra diyor şansımıza havalarda güzel gidiyor işler aksamadan devam ediyor sahanın başladığı günü iple çekiyorum yine koltuğun koltuk işi en geç 1 ay içinde başlar tahminimce çim işide 45 gün içinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melyet

Arkadaşlar canlı yayından bir haber varmı yayın açılacakmı açılmıcakmı
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Efe

açılması çok zor heryerde çalışma var bence unutun canlı yayını :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Galiba Vodafone hesabı bugün öyle bir şey demiş ancak biz açılacağına dair bir bilgi almadık bugün. İlgili arkadaşlar da bilmiyoruz diyorlar. Umarız açılır

Çevrimdışı cursedofdragon

açılması çok zor heryerde çalışma var bence unutun canlı yayını :icool:

1.5 2 haftaya açılırmış canlı yayın.

Çevrimdışı melyet

Galiba Vodafone hesabı bugün öyle bir şey demiş ancak biz açılacağına dair bir bilgi almadık bugün. İlgili arkadaşlar da bilmiyoruz diyorlar. Umarız açılır
işin keyifli kısımları başlıcak.. bu kadar insan merakla stadı bekliyor... inşallah açarlar
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı canergiray77

gerçekten stadımız bitince çok güzel olacak heleki şampiyonluk kupasınıda orada kaldırırsak efsane olur allah herkese burada  maç izletmeyi nasip etsin  :bandit: :bandit:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Erhan

Hımm SJ çelikleri kesilerek aşağı bırakılacak demek.Sonraki aşama SJler yerinden çıkarılacak ve platformlar sökülecek.Bakalım kaç gün sürecek bu aşama.

Çevrimdışı Deniz

@Yunus abi eline sağlık çok güzel fotolar

Bu arada stadyum aydınlatması ağırlıklı olarak LED lambalardan sağlanıyor görülüyor eski inönüde balastlı floresan lambalar kullanılıyordu bu da reaktif güç tüketimini ciddi oranda arttırıyor kablo kayıplarının artmasına ve daha geniş kablolama yapmamıza neden oluyordu.Yeni stadda eskisine nazaran kat be kat fazla aydınlatma ekipmanı kullanacak olmamıza rağmen LED teknolojisinin de getireceği ekonomik katkı ile neredeyse aynı aydınlatma giderleri olacağını düşünüyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Efe

bugün strand jackleri ve standlari sökmeye baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

bugün strand jackleri ve standlari sökmeye baslarlar

bu işlem kaç gün sürer tahmini ?

Çevrimdışı Mehmet92

2013 temmuzdan itibaren her ayın 18'ini baz alarak yeniinönü fotolarından yaptığım bi albüm var,çatıyı da kaldırdığımıza göre bunlardan bi video bi gif hazırlasak,bilen bi arkadaş yardımcı olursa?

Çevrimdışı Efe

bu işlem kaç gün sürer tahmini ?
valla bilmiyorum ama bu hafta ici biter heralde oda uzun oluklu boru montaji baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz @Tolga benim için zevkti  :evillol: :evillol: Led lambaları çekerken aklıma sen geldin zaten Deniz.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

Herkese iyi haftalar.

Canlı yayın konusunu daha sıklıkla gündeme getirsek fena olmayacak Twitterdan asılalım bence,
Resimlerden gördüğüm kadarıyla sistem orda mevcut yapılacak tekşey elektrik ve 3g bağlantısı.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın iyi haftalar , güzel haberler geliyor  :)
1.Üst kat çatal merdivenler olmayacak yani tribün bölünmeyecek ( alt kat köşelerdekilerde çatal olmazsa +232 koltuk demek)
2.V halatlar tamamlanmış
3.Çatı bağımsız olarak askıda
4.1903 tribününe 4. sıra eklenmiş .
5.Çıkışlar sıvanmış
6.İçerde işler iyi gidiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

@Necmi abı gunaydın çıkış kapıları son halı füme olucak yanı senın gördüğün ölemı anlayalım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus fotolar gerçekten çok bilgilendirici eline sağlık.  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abı gunaydın çıkış kapıları son halı füme olucak yanı senın gördüğün ölemı anlayalım
evet füme  :sevinc

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS