Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çatal merdiven olayı kalktı heralde inşallah doğrudur.Kapasiteye ne gibi etkisi olur acaba? Görsel açıdan çok iyi olacak 1000-2000 Allah ne verdiyse artarsa dahada güzel olur  :D

Bitince belli olacak ama dün Necmi abi 300 civarı Faruk da 700 civarı dedi yanlış anlamadıysam 500 de sen ortası 1.500 tl gelirden 750.000 tl eder tabi doldurabilirsek. Koltuk sayısından ziyade ne kadar gelire dönüştürebileceğiz o daha önemli.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı CanEmre

Sj'leri salmışlar beyler. Geçmiş olsun ☺

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Birkaç v halat dışında bitmiş. Numaralı locaların tavan aydınlatma işi devam ediyor. İskelelerin ayaklarına denk gelen merdiven basamakları takılıyor. Onlarında sonu yakın. 1903 tribün katında zemin kaplama devam ediyor. Numaralı tarafı bitmiş. 1903 tarafı kalmış. 7 ay evvel girmiştim. Bugün şöyle anlatabilirim iç kısımlar artık şeklini şemalini almış birkaç detay hariç tamamlanmış. Sahaya ve çatıya bakacağız. Çatı ocaktan evvel membrana geçilmez. Saha içinde bir yığın parçaları var daha.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı CanEmre

Sj'lerin kablolarını sökmeye başlamışlar

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı BJKTÜRK23

O vakit artık çatı montajı bitti diyebilir miyiz  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

çatı artık yerine oturdu diyebilirmiyiz :)

Çevrimdışı Efe

@Efe V halatlar bitmis mi var mi bilgi ?
valla bitmiski canemre abi strand jackler salinmis diyor oyleyse cati suan kendi kendine asili duruyor havada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O vakit artık çatı montajı bitti diyebilir miyiz  :)
evt çati kaldirisi bitti diyebiliriz simdi montaji basliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

valla bitmiski canemre abi strand jackler salinmis diyor oyleyse cati suan kendi kendine asili duruyor havada
Aynen durum budur :)

Çevrimdışı cadavra

hadi hayirli olsun bundan sonra yokus asagi artik cati erken kalkti halatlar erken bitti bu gidisle agustosta guzel bi acilis olur hayirlisiysa sona dogru gelioz tunelin ucu gorunmeye basladi :) oh bea kaza riskimizde baya dustu bundan sonra ki en onemliside buydu bence

ysariusta

• Ziyaretçi

Efe bende öyle sandım ama Mabed hayır dedi. 2 3 tane daha var kapalı tarafında onlar biter bugün. Bu arada rüzgar var ama bir engel teşkil etmiyor. Resimler için maalesef bekletmek durumundayım. Makineden aktarmak için maçtan eve dönmem lazım. Ancak gece. Maçın üzerine cila yaparız

Çevrimdışı BJKTÜRK23

evt çati kaldirisi bitti diyebiliriz simdi montaji basliyor

Hadi hayırlısı gözümüz aydın o zaman. Çatı kalkmaya başladığında önümüzdeki çarşamba çatı montajı biter gibi hesap yapmıştım ondan da erken oldu ayrıca sevindim  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FurkanZB

Bitince belli olacak ama dün Necmi abi 300 civarı Faruk da 700 civarı dedi yanlış anlamadıysam 500 de sen ortası 1.500 tl gelirden 750.000 tl eder tabi doldurabilirsek. Koltuk sayısından ziyade ne kadar gelire dönüştürebileceğiz o daha önemli.
Kesinlikle katılıyorum gelir çok önemli ama zaten ilk sene tek boş koltuk kalmaz diye düşünüyorum.
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kesinlikle katılıyorum gelir çok önemli ama zaten ilk sene tek boş koltuk kalmaz diye düşünüyorum.

İnşallah ama pek de güvenemiyorum bizim taraftara belli de olmaz  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zeki abi den
@Efe abi ZEKI abinin attigi fotoya gore kapali ust Catal merdiven olacak gibi gozukuyor
Acaba sadece yeni acigi mi duz merdiven yapacaklar :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık