Yo oarada yazan unluler bu konuda oldukca aktif
Muart Boz olsun Aras bulut olsun maca geliyorlar
Demet akalin , Sandal falanda S.kutlamalarinda Kpnser veriyorlar
Ozellikle Genc Jenerasyon unlulerin cogu grup olarak maclara geliyor boyle bir cekinceleri yok hepsi aklima gelmiyor ama Hem gemc kusakta hemde eski kusakta oksun cok sayida Besiktasli unlu var hatta en cok Besiktasli var diyebiliriz..
Hocam bu adamlara loca satmak lazim acaba kac tanesi almistir bilmiyorum. Onun disinda acilista mutlaka hayko cepkin falan olmali. Burada artik yavas yavas acilisi konusmaya da baslamak lazim bence.
Kesinlikle efsanelerin hepsi olmali MFA'sindan ilhanina, sergenine, deli ibosuna, pascalina bunlar en onde olmali. Baba hakki, Seref bey, Suleyman Seba anilmali. Ben boyle siyah beyaz takimlarin katildigi bir turnuvayi dusledim hep, juventus, altay, paok, newcastle ve bizim katilacagimiz bi turnuva olabilir. Bunlarin disinda kesinlikle Slaven bilic, Zeki Onder Ozen cagirilmali. Hatta Bilic'e elektrogitar verilmisti siyah beyaz o gitarla stairway to heaven falan calmali stadin ortasinda. hatta supriz olmali butun isiklar birden kapatalip isiklar acildiginda Bilic hoca ortada introya baslamali. Onun disinda ilk 3'luyu Baskan cektirmeli. Taraftarin bir sekilde farkli bir suprizle baskani ortaya almasi cok efsane olur.
Daha kafamda ne fikirler var da bunlar aklima ilk gelenler. Insallah hersey kusursuz olur. O zamanlar Turkiye'de olursam bir sekilde organizasyon ekibine katilirim bos durmam calisirim bende elimden geldigince insallah.
Ulan millet dugununu dusunur, nikahini dusunur biz stadin acilisini dusunuyoruz bu da boyle bir ask demek ki.