Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5894340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

3 saat önce
harika...
sanki V halatlar takılmış gibi kaldıysa bile çok az kalmıştır :naughty:

Çevrimdışı sallapati

cok müthiş fikirler,,, bunların mac sonu olarak secilen hiçbiri uygulanmaz kimseninde umrumda olmaz acıkcası o vakit,, sen oncesi satabileceğini herseyi satıcaksın

hos ben maç oncesindede bir uygulama yapılacagına inanmıyorum sponsorlar nereye uygulamıski bize uygulasın kaldıki alan darlıgı son stadlara oranla hayli sıkıntı bizde...

iki tane HD skorboard umuz olacak.. maç önü insanlara kamera tutulup skorboard a yansıtılabilir.. eğlenceli şeyler olabilir..

Beşiktaşlı yeni nesi çok celebrity var. Özellikle Beşiktaşlı kadın oyuncular ve ünlülere VİP koltuk satılabilir. Benim aklıma gelen son dönemde popularitesi çok olan Elçin Sangu , Neslihan Atagül , Murat Boz , Hayko Cepkin , Aras Bulut İynemli , Demet Akalın , Mustafa Sandal, Sarp apak , Berk Oktay,  Gürkan Uygun, Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ... daha da çok var..
marka değerine çok katkısı olur bu insanların stadda maç esnasında ekranlara gelmesi

Çevrimiçi Necmi

Fikret başkan da bu vizyonu görüyorum.. Bira serbest olsun demişti mesela... adam yeniliğe açık... Vodafone gibi yenilikçi bir sponsorumuz da var...

mesela NBA de  ev sahibi takım 100 sayı atarsa sponsor firma (sanırım subway ) sandvic dağıtıyordu bedava..

biz de de 5 gol atıldığı zaman hediye internet dakika versin :D
Başkan işi biliyor bira serbest olsa en büyük hasılatımız olur :D

Çevrimdışı sallapati

Başkan işi biliyor bira serbest olsa en büyük hasılatımız olur :D

alkolsuz bira yapar kitabına uydurur.. millet ağız alışkanlığı götürür  :D :D

Çevrimdışı Efe

@Efe Allahını seversen söyle şu resimlerden v halatların takıldığını nasıl gördün arkadaş aklımı yiyecem . Ben bakıyorum normal halat bile görmüyorum.
abi elfim yaa :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

15 dk önce
Buyuk oranda takilmiş gibi duruyor @Necmi abi pratiklesti sanirim

Çevrimdışı Efe

sanki V halatlar takılmış gibi kaldıysa bile çok az kalmıştır :naughty:
bu hafta sonu bitirirlerse iyi 2 gun daha hava guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

iki tane HD skorboard umuz olacak.. maç önü insanlara kamera tutulup skorboard a yansıtılabilir.. eğlenceli şeyler olabilir..

Beşiktaşlı yeni nesi çok celebrity var. Özellikle Beşiktaşlı kadın oyuncular ve ünlülere VİP koltuk satılabilir. Benim aklıma gelen son dönemde popularitesi çok olan Elçin Sangu , Neslihan Atagül , Murat Boz , Hayko Cepkin , Aras Bulut İynemli , Demet Akalın , Mustafa Sandal, Sarp apak , Berk Oktay,  Gürkan Uygun, Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ... daha da çok var..
marka değerine çok katkısı olur bu insanların stadda maç esnasında ekranlara gelmesi

ünlüler konusunda sahiplenme sıkıntısı var maalesef sanıyorum sebebide taraftarlarınca tarafsız gorunmek  gibi yani işin içine cok girmeden uzaktan sevgilerini belli ediyorlar onunla yetiniyorlar..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ünlüler konusunda sahiplenme sıkıntısı var maalesef sanıyorum sebebide taraftarlarınca tarafsız gorunmek  gibi yani işin içine cok girmeden uzaktan sevgilerini belli ediyorlar onunla yetiniyorlar..
Yo oarada yazan unluler bu konuda oldukca aktif
Muart Boz olsun Aras bulut olsun maca geliyorlar
Demet akalin , Sandal falanda S.kutlamalarinda Kpnser veriyorlar
Ozellikle Genc Jenerasyon unlulerin cogu grup olarak maclara geliyor boyle bir cekinceleri yok hepsi aklima gelmiyor ama Hem gemc kusakta hemde eski kusakta oksun cok sayida Besiktasli unlu var hatta en cok Besiktasli var diyebiliriz..
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 17:30:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

keşke yeni stadımız açıldıgında 'Beşiktaş kızları' diye bir oluşum da yapsalar. ne görevleri var tam bilmemekle beraber 'Juve girls' diye bir oluşum var juventus klübünde. yeni statlarıyla beraber oluşturuldu sanırım :D:D

hayallerimdeki iş :D gönüllü olarak başvururum direk ahahahaha

disi kartallar vardi inonu zamaninda vodafone ile tekrar olusum icine girerler onlarin arasina katilabilirsin istersen :). onun disinda onca zamandir futbol izliyorum hic devre aralarinda ponpon kiz gormedim. oyle bisey olsa baskan hepsinin ustune reklam alir o da ayi mesele :))

Çevrimdışı Mahmut

bu hafta sonu bitirirlerse iyi 2 gun daha hava guzel

Ben dün akşam otobüsle geçerken kapalıyı gördüm bayağı takılıydı, akşam belki yanlış görmüşümdür diye foruma yazmamıştım. Son fotolardan sonra ben de paylaşayım dedim.

Çevrimdışı BlackEagle26

Tribüne reklam konusunda şahsi görüşüm. Tribune isim yazılsın hatta alt katlarada yazsınlar ama bunun bir ederi var  :s20: Bu rakamlara isim yazmak çok komik. ( Ben başkanın boyle bir teklifi kabul edeceğini sanmıyorum ama herkes inanmış)

Çevrimdışı harund1k3

Yo oarada yazan unluler bu konuda oldukca aktif
Muart Boz olsun Aras bulut olsun maca geliyorlar
Demet akalin , Sandal falanda S.kutlamalarinda Kpnser veriyorlar
Ozellikle Genc Jenerasyon unlulerin cogu grup olarak maclara geliyor boyle bir cekinceleri yok hepsi aklima gelmiyor ama Hem gemc kusakta hemde eski kusakta oksun cok sayida Besiktasli unlu var hatta en cok Besiktasli var diyebiliriz..

Hocam bu adamlara loca satmak lazim acaba kac tanesi almistir bilmiyorum. Onun disinda acilista mutlaka hayko cepkin falan olmali. Burada artik yavas yavas acilisi konusmaya da baslamak lazim bence.

Kesinlikle efsanelerin hepsi olmali MFA'sindan ilhanina, sergenine, deli ibosuna, pascalina bunlar en onde olmali. Baba hakki, Seref bey, Suleyman Seba anilmali. Ben boyle siyah beyaz takimlarin katildigi bir turnuvayi dusledim hep, juventus, altay, paok, newcastle ve bizim katilacagimiz bi turnuva olabilir. Bunlarin disinda kesinlikle Slaven bilic, Zeki Onder Ozen cagirilmali. Hatta Bilic'e elektrogitar verilmisti siyah beyaz o gitarla stairway to heaven falan calmali stadin ortasinda. hatta supriz olmali butun isiklar birden kapatalip isiklar acildiginda Bilic hoca ortada introya baslamali. Onun disinda ilk 3'luyu Baskan cektirmeli. Taraftarin bir sekilde farkli bir suprizle baskani ortaya almasi cok efsane olur.

Daha kafamda ne fikirler var da bunlar aklima ilk gelenler. Insallah hersey kusursuz olur. O zamanlar Turkiye'de olursam bir sekilde organizasyon ekibine katilirim bos durmam calisirim bende elimden geldigince insallah.

Ulan millet dugununu dusunur, nikahini dusunur biz stadin acilisini dusunuyoruz bu da boyle bir ask demek ki.

Çevrimdışı idil

disi kartallar vardi inonu zamaninda vodafone ile tekrar olusum icine girerler onlarin arasina katilabilirsin istersen :). onun disinda onca zamandir futbol izliyorum hic devre aralarinda ponpon kiz gormedim. oyle bisey olsa baskan hepsinin ustune reklam alir o da ayi mesele :))

ah keşke keşke en byük hayalim  :lol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı harund1k3

Tribüne reklam konusunda şahsi görüşüm. Tribune isim yazılsın hatta alt katlarada yazsınlar ama bunun bir ederi var  :s20: Bu rakamlara isim yazmak çok komik. ( Ben başkanın boyle bir teklifi kabul edeceğini sanmıyorum ama herkes inanmış)

Hocam pixelli tasarim, her yer reklam isimleri falan hepten curcuna olur tribunler. Ben bu pixel meselesine tribune reklam ismi alma meselesine yine girmek istemiyorum ama sunu aklinizdan cikartin her sponsor alan tribunde o sponsorun isminin yazmasi bugune kadar gorulmemis bisey. yani belki sadece bir tane olur ama heryerin reklam olmayacagi cok acik gonlunuzu ferah tutun.

Çevrimiçi Kartal Ç

Sadece futbol gelirleri olarak değil Vodafone arenanın etinden sütünden her türlü yararlanmalıyız. Mesela Vodafone arena istanbulun moda merkezi olacak diyor başkan. Tüm dünyaya bunun reklamını en iyi yapmanın yolu moda merkezi açılışını önümüzdeki sene sonu yapılacak olan victorias secret fashion show 2016 ile yapmak bence. Her iki tarafa da faydalı olur. Biz moda merkezimizin reklamını tüm dünyaya yapmış oluruz, VS firması da iki kıtanın birleştiği eşsiz bir lokasyonda zengin rus ve körfez ülkesi müşterilerine yakınlaşmış olur. Vodafone gibi küresel bir sponsoru arkamıza alırsak bu şovu kaparız bence. 1 yıl zaman var önümüzde. Hatta rica edilse eminim Acun bile referans olur. Fenerbahçeli olabilir ama neticede daha önce vs modellerini istanbula getirip ağırlamış biri ve dolaylı olarak o da medya organizasyonlarıyla bu işten çok fayda sağlayacaktır.

Çevrimdışı Kadir G.

Konserler de çok çok önemli bir nokta. Yılda ne kadar konser vereceğiz kulüp ne kadar gelir elde edecek bunu düşünüyorum.

Açılış içinde tek günlükten ziyade 3-4 günlük paket şeklinde olmasını umuyorum. Örneğin ilk gün Barcelona ile maç yapılır kulübün efsaneleri anılır hayatta olanlar gösteri maçı tarzı bir şey yapabilirler. Takip eden günlerde dünya çapında 2-3 sanatçı/grup sahne alabilir.

Çevrimdışı ers1903

Selamlar v halatlar bitince ,catidaki sepetleri vs.. sokecekler mi ?

Çevrimiçi Necmi

bu taraftar oylaması konusunda aslında bunu passo kart numaralarıyla yapabilirler
220000 Beşiktaş kart sahibi var bir sayfa açarlar oy kullanabilmek için passo kart numaranı girmek
zorunda olursun hem direk maçlara gelen kişilerin oylarına baş vurmuş olursun hemde passo
üyeliğini teşvik edersin hem herkes bir kere oy kullanabilir. hemde Beşiktaşlılara kullandırmış olursun.
en mantıklı çözüm bu
bir çok konudada taraftarın fikrini sorma katılımcı bir kulüp olma yolunda çok efsane olur.
gir oraya koşulları nedenleri sonrada taraftarın fikrini al sen zaten nedenleri doğru anlatırsan
taraftar Beşiktaşın menfaatine olanı seçecektir. Sorumluluğu taraftarla paylaşmak kulübü bir adım
daha ileri götürür.Taraftarada sahiplenme duygusu verir bu sana orjinal ürün kullanımından maçlara
girişe kadar hep artı olarak döner.

Çevrimiçi Necmi

Konserler de çok çok önemli bir nokta. Yılda ne kadar konser vereceğiz kulüp ne kadar gelir elde edecek bunu düşünüyorum.

Açılış içinde tek günlükten ziyade 3-4 günlük paket şeklinde olmasını umuyorum. Örneğin ilk gün Barcelona ile maç yapılır kulübün efsaneleri anılır hayatta olanlar gösteri maçı tarzı bir şey yapabilirler. Takip eden günlerde dünya çapında 2-3 sanatçı/grup sahne alabilir.
senede 5-6 konserden daha fazlasına izin yok oda belli periyodlarla
mesela sezonda konser alamazsın devre arası belki bir tane ve her konser takvimini sene başında vermek zorundasın
ve bu takvime göre SIS plan yapacak çimi hiç hasar vermeden kurtarmak için birde
her sene cim sökülüp yeniden dikilecek buda yaklaşık birbuçuk ay stadda bir şey yapamazsın demek

Çevrimdışı boateng

şuan koltukların takılması için çatının %100 bitmesi mi beklenicek ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

şuan koltukların takılması için çatının %100 bitmesi mi beklenicek ?
hayır mekanik kısmı bitince başlanacak koltuk ve çim işine

Çevrimdışı ZEKI

bu taraftar oylaması konusunda aslında bunu passo kart numaralarıyla yapabilirler
220000 Beşiktaş kart sahibi var bir sayfa açarlar oy kullanabilmek için passo kart numaranı girmek
zorunda olursun hem direk maçlara gelen kişilerin oylarına baş vurmuş olursun hemde passo
üyeliğini teşvik edersin hem herkes bir kere oy kullanabilir. hemde Beşiktaşlılara kullandırmış olursun.
en mantıklı çözüm bu
bir çok konudada taraftarın fikrini sorma katılımcı bir kulüp olma yolunda çok efsane olur.
gir oraya koşulları nedenleri sonrada taraftarın fikrini al sen zaten nedenleri doğru anlatırsan
taraftar Beşiktaşın menfaatine olanı seçecektir. Sorumluluğu taraftarla paylaşmak kulübü bir adım
daha ileri götürür.Taraftarada sahiplenme duygusu verir bu sana orjinal ürün kullanımından maçlara
girişe kadar hep artı olarak döner.

Taraftarin fikrini almak icin illaki anketemi gerek var Sosyal medyaya bir tane fotograf koyarsin taraftar oturur konusur. Fikrini de alirsin. Hemde gercek Besiktaslilarin oldugu forumlarda tartistiririsin.

Çevrimdışı Kadir G.

senede 5-6 konserden daha fazlasına izin yok oda belli periyodlarla
mesela sezonda konser alamazsın devre arası belki bir tane ve her konser takvimini sene başında vermek zorundasın
ve bu takvime göre SIS plan yapacak çimi hiç hasar vermeden kurtarmak için birde
her sene cim sökülüp yeniden dikilecek buda yaklaşık birbuçuk ay stadda bir şey yapamazsın demek

O halde hasılat daha da önemli bir noktaya geliyor. Planlamayı yapacaklar önem verecektir zaten dünya çapında isimler gelmeli.

Çok az maliyetle ne kadar kazansak kârdır.

Normal çimi senelik değiştiriyor muyduk hatırlamıyorum. Hibrite özel bir uygulama mı bu @Necmi abi?