Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889810 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı betoo38

alt siyah
üst beyaz
veya komple siyah daha iyi
cünkü kamera alt tribünü cekecegi icin
bos oldugu zaman siyah olursa dolu gözükür

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Neresinden tutsam olmuyor büyük rezillik sponsor yazmak. Hadi yazılmasını kabul ediyim zorluyayım diyorum ücret bu sefer hiç olacak gibi değil. Yazık.

Çevrimdışı Deniz

aslında bu kadar kolay olması sevinilecek bir durum, eğer reklam almamış olsaydık bu defa da neden reklam almadığımız sorgulanacaktı buna emin ol. Burada yazı karakterinden daha önemli şey bundan 4 sene önce toplam sponsorluk geliri 5-6 milyon USD olan klübün bugün 40 milyon usd na yaklaşmış olmasıdır ki gerçek Büyüklük zaten budur. Büyük bir klübüz çok iyi bir yere yatırım yapıyoruz, sponsorlarda ciddi destek veriyor. Bir yıl içerisinde bu paraların Değeri ortaya çıkacak biraz daha sabır
Sponsorların gerekliliği konusunda hemfikiriz zaten.kulübü ayakta tutan yegane gelir kaynaklarının başında gelir sponsorlar.
Sponsor bulmak da başarıdır ,tribünlere de sponsor bulunsun alınsın bunlar güzel şeyler.Ama reklam alınacak yer var alınmayacak yer var.Sponsora ismi versinler,stadyumdaki reklam panolarında isimleri yazsın ,yeri gelsin tabelasını koysun afişini assın bunlara itiraz eden yok.

Ama planlanan şey oldukça kötü.Bakın zaten 2 renk olacak tribünler,alt beyaz üst siyah.Bir de bunun arasına koca koca karakterler ile 2 tribüne sponsor ismi yazıyorlar bi de sağına sokuna siyah beyaz karışık pixelli koltuk koyuyorlar.Ne altın beyazlığı kalır ne üstün siyahlığı.karmamakarışık bir şey ortaya çıkar.Kayseri gibi olur.Reklam alacam diye şu stadyumun güzelliğine yazık etmiş olurlar.

Ha yaparsın tüm koltukları siyah ,sonra beyaz şekilde reklam koyarsın bu belki düşünülür ama mevcut düzende bunu yapmak stadyuma yazık etmek olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Allah tekrardan kaza bela vermesin. Stadimizdaki ufak kazayi cok kisa surede atlattik ama olan kameraya oldu. Ne guzel iszlioduk 7/24...

Valla ben hergün vodafonearena ya twit atıyorum yayın açılsın diye? bakalım onlarmı pes edecek ben mi yoksa bu arada inşaat mı bitecek
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Koa_lAA

denizbank bize 250 m dolar kredi ayarlasın bırak tribünü stadın her koltuğuna ismini yazarım adamların :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Sonunda benimle aynı zevklere sahip birini gördüm @SDemirsoy :D :D ben de çok beğeniyorum keşke böyle olsa :)
valla bende beğeniyorum :D @Tolga  demek ki pixelide beğenilmesi normal  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Bayağı geriden okudum ama görmedim kusura bakmayın. Gece 1'den beridir 10 kere anket yapılsa diye yorumlar geldi cevap olarak kimseden bir anket yönlendirmesi göremedim ayrıca anketi de aradım onu da göremedim bugün bir göremeyesim tuttu herhalde :) genelin katılımı sağlansaydı iyi olurdu.
Yok sana söylemedim zaten yanlış anlaşılma olmasın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaş ne pixel'miş ne sponspormuş ya :) Sabah bir arkadaş bir resim attı sabahtan beri pixel pixel.O bitti şimdi sponsorlar :) Stadda kaçta V halat takıldı bugün ? Bırakalım artık sponsoru pixel'i.

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar 'tribün koltuklarına reklam almak için rezillik vs'' gibi laflar etmeyiniz böyle bir durum daha açıklanmadan bir fotoğraf üzerinden ön yargılı davranmayın

Çevrimdışı ErsinA.

bu v halatların gerginliğini nasıl ayarlıyorlar abi manuel kriko ile mi acaba @Birisi

Bütün V halatlarda manuel kriko var.

onun dışında yeni açıktaki tekli halata bağladıkları gibi bir tane daha caraskal bağlıydı kirişe ve halata.

Çevrimdışı kralkartal

Valla ben hergün vodafonearena ya twit atıyorum yayın açılsın diye? bakalım onlarmı pes edecek ben mi yoksa bu arada inşaat mı bitecek

Artik acilmali kamera. Her gun gdip stada bakamayiz sonucta ne oluyor ne bitiyor diye.. Hem koltuk montajini fotograflardan degil kameradan takip etmemiz elzemdir..

Çevrimdışı Savaş

Sponsora burda kimse karşı değil fakat koltuk tasarımında sponsor adının yazması beni şaşırttı.

İlla birşey yapılması isteniyorsa locaların önündeki yerlerde led alanlar olacaktı yansıtırsın oraya olur biter. Maç boyunca yazdır adını orda.

Yeni açıkta da bir alternatif bulunur elbet ama ben orda 5 sene 10 sene Milangaz yazısını görmek istemiyorum arkadaş.

Estetik estetik diyoruz stadyum çarşamba pazarına dönecek.

Çevrimdışı ErsinA.

Arkadaş ne pixel'miş ne sponspormuş ya :) Sabah bir arkadaş bir resim attı sabahtan beri pixel pixel.O bitti şimdi sponsorlar :) Stadda kaçta V halat takıldı bugün ? Bırakalım artık sponsoru pixel'i.

2 yeni açıkta, 2 eski açıkta takılmıştı.

2 tane de yeni açık-numaralı birleşiminde takılıyordu. Bugün saat 12:00 itibariyle.

Ayrıca tekli halatlarda takılmış.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Otobüs koltuklarının üst kısmında giydirme reklamlar olurdu, birisi bu fikrimi hemen Başkan a iletsin :bandit:
Ben de isterim tribünümüzde bizden başkasının adı yazmasın hatta Barcelona'nın Unicef yazdığı gibi bizim formalarımızın arkasında da Kızılay - Türk Hava Kurumu - Mehmetçik Vakfı yazsın. Ama gerçekçi olmak lazım , nedenleri malum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Sponsorların gerekliliği konusunda hemfikiriz zaten.kulübü ayakta tutan yegane gelir kaynaklarının başında gelir sponsorlar.
Sponsor bulmak da başarıdır ,tribünlere de sponsor bulunsun alınsın bunlar güzel şeyler.Ama reklam alınacak yer var alınmayacak yer var.Sponsora ismi versinler,stadyumdaki reklam panolarında isimleri yazsın ,yeri gelsin tabelasını koysun afişini assın bunlara itiraz eden yok.

Ama planlanan şey oldukça kötü.Bakın zaten 2 renk olacak tribünler,alt beyaz üst siyah.Bir de bunun arasına koca koca karakterler ile 2 tribüne sponsor ismi yazıyorlar bi de sağına sokuna siyah beyaz karışık pixelli koltuk koyuyorlar.Ne altın beyazlığı kalır ne üstün siyahlığı.karmamakarışık bir şey ortaya çıkar.Kayseri gibi olur.Reklam alacam diye şu stadyumun güzelliğine yazık etmiş olurlar.

Ha yaparsın tüm koltukları siyah ,sonra beyaz şekilde reklam koyarsın bu belki düşünülür ama mevcut düzende bunu yapmak stadyuma yazık etmek olur.
iyi de Deniz, burada konuştuğumuz yer zaten reklam alınabilecek bir yer, bunun birçok Örneği de varmış dünyada. Biz aldığımız paraya bakalım. Bizim stad Kayseri stadına falan benzemez Apayrı bir Değeri var. Bence yapılsın bir Görelim paramızı alalım. Sonra olmazsa zaten tekrar değerlendirilir. Yani yapılan şeyin henüz olumlu-olumsuz sonuçlarını maddi/manevi anlamda görmeden karar vermek bence çok doğru değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi de Deniz, burada konuştuğumuz yer zaten reklam alınabilecek bir yer, bunun birçok Örneği de varmış dünyada. Biz aldığımız paraya bakalım. Bizim stad Kayseri stadına falan benzemez Apayrı bir Değeri var. Bence yapılsın bir Görelim paramızı alalım. Sonra olmazsa zaten tekrar değerlendirilir. Yani yapılan şeyin henüz olumlu-olumsuz sonuçlarını maddi/manevi anlamda görmeden karar vermek bence çok doğru değil.
Bahsedilen maddi değerler üzerinden zaten bu yorumlar yapılıyor. Daha fazla versin tüm tribünü onun adıyla kaplayalım. Ortada bir değer var ve bu değerin olduğundan az para verilerek kullanılmasına karşı çıkıyor insanlar. Eskiden bunlar bile yoktu buna şükretmeliyiz anlayışı yanlış. Şu an bu stat ülkenin en değerli yerindeyse ve göz önündeyse bunun karşılığını verecekler. Söylenmek istenen bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Belki fark eden olmuştur ama ben bugün fark ettim.

V halatların ucundaki çelik aksam hepsinde aynı değil.  Yeni açıktaki V halatların çelik aksamı daha büyük. Kapalıdakiler ise daha küçük.

Sanırım önce bu büyükleri takıp, sonra küçükleri takacaklar.

Buda V halat montajının sonradan daha hızlı olacağı anlamına gelebilir.

Çevrimdışı ALBATROS

tribünde kartal figürü olmayacakmıydı

Çevrimdışı ademkestane

yav arkadaş amma koltuk sevdalısı olduk haa. ıkı gunde kaç sayfa yazı oldu okumaktan sıkıldım. koltukların renklerı sekıllerı çoktannnn belki olmuştur üretilmiştir neyin kavgası bu anlamadım

Çevrimdışı ilhan mansız

Bahsedilen maddi değerler üzerinden zaten bu yorumlar yapılıyor. Daha fazla versin tüm tribünü onun adıyla kaplayalım. Ortada bir değer var ve bu değerin olduğundan az para verilerek kullanılmasına karşı çıkıyor insanlar. Eskiden bunlar bile yoktu buna şükretmeliyiz anlayışı yanlış. Şu an bu stat ülkenin en değerli yerindeyse ve göz önündeyse bunun karşılığını verecekler. Söylenmek istenen bu.
asıl yanlış olan kendi kafanızda belirlediğiniz Değerler, Başkan bunu bir toplantıda da izah etti ama nedense anlamak istemiyorsunuz. O zaman önerirsin daha iyi sponsor onunla anlaşırlar. Elinde hiçbir gerçekçi Done olmadan yazmak sadece suyu vulsndırmaya çalışmaktır. Gün gibi ortada olan gerçek Beşiktaş'ın diğer iki rakibinden daha az taraftarı olmasına rağmen sponsorluk gelirlerinin iki Takımı'n da üzerine Çıktığı. Türkiye de şu anda sadece sponsorluk geliriyle futbol takımının tüm maliyetini karşılayabilen tek takım Beşiktaştır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Belki fark eden olmuştur ama ben bugün fark ettim.

V halatların ucundaki çelik aksam hepsinde aynı değil.  Yeni açıktaki V halatların çelik aksamı daha büyük. Kapalıdakiler ise daha küçük.

Sanırım önce bu büyükleri takıp, sonra küçükleri takacaklar.

Buda V halat montajının sonradan daha hızlı olacağı anlamına gelebilir.

acaba halatın boyuyla ilgisi var mı yeni açıktakiler daha uzun sanki halatlar  :alala:

Çevrimdışı kralkartal

Simsiyah olacaktı koltuklar kapalı altta besiktas jk kapali üstte amblem ve uzerinde kartal...

Çevrimdışı Erdem Çözer

acaba halatın boyuyla ilgisi var mı yeni açıktakiler daha uzun sanki halatlar  :alala:

bence çok mantıklı  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Simsiyah olacaktı koltuklar kapalı altta besiktas jk kapali üstte amblem ve uzerinde kartal...

:ok: her ne kadar bazı arkadaşlar çok kasvetli olur dese de benim de hayalim öyle olmasıydı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba