Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889394 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Var aklima ilk gelenler Da Luz ( Benfica)  Coca cola diye hatirliyorum ve stamford bridge ( Chelsea ) Adidas yaziyor
Ama Turkiye de hicbir stadda Sponsor ismi tribunlerde yazmiyor dolayisi ile bizde de boyle birsey olacagini hoc sanmiyorum :ok:
emin misin :) @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Deniz

Pixel miksel halledilir çok da dert etmiyorum ama 8 karakter kulubün isminin yazdığı yerde 17 karakter sponsor isminin yazmasını kendi adıma kabullenemiyorum ,kabullenene de şaşırıyorum.

Burası stadyum reklam panosu değil.Reklamını vermek isteyen tribünlere isim hakkı olarak verir,reklam panolarına yazdırır sağa sola tabelasını koyar.

Burası stadyum koltukları reklam panolarına çevirmek bu kadar kolay olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

emin misin :) @Yunus Emre Dökmeci
2 sirayı için alan bir logo koymak ayrı birşey 8 karakter takımın adının yazdığı yere 17 karakter sponsor adını yazmak ayrı birşey @SDemirsoy

Yapılması düşünülen şey kötü değil,çok kötü.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Pixel miksel halledilir çok da dert etmiyorum ama 8 karakter kulubün isminin yazdığı yerde 17 karakter sponsor isminin yazmasını kendi adıma kabullenemiyorum ,kabullenene de şaşırıyorum.

Burası stadyum reklam panosu değil.Reklamını vermek isteyen tribünlere isim hakkı olarak verir,reklam panolarına yazdırır sağa sola tabelasını koyar.

Anıt eser değil reklam panosuna döner stad.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GörkemGörkem

İsteyenler burayada oy verirse daha net bir sonuc cıkabilir.

http://strawpoll.me/6044726/r

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

şu an piksel meselesi çok gerilerde kaldı sponsorları görünce  :D

Abi pikseli tepki vererek engelleriz de sponsoru engelleyemeyiz. Mümkün değil oradan kulübe para giriyor. Taraftar tepksi maksimum passolige idi ama engelleyememişiz sponsor ismi yazıp para almayı yönetim geri çevirmez. Ayrıca stadın girişinde koskoca "fi yapı" yazdırdığımız günler varken şimdi içerde sponsor ismi yazılmasın demek tutarlı değil. Bir de çatımızda koskoca vodafone yazacak. Sonuçta tepemize reklam yapılmasına razıysak "hakkını veren" istediği yere sponsorluğunu alabilir demiş oluyoruz. Zaten olabilecek maksimum fedakarlık stat kapısına fi yapı veya tepemize vodafone yazdırmaktı bunları verdikten sonra içerdeki yerleri savunmak mantıklı değil :) Parasını veren durağan yerlere reklamını yapıştırabilir. Ancak bu gidişle elimizde bir bursa gibi pankart açmamak kalıyor :D

Çevrimdışı baro19

Bence gayet güzel duruyor... Sponsor ismi de yazabilir :D

Çevrimdışı SDemirsoy

2 sirayı için alan bir logo koymak ayrı birşey 8 karakter takımın adının yazdığı yere 17 karakter sponsor adını yazmak ayrı birşey @SDemirsoy

Yapılması düşünülen şey kötü değil,çok kötü.
yahu ben iyi bir şey olduğu için savunmuyorum ki @Deniz yunus TR'de hiç bir yerde yok dediği için paylaştım logo olup olmamasının ne ilgisi var sonuçta tribünde simgesel olarak logo ile reklam almış gs ?

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Konuyal alaksiz  ama  .. Buyuk BJK  taraftari  iste bu  !

Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu an piksel meselesi çok gerilerde kaldı sponsorları görünce  :D

Valla ne yalan söyleyeyim şu yoklukta tribünlerin dört bir yanında sponsor yazılı olsa kabulümdür. Bir ara Bayern örneği vermiştim, tribünlerin kamera açısına göre sol köşesinde seyirciler beyaz renkli giyinmişler ve T harfini ( Mobil şirket ) oluşturmuşlardı. Bizim koltuk numaraları belli nasılsa, Beşiktaş yazısını oluşturacak seyirciler Beyaz giyer diğerleri Siyah olur biter . Nasıl görüş ama  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı CUBUKLU

birde düşünsene koltukların tamamı siyah beyazsa renklerin zıttı yazılacak o reklamlar. berbat.
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bak sen şu uslubundan kaybediyorsun Emre. Büyük harfle hata 5azınca başın göğe mi eriyor. Bir daha büyük harf kullanma. Forum kurallarında belirttik bunu. İnternet dilinde bu direk bağırmak anlamına gelir. Direk silerim haberin olsun.
Uslubumdan kaybetmiyirum uslubum gayet normal
Forumda komple buyuk harfle yazmak yasak diye biliyorum ben sadece bir iki kelime buyuk harf kullanıyorum ifademin altını cizmek gibi anlamda..
Bizlerin uslubuna dikkat ettiginiz kadar birazda kendi usluplariniza dikkat etmenizi tavsoye ediyorum
Ben burada kimseye Saygısızlık etmeden hakaret etmeden dusuncelerimi yazıyorum.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

koltuk dizilimide belli olmus :icool: kapalida BEŞİKTAŞ yazacak olması harika diger yazilar icin kan govdeyi goturuyor  :icool: sozlesme bitiminde isimleri silinecek dert etmeyin bence piksel ve beşiktaş yazisi guzel durmus hayırlı olsun acilsinda biran once artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Elmayla armutu karıştırmayalım bir şirketin reklam alması ve bunu yazmasından daha doğal bir şey olamaz göğsünde reklam var kolunda şortunda hep reklam var stadtada olabilir. Ha alınan ücret vs tartışılabilir o konuya bişey diyemem.
Bursada bir taraftar grubu bunu yaptı. Daha doğrusu şirketleşmiş bir taraftar grubu oldunu belli etti.
Tribünde sponsor ismi yazan kaç stat gördünüz? Illa yazı koyacak yer ariyorsan şuraya bi yere sıkıştır.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

başıma birşey gelmicekse güzel olacağa benziyor  :evillol:
gelmez bencede güzel olmus hele kapalı efsane tribun ozelligini koruyacak hayırlı olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

aslında bu kadar kolay olması sevinilecek bir durum, eğer reklam almamış olsaydık bu defa da neden reklam almadığımız sorgulanacaktı buna emin ol. Burada yazı karakterinden daha önemli şey bundan 4 sene önce toplam sponsorluk geliri 5-6 milyon USD olan klübün bugün 40 milyon usd na yaklaşmış olmasıdır ki gerçek Büyüklük zaten budur. Büyük bir klübüz çok iyi bir yere yatırım yapıyoruz, sponsorlarda ciddi destek veriyor. Bir yıl içerisinde bu paraların Değeri ortaya çıkacak biraz daha sabır

Çevrimdışı Emre.Guler

Bizim taraftar kadar sponsor düşmanı görmedim ben ya

Milangazı da Demirörene sinirimizden küfür ede ede kaçırdık basket takımının hali ortada ya siz sahaya bakın arkadaşlar bırakın maddi olayları

Çevrimdışı Efe

bence bunlarda güzel  :photo:
değil hic begenmiyorum ben tamiyle zevk meselesi bu sekiller piksel geci daha iyi buna gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yahu ben iyi bir şey olduğu için savunmuyorum ki @Deniz yunus TR'de hiç bir yerde yok dediği için paylaştım logo olup olmamasının ne ilgisi var sonuçta tribünde simgesel olarak logo ile reklam almış gs ?
@Deniz inde dedigi gibi 2 bloku kaplayan bir amblemle butun tribunu kaplayan Sportoto yazısını birmi tutuyorsun @SDemirsoy Amblemini koysunlar ona raziyim her tribune koca koca yazilarda neyin nesi :steamed:
Mesela Kapalidaki Besiktas Yazisi en basindan beri istedigim seydi ona cok sevindim :ok: keske yanina Jk yide ekleselermis.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALBATROS

sponsor düşmanlığı değil bu sapla samanı karıştırmayın kimse tribün sponsorluğu alınmasın demiyor tribüne ismi yazılmasın diyor ben merakla bekliyordum tribün isim sponsorlarını ama böyle bir rezillik olabileceğini düşünmemiştim umarım diğer tribünlerde kirlenmez!

Çevrimdışı Efe

yazmazlar isim zaten yerleride degismeli vaz gecmislerdir bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kralkartal

Ya şakamı yapiyorsunuz beyler sponsora karsi olmakta nedir. Sadece kapali tribun alta buyuk bir besiktas yazisi ve ust katta besiktas ambleni yer alir onun disindaki butun tribunlerde olabilirse alt katlara ayri ust katlara ayri sponsorluk alinmali. He sponsor isimlerini kucuk harfle veya besiktas yazisindan farkedilecek sekilde kucuk boyutlarda yazarsın olur biter. Bu kulup su yakmiyor sonucta bir dunya borc var..

Çevrimdışı ahmetx

Kapalı üstte aktifbank yazacak o zaman . Beşiktaşın Jk sını unutmuşlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum