Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

ayda yılda bi stadı gidip göreyim dedim.

aynı saatlerde Mabet foruma gelmiş. şimdi gelde 20 sayfa geriden oku  :D

Çevrimdışı capo di capi

Sanki kulüp babanızın tapulu malı. Birşeyi de beğenin destekleyin. Hep muhalefet.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı F1903

Ben sponsorlara da karşı değilim stat ve tribün için sponsorluk anlaşması yapılmasına da.

Ama bütün tribünü kapatacak şekilde sponsor ismini koltuklarla yazıyorsan bunun bedeli çok daha yüksek olmalıydı.

İstanbul'un en güzel yerine, en yeni ve en teknolojik stadı hem de kendi imkanlarımızla yapıyoruz ve 4-5 milyon TL için Denizbank'ın ismini bütün tribüne koltuklarla yazıyoruz. Rakam bence komik sayılabilecek kadar düşük.

Başkanı en çok eleştirdiğim nokta da bu zaten; vay efendim şu kadar sponsorluk anlaşması yaptık, bunu biz başardık bilmem ne... Kusura bakma da bu kadar düşük rakamlara bu kadar uzun süreli anlaşmaları babam da yapar.. Sen Galatasaray'ın otoban kenarındaki dandik stadı için yaptığı X Dolar değerindeki anlaşmayı 2X ya da 3X değerinde yapabiliyor musun bana onu söyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapalı üstte aktifbank yazacak o zaman . Beşiktaşın Jk sını unutmuşlar.
Aynisini bende yazdim keske Jk yide ekleslermis @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı vural

Pixel olayına bende önceleri çok karşıydım ama buradaki çoğu arkadaşın pixel deyince akla gelen ilk şey belki de kayserinin bana göre tasarım fakirliği olan rengarenk trübünleri geliyor. Sanırım Türkiyedeki stadyumlar içerisinde  pixeli kullanan ilk stadyum da burasıydı. Türk futbolu için merakla tamamlanmasını beklediğim bu yapının rengarenk trübünlerini gördüğümde maçların özet görüntülerini bile izleyemez olmuştum.Malum hemen hemen her maç boş trübünlere oynanıyor ve karşıma görmekten haz etmediğim o korkunç görüntü çıkıyordu.

Bizim asil ve güzel renklerimiz gereği zaten böyle bir görüntü ve renk kirliliği hiçbir zaman olmayacaktır. Anladığım ve bildiğim kadarıyla alt kattaki beyaz trubunlerden  loca katlarına doğru çok hafif pixellenerek üst siyat trubünlere geçiş yapılacak ve aradaki 1903 ve loca katlarındaki siyah renklerin keskin bir şekilde göze batmaması sağlanarak bütünlük oluşturulacaktır. Bu şekilde olmaz ise renkler ve zevkler tartışılmaz gerçi ama bence bir doğan,şahin marka arabalar gibi dümdüz ve hiçbir estetiği olmayan bir  tasarım olacaktır :)

Stadımızın tamamlanma aşamasına geldikçe hemen hemen hepimizde başlayan bu pixel fetişizmini fazla abartmamanızı fakat bir Avrupalının stadyum görselini internette arattığında bende hepimiz gibi büyük ve güzel harflerle BEŞİKTAŞ JK yazan bir figürün kulüp ve camianın imaj ve popilaritesini arttırıcağını düşünüyor ve bu ayrıntının kesinlikle olacağına inanıyorum.

Biraz uzun olmuş olabilir,katılırmısınız bilmiyorum ama okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Çevrimdışı kralkartal

Kapalı üstte aktifbank yazacak o zaman . Beşiktaşın Jk sını unutmuşlar.

Jk.sızda olabilir sahsen biz anlariz:)

Çevrimdışı ErsinA.

yeni açık numaralı köşedeki V halat montajı.  Aynı anda iki vinç-iki ekip V halat montajı yapıyordu.

Eski ve yeni açıktaki tekli halatlarla beraber onların sağında ve solundaki V halatlar monte edilmişti.

Yani 4 adet V halat takılmış. İki V halatta da çalışma vardı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Piksele eyvallah da, sponsor ismi yazarsa sıkıntı büyük :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Sanki kulüp babanızın tapulu malı. Birşeyi de beğenin destekleyin. Hep muhalefet.
Hic yakismamis bu Yorum size ve bir Beşiktaş taraftarina
Ona bakarsan Yönetimin ve Baskaninda Tapulu mali degil bu kulup , Baskanda kafasina gore davranmasin ozaman senin tezinden bu sonuç çıkıyor ortaya
Muhalefetin olmadigi yerde Diktatörlük vardir buda aklinizda olsun @capo di capi

Piksele eyvallah da, sponsor ismi yazarsa sıkıntı büyük :evillol:
Dur @Yusuf Tekeli zaten ortalik karisik millet sana patlayacak simdi :tabe:

Çevrimdışı ErsinA.

Birde tribünleri yukarıdan aşağıya süpürüp temizleyenler vardı. 

Koltuk montajı başlıcak mı ne  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pixel olayına bende önceleri çok karşıydım ama buradaki çoğu arkadaşın pixel deyince akla gelen ilk şey belki de kayserinin bana göre tasarım fakirliği olan rengarenk trübünleri geliyor. Sanırım Türkiyedeki stadyumlar içerisinde  pixeli kullanan ilk stadyum da burasıydı. Türk futbolu için merakla tamamlanmasını beklediğim bu yapının rengarenk trübünlerini gördüğümde maçların özet görüntülerini bile izleyemez olmuştum.Malum hemen hemen her maç boş trübünlere oynanıyor ve karşıma görmekten haz etmediğim o korkunç görüntü çıkıyordu.

Bizim asil ve güzel renklerimiz gereği zaten böyle bir görüntü ve renk kirliliği hiçbir zaman olmayacaktır. Anladığım ve bildiğim kadarıyla alt kattaki beyaz trubunlerden  loca katlarına doğru çok hafif pixellenerek üst siyat trubünlere geçiş yapılacak ve aradaki 1903 ve loca katlarındaki siyah renklerin keskin bir şekilde göze batmaması sağlanarak bütünlük oluşturulacaktır. Bu şekilde olmaz ise renkler ve zevkler tartışılmaz gerçi ama bence bir doğan,şahin marka arabalar gibi dümdüz ve hiçbir estetiği olmayan bir  tasarım olacaktır :)

Stadımızın tamamlanma aşamasına geldikçe hemen hemen hepimizde başlayan bu pixel fetişizmini fazla abartmamanızı fakat bir Avrupalının stadyum görselini internette arattığında bende hepimiz gibi büyük ve güzel harflerle BEŞİKTAŞ JK yazan bir figürün kulüp ve camianın imaj ve popilaritesini arttırıcağını düşünüyor ve bu ayrıntının kesinlikle olacağına inanıyorum.

Biraz uzun olmuş olabilir,katılırmısınız bilmiyorum ama okuduğunuz için teşekkür ederim :)

Eline sağlık  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Ver coskuyu kolonlara ver coşkuyu :bandit:

Çevrimdışı ilhan

Valla ne yalan söyleyeyim şu yoklukta tribünlerin dört bir yanında sponsor yazılı olsa kabulümdür. Bir ara Bayern örneği vermiştim, tribünlerin kamera açısına göre sol köşesinde seyirciler beyaz renkli giyinmişler ve T harfini ( Mobil şirket ) oluşturmuşlardı. Bizim koltuk numaraları belli nasılsa, Beşiktaş yazısını oluşturacak seyirciler Beyaz giyer diğerleri Siyah olur biter . Nasıl görüş ama  :icool:
Konu kapanmıştır dağılın :super: :super: :super:

Çevrimdışı attila_metu

Klübün kimin tapulu malı olduğunu söyleyebilir misiniz?
Ya da eleştiri yapmak için tapusunun bizde mi olması gerekiyor?
Klüp, taraftartlık, eleştiri gibi kavramlar üzerinde 2 dk düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar,  geriedn  gelerek  okuyorum genelde  ama  su an isin icinden cikamadim. Toplamda takilacak olan  kac tane  halat var (V halat ve digerleri)? kaci takildi  kac tane daha takilacak bunun hesabini  tutan  bileniniz var mi acaba ? Tesekkur ederim
Yorgo

Çevrimdışı kralkartal

Allah tekrardan kaza bela vermesin. Stadimizdaki ufak kazayi cok kisa surede atlattik ama olan kameraya oldu. Ne guzel iszlioduk 7/24...

Çevrimdışı tayfunyasar

İsteyenler burayada oy verirse daha net bir sonuc cıkabilir.

http://strawpoll.me/6044726/r

pikselli isteyenler yüzde 67 çıkmış  :D 3 oydan 2si pikselli
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Tolga

bence bunlarda güzel  :photo:
Sonunda benimle aynı zevklere sahip birini gördüm @SDemirsoy :D :D ben de çok beğeniyorum keşke böyle olsa :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

bu v halatların gerginliğini nasıl ayarlıyorlar abi manuel kriko ile mi acaba @Birisi

Çevrimdışı ErsinA.

bu tribünlerde sponsor ismi yazma olayı, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için mi acaba.

işin sonunda sponsor ismi yazmasında pixel fena değil mi diyeceğiz  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Klübün kimin tapulu malı olduğunu söyleyebilir misiniz?
Ya da eleştiri yapmak için tapusunun bizde mi olması gerekiyor?
Klüp, taraftartlık, eleştiri gibi kavramlar üzerinde 2 dk düşünmenizi tavsiye ediyorum.
Bunlar hep yüzlerce yıllık biat kültürünün bir yansıması dostum. Anadan babadan öğrenilen şeyler baki kalıyor, sorgulamak yasak, eleştirmek yasak, eleştirirsen sorgularsan komünistsin diye damgalanmadı mı insanlar senelerce.  Bırakınız eleştirsin insanlar, yorumlarını sunsunlar bu yüzden suçlamayın. Kısa vadede değil ama uzun vadede bunlar da ortadan kalkacaktır diye ümit ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.

Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.

@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.
iyide ben sana pikselin benim tercihlerimden biri olduğunu söyledim
ben ortada bir problem göremiyorumki çözüm önerini dikkate alayım.
bana göre olmayan problemimi çözeceğim
@harund1k3 siyahla beyaz arabanın örneğine gelince birilerinin deneyiyle fazla ilgilenmem çünkü siyahda
beyazda araba kullandım siyah ilk aracımdı ve bir daha siyah araç almadım  :D
çok sevdiğim renk olduğu halde asla kolay kolay arabada tercih etmem
çözüm önerin kartal yuvalarında yapılacak anketse ben buna değindim ve bunun çözüm olmadığını söyledim
nedenlerinide yazdım geriye gidip tekrar oku bence