Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

2. kattaki locaya kadar olması lazım görüş açısı  :biggrinking:

O zaman kat arasindaki reklam panelide mi gozukecek dijital olan :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Necmi

tekrara düşeceğim, çok söyledim ama yine de söylemeden edemeyeceğim. "neyi sorduları ki bunu soracaklar?"

piksel var, piksel var. piksele karşıyım ama kayseri veya antalya stadındaki gibi karman çomran piksel olacağını düşünmüyorum.  maketteki piksel fena durmuyor. hele juventus stadındaki hiç fena durmuyor. bir görelim derim.

benim tek derdim ışıklandırma. juve stadındaki gibi beyaz ışık olmalı. bembeyaz olmalı stad. toki arenadaki gibi sapsarı gün ışığı olmasın lütfen. bu konuda bilgi var mı ? @bjk_mabet
ben juvenin pikselini beğenmiyorumbizim maketteki ondan daha iyi duruyor.
ışık işine gelince bizim stadı toki yapmıyor biz uefa standartı neyse onu kullanacağız.
bu konuda bir haber gelmişti sanırım uefanın önerdiği bir ampul kullanılacaktı artık sarımıdır
beyazmıdır bilemiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2. kattaki locaya kadar olması lazım görüş açısı  :biggrinking:

Bana kalsa Nou Camp veya İnönü açısı olsun ama gördüğüm kadarıyla burda dar açı seviliyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

O zaman kat arasindaki reklam panelide mi gozukecek dijital olan :)
yanlış hatırlamıyorsam bir keresinde tam o açıdan foto gelmişti

reklam panelleri konulursa evet ben öyle biliyorum en azından  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Taylan Kutlu

360 skorboard yalan oldu komple. ben ilerde bir gün para olursa takarlar falan diye ümit ediyordum da bu çatıya takarlarsa karşı tribünü hiç göremeyeceğiz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

çoğunluğun istediğini nerden biliyorsun :D
bence hiçte oyle değil piksel istemeyenler farklı dizaynlarda bölünür bu işi piksel götürür gibi duruyor.
mesela birinci tercihim düz beyaz olmazsa iki renk kullanılacaksa pikselli geçiş tercihimdir. hatta yapsalar beyazın üzerine akan siyah
dahada güzel durur gibime geliyor birde zamanında piksel için taraftarı dinlediler gibi geliyor çünkü ilk başlarda piksel bayağı tercih ediliyordu
bilip bilmedigimden degil necmi abi, ama bukadar karsi olanlar varken, neden taraftara sorulmaz, resmi sitede neden anket yapilmaz, cogunluk nasil istiyorsa sonra öyle yapilir. Anket sonucu ne olursa olsun bende saygi duyarim, cogunluk böyle istiyorsa böyle olsun derim. Ayni sekilde merdivenbosluklari, madem catilliya cok tepki var, yap bir anket, böyle detaylarda taraftarin istegile neden degisikliye gidilmesin, kaybedecegin birsey yok, maliyet olarakda yok, ama görsel anlamda kazanacagin cok sey var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu açının güzelliğine baksana yauv. :bandit: :D

Dar açı olsaydı nasıl görecektik Deli İbo'nun yardırışlarını :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı drmmm

@bjk_mabet   haftada bir şöyle içimizi aç yahu  :ok:  gece yarısı foruma ne oldu dedim çatıda gelişme mi var derken
geriye dönük altı yedi sayfa okudum ki @bjk_mabet  bilgi fırtınası estirmiş.. @Necmi  abiden hep dinliyoruz içerdeki işler düşünmeyin
ocakta finişi görürüz diye , ama şimdi resimlerle birlikte detaylı bilgilendirme olunca hepimiz bir  rahatlık .. Çalışan tüm emekçilerin ellerine sağlık..
müthiş çalışma , müthiş bir emek stadın her aşamasında büyük bir çaba, artık hayırlısı ile stamızın içinde maç seyretme sırası geliyor, içim bir kıpır kıpır oluyor..
Stada geldiğimizde burdaki olan olmayan arkadaşlar düşüneceğez ki nerden nereye.. Düşünsenize şampiyonluk şarkısında tüm tribün zıplarken FORE KAZIKLARI
düşündüğümüzü  :sevinc   Babam 75 yaşında internetle pek alakası olmaz , kullanmaz.. Haftada bir buranın özetini çıkartıyorum ona.. İnşallah onunla birlikte maç izlemek istiyorum.. 5 yıl üst üste şampiyon olmak dileğiyle..  :halay:

Çevrimdışı AmaralGürses

Koltuklarin piksel oldugunu gorunce tepkim:  :aaa:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 01:31:20 AmaralGürses ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu stad biterse Nisan sonu Mayıs gibi kupa finalini buraya verirler biz o finalde olmayıp başkası olursa atlarım ben boğaz köprüsünden demedi demeyin biz kaldırmadan birileri o stadda kupa kaldırırsa intihar sebebi gerçekten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizden önce kimse oynayamaz merak etme zoraki bir durum olacağını sanmam ama diyelim oldu çimi veya başka bir şeyi bahane eder hazır değil deriz yine de oynatmayız.  :tabe:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 01:46:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pikselin her türlüsü zarar yahu kim çıkardıysa bunu..

Bazı şeyler klasik güzeldir bu işgüzarlık resmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

ben juvenin pikselini beğenmiyorumbizim maketteki ondan daha iyi duruyor.
ışık işine gelince bizim stadı toki yapmıyor biz uefa standartı neyse onu kullanacağız.
bu konuda bir haber gelmişti sanırım uefanın önerdiği bir ampul kullanılacaktı artık sarımıdır
beyazmıdır bilemiyorum
Led kullanılacak abi değişmediyse beyaz olacaktır firmanın abdi ipekçi 2 havaalanı apronu gibi projeleri var

Çevrimdışı COB

Bence güzel bir pixel fark yaratir. Stad her şeyiyle mükkemmel olacak, buna koltuktar da dahil diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim altta ki siyahlar olmucak demi ? Alt taraf full beyaz üst katta siyahların arasına beyaz böyle pixel olucak demi ? Ayrıca böyle olucaksa olsun kötü gözükmüyor.

Çevrimdışı Tolga

Maketteki gibi pikselli olmasına da şahsen ben olumlu bakıyorum.

Beğenmeyenlere de birşey diyemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onurturan

Bizim altta ki siyahlar olmucak demi ? Alt taraf full beyaz üst katta siyahların arasına beyaz böyle pixel olucak demi ? Ayrıca böyle olucaksa olsun kötü gözükmüyor.

Yok aynı böyle olacak  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı canergiray77

tavan kaplama işleri numaralı tribünde bitmiş durumda eski açığa doğru montaj işlemi devam ediyor...
abi öncelikle emeğine sağlık senden tek birşey isteyeceğim engelli trübünü eski açık alt demiştin ben bu bölgeyi bilmiyorum ve çok merak ediyorum bana tam o izahtan engelli trübünü bu diye fotoğraf atar mısn
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

bilip bilmedigimden degil necmi abi, ama bukadar karsi olanlar varken, neden taraftara sorulmaz, resmi sitede neden anket yapilmaz, cogunluk nasil istiyorsa sonra öyle yapilir. Anket sonucu ne olursa olsun bende saygi duyarim, cogunluk böyle istiyorsa böyle olsun derim. Ayni sekilde merdivenbosluklari, madem catilliya cok tepki var, yap bir anket, böyle detaylarda taraftarin istegile neden degisikliye gidilmesin, kaybedecegin birsey yok, maliyet olarakda yok, ama görsel anlamda kazanacagin cok sey var.
resmi siteden anket yaparsan şimdi o anket sonucu Beşiktaşın taraftarının istediğimi olmuş oluyor
renklilerin giripte en kötü modeli seçmeyeceğine garanti verirmisin.
çatal merdiven mevzusunu defalarca anlattım stadın 3/4 ünde girişler
korkuluğa sadece 3 basamak mesafede orda düz merdiven koymak
onlarca kişinin ölümüne sebebiyet vermektir. orda girmek içinde çıkmak içinde nasıl bir
itekleme baskı oluşturulacağını biliyormusun girişin önünde biri seni ittiğinde soluğu alt katta alırsın
merdivenlerin önüne çatal koymak tam merdiven çıkışına paravan koymak demektir ve baskı oluştuğunda
insanları tutacak tek şey o paravan olacak bu stad çok dik bu işin şakası yok zaten izin vermezler orayı çatal yapmamanın tek koşulu
balkon korkuluklarını insanları tutsun diye yukarı doğru uzatmak olur.
birde dekorasyonda insanlara sorulmaz mimar çizer ve bir bütünü
değerlendirerek ortaya güzel bir şey çıkartır birilerine sormaya başlarsan
ortaya deli bohçası çıkar. İnsanların zevkine çokmu güveniyorsun
bu stadda yapılan işlerin %95 ini burda okuyarak öğreniyor insanlar
şimdi bu insanlarmı oy kullanıp seçecek kaldıki bir şeyi unutuyoruz hep o stadı yapıyoruz ama
sahibi değiliz sen taraftarına bir şeyi seçtirirsin taraftarı sevmeyen birileri hayır kardeşim onu öyle değil
böyle yapacaksın derse ne yaparsın taraftarı dinlesen stadı yapamazsın taraftarı dinlemesen o yaptığın stadı başına yıkar
o saatten sonra o nedenle kimsenin egosunu havalandırmadan sessiz sessiz yaparsın olur biter. @AvrupaKartalı

Çevrimdışı Necmi

abi öncelikle emeğine sağlık senden tek birşey isteyeceğim engelli trübünü eski açık alt demiştin ben bu bölgeyi bilmiyorum ve çok merak ediyorum bana tam o izahtan engelli trübünü bu diye fotoğraf atar mısn
yok kardeşim engelli tribünü eski açıkta değil yanlış biliyorsun
yeni açıkta ama tam yerini bilmiyoruz büyük ihtimal yeni açık alt kat en üst sırası olacaktır. @canergiray77

Çevrimdışı canergiray77

umarım güzel bir yer olur abi birazda yüksek olursa daha iyi olur kanımca cunku kımse koltuklarda oturup mac ızlemeyecek biz tekerlekli sandalyede oturanlar için bu iş biraz çileye dönecek gibi düşünüyorum ama umarım yanılırım :) @Necmi abi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

@bjk_mabet   haftada bir şöyle içimizi aç yahu  :ok:  gece yarısı foruma ne oldu dedim çatıda gelişme mi var derken
geriye dönük altı yedi sayfa okudum ki @bjk_mabet  bilgi fırtınası estirmiş.. @Necmi  abiden hep dinliyoruz içerdeki işler düşünmeyin
ocakta finişi görürüz diye , ama şimdi resimlerle birlikte detaylı bilgilendirme olunca hepimiz bir  rahatlık .. Çalışan tüm emekçilerin ellerine sağlık..
müthiş çalışma , müthiş bir emek stadın her aşamasında büyük bir çaba, artık hayırlısı ile stamızın içinde maç seyretme sırası geliyor, içim bir kıpır kıpır oluyor..
Stada geldiğimizde burdaki olan olmayan arkadaşlar düşüneceğez ki nerden nereye.. Düşünsenize şampiyonluk şarkısında tüm tribün zıplarken FORE KAZIKLARI
düşündüğümüzü  :sevinc   Babam 75 yaşında internetle pek alakası olmaz , kullanmaz.. Haftada bir buranın özetini çıkartıyorum ona.. İnşallah onunla birlikte maç izlemek istiyorum.. 5 yıl üst üste şampiyon olmak dileğiyle..  :halay:
zaten bir türlü inandıramadım işler bitti artık diyorum uzatmaları oynuyor.
zaten bitmeye başladıkça resim azalacak bu işin şovunu yapmak kulübün hakkıdır.
o nedenle bölük pörçük görünmesi yerine her şey biter pırıl pırıl şov yaparlar.
o nedenlede resim çekilmesi yavaş yavaş kesilecektir. mesela bu resimler bir kıyaktı aslında
ben yapıldığını biliyordum ama resim alamıyordum. zeminler tahminimden hızlı yapılıyor tavanda öyle
mesela locaların boyalarının bittiğini bilmiyordum ama moblya kamyonları dolanmaya başladığından şüpheleniyordum
kapıların takıldığınıda bu gün öğrendim kapı takılıyorsa iş bitmiştir. Merdiven korkulukları takılıyor buda inşaat işi bitmeden takılmaz
çünkü koruyamazlar demekki hep montaj işi kaldı

Çevrimdışı Necmi

umarım güzel bir yer olur abi birazda yüksek olursa daha iyi olur kanımca cunku kımse koltuklarda oturup mac ızlemeyecek biz tekerlekli sandalyede oturanlar için bu iş biraz çileye dönecek gibi düşünüyorum ama umarım yanılırım :) @Necmi abi
yok kardeşim sizler için her türlü imkan düşünülmüş bir sıkıntı yaşamazsınız
şimdi var olan bir stada engelli tribünü yapalım deseler uydur kaydır bir şey olur ama
burda stadın temelinden projelendiriliyor o nedenle her şeyin çok iyi düşünüldüğüne eminim @canergiray77

Çevrimdışı sallapati

piksel olacaksa ;
lütfen alt katta minimum siyah
üst katta da minimum beyaz yapsınlar..
belli belirsiz olsun..

Bir çuval incir berbat olmasın.. antalya kayseri , bursa faciaları yaşanmasın...

bu arada.. çok önemli bir konu daha var..
Türkiyede malesef koltuk dizmeyi bilmiyorlar... bir taraftan başlıyorlar.. hop sonra merdiven araları , birleşim yerleri yamuk yumuk oluyor..
bizimkinde hiç samıyorum böyle amatörlükler olacağını.. konya antalya rezil durumda bu konuda..

bir de yazı yazılacaksa ufak bir çapraz shadow yapmak lazım.. konya onu da beceremedi mesela.. adamlar shadow u da yamuk yaptılar..

bir de benim anlamadığım bir konu var.. grafik işlerinin bu kadar geliştiği bir dönemdeyiz...
gradyan görüntüyü koltukları karışık dizerek piksel şeklinde yapacaklarına siyaha yakın gri koltuk , beyaza yakın gri koltuk şeklinde yapsalar mükemmel olur.. ama bu olayın şu an dünyada hiçbir stadda yapıldığını sanmıyorum.

bir de geçenlerde bir haber vardı. Fransa ya da İspanya da yeni yapılan bir staddı sanırım.. adamlar stadı dikine bölüp bir taraf bir renk diğer taraf diğer renk yapmışlardı.. o da hiç iyi değildi gerçi...

Çevrimdışı onurturan

Bu konuda @bjk_mabet  bize çok tatmin edici bi açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..

Çevrimdışı sallapati

Mabet süper resimler paylaşmış.. İnce işler gayet iyi durumda görünüyor.. tuvaletler nerdeyse bitmiş , ferforjeler bitmiş , antik kolon  ışıklandırmaları takılmış.. localar kapalı hariç baya ilerlemiş..

artık bundan sonraki yapılacak tüm işlemler stadın göreceğimiz son şekli olacak tüm katlarda..  :bandit: :bandit:

getir tak olayları başlıcak....