Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886033 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Hayal bu ya, bende katılayım. Oraya bir otel yapılırsa staddan daha fazla gelir elde ederiz. Kiraya verilmesi durumunda ise yıllık 10 milyon USD nin altına düşmesi mümkün değil. İnşallah böyle bir proje vardır.

Çevrimdışı dr.ozan

Biz yapmadik ANITLAR KURULU oyle istedi
Tribunun boyu Tarihi kuleleri geçmeyecek dediler bizde ona gore proje cizip ona gore yaptık
Ayrica ilk projede eski acigin uzeri Acikti yani oranin ustunun kapanmasina da izin vermediler , oranin kapanmasi icin sonradan İzin alindi ama tribun yuksekligine yine izin cikmadi @dr.ozan
Bizim istediğimiz olmasın diye çok kasmışlar..
Tarihi kule dedikleri 60 yıllık kuleler.. Onlar tarihi ise İstanbul'da tarihi olmayan yer yok..
Cevaplar için sağol @Yunus Emre Dökmeci @Necmi
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 19:41:15 dr.ozan ]

Çevrimdışı Mahmut

ben görmedim gelen bilgiyi iletiyorum
Ben de tahmin ettim, takilmis dedi dedim o yuzden.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tarihi kule dedikleri 60 yıllık kuleler.. Onlar tarihi ise İstanbul'da tarihi olmayan yer yok..
Cevaplar için sağol @Yunus Emre Dökmeci
Aynen oyle abi :ok:
Tribin boyunu kulelerin boyundan alcak.olacak kurali tam bir komedi
Inanki vapurdan gelirken Denizden Kirisler bile siritmiyorki hatta tribunun orasi bosluk kaliyor yani tribun boyu uzun olsa goruntuyude siluetide bozmazdi tam tersi daha guzel gozukebilirdi..
Laf olsun diye kural koymuslar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı A_Aydin

Tarihi olan kuleler değil mesele zannedersem boğazın silüeti.Yanlış hatırlamıyorsam o kulelerin ilk yapılış amacı da stadı boğaz tarafından kamufle etmek.Stad oraya ilk yapılırken de çok karşı çıkılmış ve tarihi dokuya uygun olsun diye o kuleler ve duvar yapılmış öyle izin alınmış.

ysariusta

• Ziyaretçi

@kutalmis.pinar "RENKTAŞ" demiş @Necmi abi görmemiş ve şimdi görecek  :upto: çayları tazeleyin cıgaraları yakın beyler  :kop: :kop: :kop:

Cevaplar için sağol @Yunus Emre Dökmeci @Necmi
Neyseki Arkadaki kolonlara ANKRAJ plaka atildi yani ileride İzin alindigi takdirde o tribunun uzatilma ( Buyutme) ihtimalimiz var :ok:

@kutalmis.pinar "RENKTAŞ" demiş @Necmi abi görmemiş ve şimdi görecek  :upto: çayları tazeleyin cıgaraları yakın beyler  :kop: :kop: :kop:
Eyvah eyvah :evillol: :evillol:
Kac kac kac @kutalmis.pinar :bandit:

Çevrimdışı dr.ozan

Neyseki Arkadaki kolonlara ANKRAJ plaka atildi yani ileride İzin alindigi takdirde o tribunun uzatilma ( Buyutme) ihtimalimiz var :ok:
Bu güzel haber işte  :ok:
Aklın yolu bir..
Bu arada gs hamza'yı şutlamış..

Çevrimdışı murat

benim de merak ettiğim birşey var.eski açık dış kolonlar mimarın tercihimi ?

Tarihi olan kuleler değil mesele zannedersem boğazın silüeti.Yanlış hatırlamıyorsam o kulelerin ilk yapılış amacı da stadı boğaz tarafından kamufle etmek.Stad oraya ilk yapılırken de çok karşı çıkılmış ve tarihi dokuya uygun olsun diye o kuleler ve duvar yapılmış öyle izin alınmış.
Uzaktan yakindan alakasi yok abi
Denizden gelirken belli bile olmuyor hatta Cati kirisleri bile siritmiyor ki tribun boyu siritsin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yeni Stadımıza kavuşmak için çok az kaldı renktaşlar.V halatlardan şu ana dek toplam kaç tane takıldı bilgisi olan varmı?Birde yeni açığın orta halatı takılmış.Eski açığın orta halatı ne zaman takılacak veya oda takıldımı?Bilgisi olan yazabilirmi?Teşekkürler..
Hoşgeldinde yanlış gelmiş olma ihtimalin varmı burda pek renkli bulunmazda :D

Çevrimdışı A_Aydin

Denizden gelirken belli bile olmuyor hatta Cati kirisleri bile siritmiyor ki tribun boyu siritsin :bandit:
Yok yok ben bugün için söylemedim zaten kulelerin ilk yapılış amacı için dedim.

Çevrimiçi Kartal Ç

Hatırlatma : Beşiktaşımızın Rytas maçı az sonra başlıyor. yayın 360 tvde.

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar

Bu gece @bjk_mabet den tek istegim koltuk dizayni, koltuklar arasi mesafe ve artik net bir kapasite. :)

Bu gece koltuk koltuk koltuk baska bisey istemiyrz  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

uzaktan yakından alakası var altmış yıllık yapı tarihi eser olmaz herhalde ama olabilmesi içinde yıllanmasını
sağlamak gerekiyor her binayı yıkarsak cumhuriyet tarihi eserleri bırakabilirmiyiz gelecek nesillere.
o kuleler şehir kimliğiyle alakalı bir dönemin mimari özelliklerini taşıyor aslında stadda öyleydi ve işin gerçeği korunması gerekiyor
stad yıkılma noktasındaydı korunma imkanı yoktu ama kuleleri koruyarak şehir kimliğinden ödün verilmemiş oldu
şimdi ne zaman gitsek orda yeni bir yapı değil eski inönüyü hatırlayacağız yani insanların beynindeki o fotoğraf değişmiyor
zamanla arkadaki stadyumda birleşip sanki hiç yıkılmamış izlenimi yaratacak aslında hoşlanmasakta kulelerin kalması
doğru karardı. Bazı şeyler önemli kendi menfaatlerimize göre şekillenmemesi gerekiyor. Mesela kim Boğaz vapurlarının şeklinden
feragat edebilir. sürekli değişiyor yenileniyor ama şekli hep koruyor çünkü istanbulun kimliklerinden biri
ben istanbulu düşündüğümde  boğazı ordaki vapurları topkapı sarayını haydarpaşa garını tramvayı kızkulesini düşünürüm sonra detaya
inersin istanbul üniversitesinin kapısı inönü stadı gibi yapılar kapalı çarşı toplamı senin beynindeki istanbuldur.
 işte bu kimliğin insanlardan alınmaması gerekiyor. Birkez feda edersen bunun sonu gelmez

Çevrimiçi Necmi

Selamlar

Bu gece @bjk_mabet den tek istegim koltuk dizayni, koltuklar arasi mesafe ve artik net bir kapasite. :)

Bu gece koltuk koltuk koltuk baska bisey istemiyrz  :evillol:
o zaman avucunu yala derim :upto:

Çevrimdışı Yalçın

Abim sen yaptın yaa  :) ....Beni benden aldın götürdün... :claps:

Bu kadar yasli mi gosteriyorum  :alala: :alala: Bunalima girdim simdi  :D

Saka bir yana, Besiktasim candir Koyici canan  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Birisi otel mi dedi? :money:
Aramızda bir ekip kurup şimdiki binaları yıkıp yerine en lüks oteli yapacak bilgi birikimimiz oldu valla.   :busted_cop:
41903 yataklı Otel yapariz evelallah  :construction:

Otel konularini bana sorabilirsiniz  :bandit: Yirmi yillik otelci var burada alimallah  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Hoşgeldinde yanlış gelmiş olma ihtimalin varmı burda pek renkli bulunmazda :D
Ahanda yakaladi :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yalçın

Size bir bilgi vereyim; belki kiyaslama olur..

Demiroren Plaza altinda yeralan bir tekno market var. Iki-3 katli falan.. Oraya gecen yil itibari ile 650 Bin'li bir rakamla kira aliniyordu. ha dolar mi tl mi emin degilim. Gerekirse ogrenirim. Buradan pay bicebiliriz.

Suleyman Seba

Yok yok ben bugün için söylemedim zaten kulelerin ilk yapılış amacı için dedim.
:ok:
Abi Denizden dogru gelirken Bizim KUFEKIli kolonlar Tarihi Cami , Dolmabahce ve saat kulesiyle okadar uyumlu duruyorki sanki bir bütunmus gibi hepsi birbirini tamamlamis gibi gozukuyor stad gibi degilde o yapi sanki senelerdir orada o sekilde duruyormus gibi gozukuyor
Gercekten Baskanin dedigi gibi biz oraya bir stad degil ANIT ESER yaptik @A_Aydin

uzaktan yakından alakası var altmış yıllık yapı tarihi eser olmaz herhalde ama olabilmesi içinde yıllanmasını
sağlamak gerekiyor her binayı yıkarsak cumhuriyet tarihi eserleri bırakabilirmiyiz gelecek nesillere.
o kuleler şehir kimliğiyle alakalı bir dönemin mimari özelliklerini taşıyor aslında stadda öyleydi ve işin gerçeği korunması gerekiyor
stad yıkılma noktasındaydı korunma imkanı yoktu ama kuleleri koruyarak şehir kimliğinden ödün verilmemiş oldu
şimdi ne zaman gitsek orda yeni bir yapı değil eski inönüyü hatırlayacağız yani insanların beynindeki o fotoğraf değişmiyor
zamanla arkadaki stadyumda birleşip sanki hiç yıkılmamış izlenimi yaratacak aslında hoşlanmasakta kulelerin kalması
doğru karardı. Bazı şeyler önemli kendi menfaatlerimize göre şekillenmemesi gerekiyor. Mesela kim Boğaz vapurlarının şeklinden
feragat edebilir. sürekli değişiyor yenileniyor ama şekli hep koruyor çünkü istanbulun kimliklerinden biri
ben istanbulu düşündüğümde  boğazı ordaki vapurları topkapı sarayını haydarpaşa garını tramvayı kızkulesini düşünürüm sonra detaya
inersin istanbul üniversitesinin kapısı inönü stadı gibi yapılar kapalı çarşı toplamı senin beynindeki istanbuldur.
 işte bu kimliğin insanlardan alınmaması gerekiyor. Birkez feda edersen bunun sonu gelmez
@Necmi abi ben Tarihi kulelerden bahsetmedimki :alala:
Tribun boyunun kuleleri gecmemesinin goruntuyu yani silueti bozma ihtimali olmadigini soyledim tribun belli bile olmuyor dedim yanlis anladin galiba :alala:
Yoksa dedigin gibi O kuleler hem Sehrin simgesi hemde bizim icin Inonuden kalan en buyuk HATIRA..
O Kulerin yikilmasi en son isteyeceğim sey olurdu..
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 20:30:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Soyle bir sistem gelistirebiliyor muyuz mesela ne zaman "renkdas" kelimesi gecse bir post'da post gonderilmeden error versin uygunsuz kelime kullandiniz diye veya kelime ****** seklinde ciksin? Bazi forumlarda gormustum bu uygulamalari, biz de yapabiliriz. Ayni sekilde "TT Arena" yazildiginda otomatik "Toki Arena" yapan bi sistem olsa da hic fena olmazdi.  :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

ben %15 derken bütün yeni açığa orantıladım. sen üstü orantılıyorsun.
avrupa maçları dışında o güvenlik bölgesini oluşturmazlar içerde yeterince boş alan oluyor zaten
birde oraya koymaktan başka çare yok tabi kapalı yeni açık köşeyi feda etmezsen kesinlikle başka yere koyamazsın
eski açık en son konacak bir yer bile değil eski açık üstte deplasman tribünü olması demek eski açık üstün ve girişin
kabataş tarafındaki polis tarafından kapatılması demek oluyor kapattıkları yerde vodafone iletişim merkezi var
müzeye var iki tane restoran var ve kartal yuvası var sence oranın polis kordonuna alınmasına her hangi bir şekilde müsade olurmu
kaldıki deplasman tribününün altı bjk tv sütütyosu oluyor yanındada localar var yani olmasını engelleyecek her şey
eski açıkta var işin özeti kapalıyı yaparlar ama eski açığı yapamazlar tek başına vodafone iletişim merkezi bile bunun olmasına
engeldir adamlar maç günü en fazla insan yoğunluğunun olduğu zamanda kepenkmi kapatacaklar :D
Divan bir servet ödemiş restoranlarımı kapatacak terası deplasman takımınamı bırakacaksın mümkün değil
mutlu olunsada olunmasada en iyi yer yapıldığı yer en yoğun ve deli fişek taraftarının içine deplasmanı gömüyorsun sesleri çıkmaz
kamera görüş açısınada girmezler ve sahayada en uzak noktalardan biri bence biçilmiş kaftan kaldıki ayırsan bile genede en büyük tribünün
orası

Tamamdir abi anlastik o zaman. Ust tarafin kabaca %30'u gibi iste bakalim bayrak showlarda falan siritmaz insallah.
Yeni aciga yapilmasi konusuna gelince ben de muhaliftim ilk basta ama senin yazdiklarini okudukca ikna oldum acikcasi. En mantiklisi orasi gibi duruyor gercekten.