Abi tamam bak diyelim ki ayni senin dedigin gibi, 2,100 kisi deplasman, birkac serit seklinde elin mahkum bos birakacaksin o da 400 koltuk olsun givenlik personeliyle birlikte sonucta bati'da bile pek cok yerde camin hemen dibinde rakip taraftar yok. Etsin 2,500. Senin dedigin gibi 9,000 de yeni acik ust kapasitesi olsun. 2,500 / 9,000 = %28 yine.
Bu da mi gol degil? 
Yani %15'in iki kati gibi bir rakam cikiyor, gorsellerde daha az gibi gorunse de matematiksel olarak kafama yatmiyor yani o yuzden soyluyorum. Ben de en yeni acigin efsane tribun olmasini cok istiyorum her ne kadar kapalidan yer almis olsam da, ama bu deplasman tribununun yeri hep kafama takilmis bir meseledir.
ben %15 derken bütün yeni açığa orantıladım. sen üstü orantılıyorsun.
avrupa maçları dışında o güvenlik bölgesini oluşturmazlar içerde yeterince boş alan oluyor zaten
birde oraya koymaktan başka çare yok tabi kapalı yeni açık köşeyi feda etmezsen kesinlikle başka yere koyamazsın
eski açık en son konacak bir yer bile değil eski açık üstte deplasman tribünü olması demek eski açık üstün ve girişin
kabataş tarafındaki polis tarafından kapatılması demek oluyor kapattıkları yerde vodafone iletişim merkezi var
müzeye var iki tane restoran var ve kartal yuvası var sence oranın polis kordonuna alınmasına her hangi bir şekilde müsade olurmu
kaldıki deplasman tribününün altı bjk tv sütütyosu oluyor yanındada localar var yani olmasını engelleyecek her şey
eski açıkta var işin özeti kapalıyı yaparlar ama eski açığı yapamazlar tek başına vodafone iletişim merkezi bile bunun olmasına
engeldir adamlar maç günü en fazla insan yoğunluğunun olduğu zamanda kepenkmi kapatacaklar

Divan bir servet ödemiş restoranlarımı kapatacak terası deplasman takımınamı bırakacaksın mümkün değil
mutlu olunsada olunmasada en iyi yer yapıldığı yer en yoğun ve deli fişek taraftarının içine deplasmanı gömüyorsun sesleri çıkmaz
kamera görüş açısınada girmezler ve sahayada en uzak noktalardan biri bence biçilmiş kaftan kaldıki ayırsan bile genede en büyük tribünün
orası