Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yeni açık 14500 eski açık 10 bin kapalı 9000 numaralı 8000 olur diyorum @ahmetx

Bir soru daha  :) Eski ile yeni açık farkı anıtlar kurulundan mı kaynaklanıyor . Eğer öyleyse eski açığın kısa kalan kısmı 5 bin seyirciye mi bedel  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Bir soru daha  :) Eski ile yeni açık farkı anıtlar kurulundan mı kaynaklanıyor . Eğer öyleyse eski açığın kısa kalan kısmı 5 bin seyirciye mi bedel  :alala:
Evet anıtlar kurulundan kaynaklanıyor, eski açık yeni açık kadar yüksek olursa da +1200 koltuk farkediyor :)

Çevrimdışı murat

onun çalışmasını faruk yapmıştı.o kısım 1250 civarı bir rakama tekabül ediyor.yeni açıktaki fark loca olmadığı için aşağıya uzayan üst tribündeki 6 sıra ve alt katta yine loca olmadığı için 2 sıra loca koltuğu yerine normal seyirci koltuğu olmasından kaynaklanıyor.kısaca 8 sıra+1250 diyebiliriz.

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni Stadımıza kavuşmak için çok az kaldı renktaşlar.V halatlardan şu ana dek toplam kaç tane takıldı bilgisi olan varmı?Birde yeni açığın orta halatı takılmış.Eski açığın orta halatı ne zaman takılacak veya oda takıldımı?Bilgisi olan yazabilirmi?Teşekkürler..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski açığın kapasitesi kapalıdan büyük mü? çok şaşırdım..
Kale arkalari oval oldugu icin Koselerden kazaniyor abi @sozkul
Uzunluk olarak kapali genislik olarak kale arkalari daha buyuk yanlis hatirlamiyorsam :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Nasıl hesap yaptın 55000 i buldun :nerd:
kapalının alt üst kapasitesi 9-10 bin arası
numaralı alt üst 8-9 bin arası
eski açıkta 10-11 bin civarı
nerden buldun 55 000 i :bandit:

üst limitse 45000 olur alt limitse 42000 olur benim hesabımda bir yanlışlık yok :D

Abi tamam bak diyelim ki ayni senin dedigin gibi, 2,100 kisi deplasman, birkac serit seklinde elin mahkum bos birakacaksin o da 400 koltuk olsun givenlik personeliyle birlikte sonucta bati'da bile pek cok yerde camin hemen dibinde rakip taraftar yok. Etsin 2,500. Senin dedigin gibi 9,000 de yeni acik ust kapasitesi olsun. 2,500 / 9,000 = %28 yine.

Bu da mi gol degil? :aman:

Yani %15'in iki kati gibi bir rakam cikiyor, gorsellerde daha az gibi gorunse de matematiksel olarak kafama yatmiyor yani o yuzden soyluyorum. Ben de en yeni acigin efsane tribun olmasini cok istiyorum her ne kadar kapalidan yer almis olsam da, ama bu deplasman tribununun yeri hep kafama takilmis bir meseledir.

Çevrimdışı Mahmut

Yeni Stadımıza kavuşmak için çok az kaldı renktaşlar.V halatlardan şu ana dek toplam kaç tane takıldı bilgisi olan varmı?Birde yeni açığın orta halatı takılmış.Eski açığın orta halatı ne zaman takılacak veya oda takıldımı?Bilgisi olan yazabilirmi?Teşekkürler..
2 orta halat tamam, yeni acikta 2 v halat tamam , numaralida ve kapali da hic takilmamis, Necmi abi eski acikta da takilmis dedi ama ben onlari goremedim, olsa olsa 2 tane orda vardir goremedigim. Max 4 min 2 halat takildi yani orta halatlar disinda bugun 4 bucukta gordugum itibariyle.

@Hasan Tahsin abi öncelikle ilk soruna cevap vereyim kisa kalmasının sebebi ANITLAR KURULU
2.ci sorunun cevabı : Eski acik Yeni acikla ayni yukseklikte olsa dahi Kapasite olarak Yeni aciktan dusuk oluyor bunun sebebi ise Ueni acikta LOCA olmadigi icin tribun asagi dogru uzuyor dikkat edersen.
Eski acikta Loca oldugu icin asagi dogru uzaması mumkun degil lakin uste dogru uzayabilir buda 1.200 civari koltuk kazandirir bize
Yani her halikarda hicbir tribunumuz Yeni acik kapasitesine ulasamaz..
Yeni acik hem gorsel hemde Kapasite olarak stadin en buyuk tribunu...
Biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir....

Çevrimiçi Necmi

Eski açığın kapasitesi kapalıdan büyük mü? çok şaşırdım..
eski açık dediğin kale çizgilerinden kesince deniz tarafı komple eski açık oluyor iki köşede eski açığa ait

Çevrimdışı dr.ozan

ben hala eski açığı neden alçak yaptık anlamış değilim..
stadının tamamının üstü kapatıldı, tribunlerin hemen arkasındaki çatıyı taşıyan kolonlar da tribün seviyesinden yüksekte..
biraz saçma sanki..

Çevrimdışı fore_kazık

Saat 19.03 aşkın saati. Saat 11 olsada mabetten sıcak bilgiler okusak...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Birisi otel mi dedi? :money:
Aramızda bir ekip kurup şimdiki binaları yıkıp yerine en lüks oteli yapacak bilgi birikimimiz oldu valla.   :busted_cop:
41903 yataklı Otel yapariz evelallah  :construction:
Come to Beşiktaş

stadının tamamının üstü kapatıldı, tribunlerin hemen arkasındaki çatıyı taşıyan kolonlar da tribün seviyesinden yüksekte..
biraz saçma sanki..
Biz yapmadik ANITLAR KURULU oyle istedi
Tribunun boyu Tarihi kuleleri geçmeyecek dediler bizde ona gore proje cizip ona gore yaptık
Ayrica ilk projede eski acigin uzeri Acikti yani oranin ustunun kapanmasina da izin vermediler , oranin kapanmasi icin sonradan İzin alindi ama tribun yuksekligine yine izin cikmadi @dr.ozan

Çevrimdışı sozkul

Kale arkalari oval oldugu icin Koselerden kazaniyor abi @sozkul
Uzunluk olarak kapali genislik olarak kale arkalari daha buyuk yanlis hatirlamiyorsam :alala:

Anladım gibi, ama şöyle bir durumda var: koltuk arası 5CM kuralını koltuk başından başlatırlarsa oval yerlere metre başına daha az koltuk sığar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

stadta kamera acisini soran arkadaslara, eskiden cekim bakin nerden yapiliyormus  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Abi tamam bak diyelim ki ayni senin dedigin gibi, 2,100 kisi deplasman, birkac serit seklinde elin mahkum bos birakacaksin o da 400 koltuk olsun givenlik personeliyle birlikte sonucta bati'da bile pek cok yerde camin hemen dibinde rakip taraftar yok. Etsin 2,500. Senin dedigin gibi 9,000 de yeni acik ust kapasitesi olsun. 2,500 / 9,000 = %28 yine.

Bu da mi gol degil? :aman:

Yani %15'in iki kati gibi bir rakam cikiyor, gorsellerde daha az gibi gorunse de matematiksel olarak kafama yatmiyor yani o yuzden soyluyorum. Ben de en yeni acigin efsane tribun olmasini cok istiyorum her ne kadar kapalidan yer almis olsam da, ama bu deplasman tribununun yeri hep kafama takilmis bir meseledir.
ben %15 derken bütün yeni açığa orantıladım. sen üstü orantılıyorsun.
avrupa maçları dışında o güvenlik bölgesini oluşturmazlar içerde yeterince boş alan oluyor zaten
birde oraya koymaktan başka çare yok tabi kapalı yeni açık köşeyi feda etmezsen kesinlikle başka yere koyamazsın
eski açık en son konacak bir yer bile değil eski açık üstte deplasman tribünü olması demek eski açık üstün ve girişin
kabataş tarafındaki polis tarafından kapatılması demek oluyor kapattıkları yerde vodafone iletişim merkezi var
müzeye var iki tane restoran var ve kartal yuvası var sence oranın polis kordonuna alınmasına her hangi bir şekilde müsade olurmu
kaldıki deplasman tribününün altı bjk tv sütütyosu oluyor yanındada localar var yani olmasını engelleyecek her şey
eski açıkta var işin özeti kapalıyı yaparlar ama eski açığı yapamazlar tek başına vodafone iletişim merkezi bile bunun olmasına
engeldir adamlar maç günü en fazla insan yoğunluğunun olduğu zamanda kepenkmi kapatacaklar :D
Divan bir servet ödemiş restoranlarımı kapatacak terası deplasman takımınamı bırakacaksın mümkün değil
mutlu olunsada olunmasada en iyi yer yapıldığı yer en yoğun ve deli fişek taraftarının içine deplasmanı gömüyorsun sesleri çıkmaz
kamera görüş açısınada girmezler ve sahayada en uzak noktalardan biri bence biçilmiş kaftan kaldıki ayırsan bile genede en büyük tribünün
orası

Çevrimdışı sozkul

Anladım gibi, ama şöyle bir durumda var: koltuk arası 5CM kuralını koltuk başından başlatırlarsa oval yerlere metre başına daha az koltuk sığar.

Böyle dedim ama dediğim yanlış çünkü stadın dışı oval ama içi dikdörtgen, dönerek giden kısım çok az:

Çevrimiçi Necmi

Böyle dedim ama dediğim yanlış çünkü stadın dışı oval ama içi dikdörtgen, dönerek giden kısım çok az:
az dediğin köşelerde nerden baksan 10000 koltuk var :D stadın kapasitesinin nerdeyse 1/4 ü

Çevrimiçi Necmi

biraz saçma sanki..
eski açıkta tribün kulelerin boyunu geçemez engeli var şu andada kulelerle hiza duruyor.
aslında çatıda kapatılamaz kuralı vardı. :D orda direkten döndük.

Çevrimiçi Necmi

2 orta halat tamam, yeni acikta 2 v halat tamam , numaralida ve kapali da hic takilmamis, Necmi abi eski acikta da takilmis dedi ama ben onlari goremedim, olsa olsa 2 tane orda vardir goremedigim. Max 4 min 2 halat takildi yani orta halatlar disinda bugun 4 bucukta gordugum itibariyle.
ben görmedim gelen bilgiyi iletiyorum

Valla okadarini bilemiyorum ama @Necmi abininde dedigi gibi kale cizgilerinden itibaren geri kalan kisim Eski acik.olarak geçiyor , Koseler eski acik yani o araya tribun bolmesi gelecek daha..