Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dr.ozan

Keşke kediyollarının montajı da yerde yapılabilseymiş..
Şimdi aralardan geçirip onları nasıl takacaklar merak ediyorum.. Riskli bir işe benziyo.. İnş sorun yaşamayız..

Çevrimdışı Mahmut

Eski acik orta halat takilmis yeni gordum, yeni acik orta da takilmis gibi geldi dun aksam. Eski acikta kirisin ustundeler simdi ne yapiyorlar anlamadim

Çevrimdışı Murat Gültekin

ekşide vodafone arena başlığı baya bi hareketli, ben de baya bi yazdım çizdim, gsli troller dadandı başlığa, adamlar toki arena dolmabahçeden daha merkezi bir yere kadar getirdi olayı. cevabını alan daha uğramıyo  :lol:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı sylar

ekşide vodafone arena başlığı baya bi hareketli, ben de baya bi yazdım çizdim, gsli troller dadandı başlığa, adamlar toki arena dolmabahçeden daha merkezi bir yere kadar getirdi olayı. cevabını alan daha uğramıyo  :lol:

ahahah saka gibiler bu gsli troller. otoban arenanın ulaşımı daha kolaymıs  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Bu forum daha önce senin söylediğin gibi Beşiktaşlıların forumu ise ben burda fikrimi söylerim abi (sinirle yazılmış bir mesaj olduğunu kabul ediyorum) , eğer bu forum senin ise sen istediğin kişiye istediğini söyleyebilirsin tabi  , belli ki konuşulanlar değil de benim tepkim rahatsızlık verdi , saygılar iyi forumlar herkese
forum benim bile olsa istediğim kişiye istediğim şeyi söyleyemem kardeşim
böyle bir hak senin olmadığı gibi benimde olamaz yöneticiler bu nedenle var
forum işleyişini düzenlemek onların işi. Her isteyen istediğini söylerse 24 saat geçmeden herkes birbirine
saldırır. Elbette fikrini söylersin ama kimseye atar yapamazsın yeter artık diye başlarsan bunun adı fikir
söylemek olmuyor direk insanları fırçalamak denir buna. Fikir söylemek istiyorsan bunu yaparken üslubuna
dikkat edeceksin. @Ensar Heleki bu forum benim forumum diyorsan bu konularda çok daha hassas olman gerekiyor
sen evindeki yaşayanları gelen misafirleri fırçalıyormusun. mesela bu konu hakkında görüşlerini abilerim kardeşlerim
bu konu artık çirkin bir şekle doğru gidiyor rahatsız edici olmaya başladı demek hem uyarı olur hem kimseyi kırmaz
hemde yazacak olanların kelimelerini seçmesine neden olur ve çok daha şık olur. Dahada güzeli rahatsızlığını bildirirsin
bizde uygun bir üslupta müdahale ederiz tabi gerek varsa. bunun gerek olup olmamasınıda biz yöneticiler kendi aramızda tartışıp karar veririz
yani bir kişi çıkıp bu yanlış demiyor

Çevrimiçi Necmi

Keşke kediyollarının montajı da yerde yapılabilseymiş..
Şimdi aralardan geçirip onları nasıl takacaklar merak ediyorum.. Riskli bir işe benziyo.. İnş sorun yaşamayız..
bence aşağıda takılması daha riskli olurdu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Membranlar hazır mı acaba @bjk_mabet ? Çatı işleri bitince hemen başlayabilecek miyiz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

forum benim bile olsa istediğim kişiye istediğim şeyi söyleyemem kardeşim
böyle bir hak senin olmadığı gibi benimde olamaz yöneticiler bu nedenle var
forum işleyişini düzenlemek onların işi. Her isteyen istediğini söylerse 24 saat geçmeden herkes birbirine
saldırır. Elbette fikrini söylersin ama kimseye atar yapamazsın yeter artık diye başlarsan bunun adı fikir
söylemek olmuyor direk insanları fırçalamak denir buna. Fikir söylemek istiyorsan bunu yaparken üslubuna
dikkat edeceksin. @Ensar Heleki bu forum benim forumum diyorsan bu konularda çok daha hassas olman gerekiyor
sen evindeki yaşayanları gelen misafirleri fırçalıyormusun. mesela bu konu hakkında görüşlerini abilerim kardeşlerim
bu konu artık çirkin bir şekle doğru gidiyor rahatsız edici olmaya başladı demek hem uyarı olur hem kimseyi kırmaz
hemde yazacak olanların kelimelerini seçmesine neden olur ve çok daha şık olur. Dahada güzeli rahatsızlığını bildirirsin
bizde uygun bir üslupta müdahale ederiz tabi gerek varsa. bunun gerek olup olmamasınıda biz yöneticiler kendi aramızda tartışıp karar veririz
yani bir kişi çıkıp bu yanlış demiyor

Tamam abi daha dikkatli olurum bundan sonra.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yalçın

TT Arena bittikten sonra normal bir gunde stad onunden, civarindan gectigin zaman stadyumun goruntusu cok cirkin. Ayrica bu stadin civarinda sosyallesecek bir alan yok. Gidip yakininda bir yerlerde birseyler yiyip sonra stada sohbet ederek, sarkilar soyleyerek gidecegin bir mekan degil orasi. Ancak Nevizade'ye gidecekler de, sonrasinda kalan keyifle seyirtilecek TT Arena'ya. Ben kendimi yerlerine koyuyorum; ben de olsam benim de zoruma giderdi. Kotuleyip rahatlamaya calisiyorlar diye dusunmeye basladim iyice zaten.

Vodafone Arena ise basli basina bir yasam merkezi. Sirf su Hasbi'deki goruntuyu izlemek yeter. Macta once bulusacaksin arkadaslarinla, kritik yapacaksin. Sarkilar soyleyip marslar soyleyerek stada yuruyeceksin. Bak yine canim cekti..

[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 11:54:35 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

An itibariyle eski açık tarafı v halat bağlanıyor
eski aciktaki uzun halata girismisler bugun yeni aciktaki baglandi demek diger V halatlarida artik seri sekilde baglarlar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yeni yıla girmeden membran serimi başlarmı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Tamam abi daha dikkatli olurum bundan sonra.

Bekledigim sey buydu. Burada verdigin cevap butun herseyi alip goturdu. Guzel oldu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Orta radyal halatlar bağlandı mı @FARUK , @Efe
yeni aciktaki baglanmis gorunuyor eski aciktakine baslamislar bazi v halatlarda da calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

19.03.2016 diyebilirmiyiz artık yetişirmi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

yeni aciktaki baglanmis gorunuyor eski aciktakine baslamislar bazi v halatlarda da calisma var
@FARUK un paylaştığı resimde çatı o kısımda hala sırt yapmış durumda ama.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sylar

keşke kesin yetişir diyen bi takipci cıksa :(

Çevrimdışı ahmetx

Yetişmez .

Çevrimdışı Efe

yetişmez kendi düsüncemdir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

keşke kesin yetişir diyen bi takipci cıksa :(
desek yetisecek mi :icool: hic kendinizi şartlamayin yetisirse seviniriz ama yeni sezona kendinizi hazirlayin sonra hayal kirikligi olmasin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

en erken Mayıs olur ama ona da Vodafone izin vermez herşeyiyle bitsin istiyorlar Ağustos yani  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

TT Arena bittikten sonra normal bir gunde stad onunden, civarindan gectigin zaman stadyumun goruntusu cok cirkin. Ayrica bu stadin civarinda sosyallesecek bir alan yok. Gidip yakininda bir yerlerde birseyler yiyip sonra stada sohbet ederek, sarkilar soyleyerek gidecegin bir mekan degil orasi. Ancak Nevizade'ye gidecekler de, sonrasinda kalan keyifle seyirtilecek TT Arena'ya. Ben kendimi yerlerine koyuyorum; ben de olsam benim de zoruma giderdi. Kotuleyip rahatlamaya calisiyorlar diye dusunmeye basladim iyice zaten.

Vodafone Arena ise basli basina bir yasam merkezi. Sirf su Hasbi'deki goruntuyu izlemek yeter. Macta once bulusacaksin arkadaslarinla, kritik yapacaksin. Sarkilar soyleyip marslar soyleyerek stada yuruyeceksin. Bak yine canim cekti..

Aynen en çok şu zevki özledim. Bir ritüeldir Beşiktaş Maçları öncesi, sonrasında ise ayin başlar.
 Toki arenayla bizi kıyaslamak da neyin nesi. Osmanlı Padişahları bile koca İstanbul kendi malı gelip buraya yerleşmiş boşuna mı?

Çevrimdışı sylar

desek yetisecek mi :icool: hic kendinizi şartlamayin yetisirse seviniriz ama yeni sezona kendinizi hazirlayin sonra hayal kirikligi olmasin :)

ben cok şartladım valla üstad. daha önceki tarihlere hiç inanmadım ama 19.03.2016 için baskanın barcelona ıle acılıs macı ıcın bılgı ıstedıgı haberlerı cıkmıstı cok heyecanladırmıstı.