Bu forum daha önce senin söylediğin gibi Beşiktaşlıların forumu ise ben burda fikrimi söylerim abi (sinirle yazılmış bir mesaj olduğunu kabul ediyorum) , eğer bu forum senin ise sen istediğin kişiye istediğini söyleyebilirsin tabi , belli ki konuşulanlar değil de benim tepkim rahatsızlık verdi , saygılar iyi forumlar herkese
forum benim bile olsa istediğim kişiye istediğim şeyi söyleyemem kardeşim
böyle bir hak senin olmadığı gibi benimde olamaz yöneticiler bu nedenle var
forum işleyişini düzenlemek onların işi. Her isteyen istediğini söylerse 24 saat geçmeden herkes birbirine
saldırır. Elbette fikrini söylersin ama kimseye atar yapamazsın yeter artık diye başlarsan bunun adı fikir
söylemek olmuyor direk insanları fırçalamak denir buna. Fikir söylemek istiyorsan bunu yaparken üslubuna
dikkat edeceksin.
@Ensar Heleki bu forum benim forumum diyorsan bu konularda çok daha hassas olman gerekiyor
sen evindeki yaşayanları gelen misafirleri fırçalıyormusun. mesela bu konu hakkında görüşlerini abilerim kardeşlerim
bu konu artık çirkin bir şekle doğru gidiyor rahatsız edici olmaya başladı demek hem uyarı olur hem kimseyi kırmaz
hemde yazacak olanların kelimelerini seçmesine neden olur ve çok daha şık olur. Dahada güzeli rahatsızlığını bildirirsin
bizde uygun bir üslupta müdahale ederiz tabi gerek varsa. bunun gerek olup olmamasınıda biz yöneticiler kendi aramızda tartışıp karar veririz
yani bir kişi çıkıp bu yanlış demiyor