Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Abi ben kisisel olarak begenmedim, yani illa kapatmak istiyorlarsa birlesime duvar örselerdi niye kolonlar arasini da gaz beton yapip sonra da kufekilediler pek anlamadim. Ama goruntu olarak nasil gorundugu degisir zevke göre.
kardeşim öyle kalmayacak o zemin onun üzerine dekoratif bir şeyler gelecek diye hatırlıyorum
yukardan aşağı dikmeler inecek gibi hatırlıyorum orda taş görünmüyordu bile @Mahmut
bence bitmeden fikir yürütmeyelim yanlış algı oluşuyor.

Çevrimdışı ahmetx

:) Loca lar kaybolmasın yansımalar görünsün diye yapmıştım
oralara ve en üst sıraya koltuk ekleyebiliyor musun @FARUK ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

anil nasil bildim deprem olacagini ama :evillol:
üfüreceksen stadın tarihini üfür
töbe töbe bildiği şeye bak tabi bursadan
rahat oluyor üfürmek  :bandit:   @Efe

Çevrimdışı Efe

üfüreceksen stadın tarihini üfür
töbe töbe bildiği şeye bak tabi bursadan
rahat oluyor üfürmek  :bandit:   @Efe
abi valla icime kurt dustu bugun yazdim sunlari hemen takmalari lazim bu uzun halatlar basimiza dert oldu eski acik bu kadar zorlamaz insallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

oralara ve en üst sıraya koltuk ekleyebiliyor musun @FARUK ?
Eklenir abi eklemesi kolayda render almak uzun sürüyor :) 

Çevrimiçi Necmi

4 tane V halat takilmis baya gergin gorunuyorlar hala uzun halati takamamislar :bandit:
Bu gün sabah eski açıktada takıldı 12 gibi 4 tane eski açıkta takılmıştı @Efe

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  bunlar proje değil daha ilk çıkmış tanıtım eskizleri benim bahsettiğim imalat projesiydi
nasıl kaybettim onu anlayamadım
bunu demiyorsun değil mi? @Necmi

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bu gün sabah eski açıktada takıldı 12 gibi 4 tane eski açıkta takılmıştı @Efe
ozaman iyi bu hafta bitirsinler ben raziyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Eklenir abi eklemesi kolayda render almak uzun sürüyor :) 
ekle o zaman @FARUK hocam bir gece yatarken alırsın sabaha kadar olur herhalde :)

Çevrimdışı FARUK

@keremfrat1 fotolar çok güzel eline sağlık
İç tasarım artık ortaya çıkıyor

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

evet bu olması lazım değişmediyse

yeni dizilen küfekiler bildiğin duvar gibi örülmüş böyle değil yalnız  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

V halatlar takilmadigi surece diken ustundeyiz herkes rahat ama ben degilim deprem falan olur  hemen taksinlar sunlari yaa :)
Abi bi kupon yap da oynayalım  :evillol: :evillol: @Efe

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

yeni dizilen küfekiler bildiğin duvar gibi örülmüş böyle değil yalnız  :alala:
değişmiş olabilir çünkü bunu yapmaları için küfekileri 20 cm içerden koymaları lazım
belkide sütunları dışardan koyarlar bilemedim yada tamamen farklı bir şey yapacaklardır.
bakalım göreceğiz.

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Darkeagle

çok değişik bir pisuvar o zaman :)

Ben böyle bi düzeneği Münihte metro istasyonu  Wc de görmüştüm. Girmemle çıkmam bir olmuştu  :) Görünce ona benzettim işallah öle bişi değildir.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ALBATROS

yukardaki yatak küfeliler için neyi bekliyorlar  :alala:

Çevrimdışı cadavra