Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

aslında konum olarak en ideal yer bolu at yaylasıydı ama orasına da gönlüm el vermezdi el değmeden kalması daha iyi oldu.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

zaten uğraştıran sj takılı olan düz olana hiç çalışmadılarki @ahmetx
dikkatli bak :bandit:
ortadaki halatta sj takılı değil @Necmi abi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Ondan değil bence efe
Orada basın katına bağlantı var ve asansör sanırım diğer yerlerde olmayan 1 kat daha çıkacak
O asansörü ve çevresini kapattılar sanırım sadece orada olur diye düşünüyorum
orası protokol girişi orda süslü bir giriş var stadın ana kapısı o :D @FARUK

Çevrimiçi Necmi

ortadaki halatta sj takılı değil @Necmi abi.

ama iki gündür uğraştıkları onun yanındaki halattı bir ara on kişi çalışıyordu orda kesin bir terslik vardı
bu sj takılı olmayanı iyice takılacak yere dayamışlar aşağıya doğruda torba yapıyor yani esneme payı var @ahmetx

Çevrimdışı tunceryawuz

aslında konum olarak en ideal yer bolu at yaylasıydı ama orasına da gönlüm el vermezdi el değmeden kalması daha iyi oldu.

At yaylası ulaşımı daha basit ama o alan belirli bir dönem çok kalabalık oluyor. Vermezlerdi zaten. Ayrıca Bolu Merkez'deki çoğu köyün yaylası olarak halen kullanılıyor. Herkes karşı çıkardı.

Çevrimdışı ahmetx

At yaylası ulaşımı daha basit ama o alan belirli bir dönem çok kalabalık oluyor. Vermezlerdi zaten. Ayrıca Bolu Merkez'deki çoğu köyün yaylası olarak halen kullanılıyor. Herkes karşı çıkardı.
vermedikleri daha iyi oldu zaten Tr nin en önemli yaylalarından bir tanesi biz alsak bile üzülürdüm.

Çevrimdışı Ceeyyhun

yalnız @Efe ne büyük adamsın sabah korkuyorum hemen taksınlar v halatları deprem falan olur dedin, az önce deprem oldu..

Çevrimdışı ahmetx

orası protokol girişi orda süslü bir giriş var stadın ana kapısı o :D @FARUK

bu kapının bir benzerini mi yapacaklar diyorsun @Necmi abi

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı onder23

Az önce stadın oradaydim akşam vakti çatı daha güzel gözüküyor

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 16 Kasım 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Bugün biri deprem olmasa bari tarzı bisey yazmıştı aklıma geldi sallanırken aman :)

Çevrimdışı ahmetx

Benim anlmadığım bizim loca ve 1903 tribünlerinde neden camekanların önünde koltuk olmayacak , hemen hemem tüm stadlarda var hem de mis gibi oluyor acaba balkonun sarkmasından mütevellit görüş problemi mi var ya da locaların içinde koltuk sayısının artmasından dolayı ihtiyaca göre yeterli alan mı yok @Necmi , @FARUK ?

Çevrimiçi Necmi

bu kapının bir benzerini mi yapacaklar diyorsun @Necmi abi

bunun benzeri değil ama bir kere projede görmüştüm yukardan aşağıya dikmeler iniyordu güzel bir şeydi
o projeyide bulamıyorum şimdi stadın ana protokol girişi orası sanıyorum alttan artık stada giriş yok orası direk müze kapısı oluyor
stadla bağlantısı olmayacak oranın belki müzenin içinden protokol tribününe bir geçiş olabilir. ama ana protokol girişi burası olacaktır @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Benim anlmadığım bizim loca ve 1903 tribünlerinde neden camekanların önünde koltuk olmayacak , hemen hemem tüm stadlarda var hem de mis gibi oluyor acaba balkonun sarkmasından mütevellit görüş problemi mi var ya da locaların içinde koltuk sayısının artmasından dolayı ihtiyaca göre yeterli alan mı yok @Necmi , @FARUK ?

bildiğim kadarıyla olacak orda 3 sıra var ama prekast 2 sıra ayrıldı sanırım bir sırada ayaklı koltuk konacak
diye düşünüyorum @ahmetx

Çevrimdışı f_madida

V halatlar takilmadigi surece diken ustundeyiz herkes rahat ama ben degilim deprem falan olur  hemen taksinlar sunlari yaa :)

Yahu yazmayin boyle seyler, Besiktasliyiz sonucta, hatirlatirim..  :lol:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl

V halatlar takilmadigi surece diken ustundeyiz herkes rahat ama ben degilim deprem falan olur  hemen taksinlar sunlari yaa :)
:pray:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Olmayacak denmedi diye biliyorum abi
Zaten orayı kullanmazsak loca koltukları sığmaz 3. Sıra olarak orası da kullanılır

Çevrimdışı ahmetx

Olmayacak denmedi diye biliyorum abi
Zaten orayı kullanmazsak loca koltukları sığmaz 3. Sıra olarak orası da kullanılır
senin renderlarda yok ama  :D

Çevrimdışı Efe

4 tane V halat takilmis baya gergin gorunuyorlar hala uzun halati takamamislar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ilk projede nerede görünüyor @Efe

@ahmetx  bunlar proje değil daha ilk çıkmış tanıtım eskizleri benim bahsettiğim imalat projesiydi
nasıl kaybettim onu anlayamadım

Çevrimdışı FARUK

senin renderlarda yok ama  :D
:) Loca lar kaybolmasın yansımalar görünsün diye yapmıştım

Çevrimdışı Efe

Yahu yazmayin boyle seyler, Besiktasliyiz sonucta, hatirlatirim..  :lol:
o yuzden yaziyorum zaten yaa söz konusu biz olunca hersey mumkun hemen taksinlar sunlari uzun halatlat ugrastiriyor
Şampiyon Beşiktaş JK