Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
O siyah malzemeler plastik palettir yani çöp

Çevrimdışı aesenkaya

yeni açığın üstündeki şu kısımlar ne amaçlı yapıldı bilen var mı?
Onlar s.j. Halatlarının açısını kurtarmak amaçlı kullanıldı aynı parçadan 2 adette eski açık ön kısmında kullanıldı.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Onlar s.j. Halatlarının açısını kurtarmak amaçlı kullanıldı aynı parçadan 2 adette eski açık ön kısmında kullanıldı.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Fotoğraf kıtlığı var bugün ne yazık ki

Çevrimdışı Efe

Fotoğraf kıtlığı var bugün ne yazık ki
V halatlar takilmadigi surece diken ustundeyiz herkes rahat ama ben degilim deprem falan olur  hemen taksinlar sunlari yaa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

Ben hala su orta halatları nasıl takacaklar bilemiyorum motor yok bir şey yok, elle gelir mi koskoca halat tam yerine.

Tek mantıklı şey bana çatıyı daha da kaldırıp mesafeyi azaltıp yerine takmak gibi geliyor.

Bir bilgi yok mu bu konuda @Necmi  abi içerden ??

Çevrimdışı Efe

Ben hala su orta halatları nasıl takacaklar bilemiyorum motor yok bir şey yok, elle gelir mi koskoca halat tam yerine.

Tek mantıklı şey bana çatıyı daha da kaldırıp mesafeyi azaltıp yerine takmak gibi geliyor.

en basiti catiyi az daha kaldirmak ama son videoda cok yakin bollukta var heralde zincirlerle yerine takarlar takamazlarsa cok az catiyi oynatmalari yeterlidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

eski açık kapalı birleşimindeki çim makineleri için kullanılacak köşe yırtığına hidrolik kapı yapıp 196 koltuk daha koyabiliriz.  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Murat Gültekin

Günaydın Beşiktaş Arena :)

Çatı Kaldırmaya Başlıyoruz ( İnternet Explorer )
ince, çok ince  :lol:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimiçi Necmi

takıyorlar şu anda 4-5 tanesi takılmış @Mahmut

Çevrimiçi Necmi

eski açık kapalı birleşimindeki çim makineleri için kullanılacak köşe yırtığına hidrolik kapı yapıp 196 koltuk daha koyabiliriz.  :D

orayı aynı zamanda ambulans girişi olarak kullanırlar bir taraf giriş diğer taraf çıkış
içerde manevra yapacak yeri yok @ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mahmut

takıyorlar şu anda 4-5 tanesi takılmış @Mahmut

Yok @Necmi abi , bu yeni açık ve eski açıktaki motorsuzlardan bahsediyorum zaten ondan 2 tane var ondan bahsediyorum. V halatların zaten yeterli boşluğu var gibi gözüküyor.

Bugün geçerken yeni açığın orta halatın takılmamış olduğunu gördüm o yüzden dedim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

orayı aynı zamanda ambulans girişi olarak kullanırlar bir taraf giriş diğer taraf çıkış
içerde manevra yapacak yeri yok @ahmetx
ambulans girişi eski açık numaralı köşesi olacak zannedersem ordan girer konser çıkışı olarak yapılan numaralı yeni açık köşeden çıkar diye düşünüyorum.Kaldı ki o yırtıktan çim makineleri ve çim ışıklandırmalarından dolayı ambulans çıkamaz zaten.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2015, 13:58:29 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

Yok @Necmi abi , bu yeni açık ve eski açıktaki motorsuzlardan bahsediyorum zaten ondan 2 tane var ondan bahsediyorum. V halatların zaten yeterli boşluğu var gibi gözüküyor.

Bugün geçerken yeni açığın orta halatın takılmamış olduğunu gördüm o yüzden dedim.
onlar kolay takılır sağ-sol takıldığında onlarıda takarlar şu anda tam uca dayanmış
ama hala halat torba gibi duruyor yani bir sıkıntı görünmüyor yeni açıkta onun solundaki v halatta çok uğraştılar onda bir sıkıntı vardı sanırım
şimdi seri olarak takmaya başladılar artık günde sanırım on tane kadar takacaklar. @Mahmut

Çevrimdışı mgncr

orası aynı zamanda ambulans girişi için

ysariusta

• Ziyaretçi

Faruk bir gün bir fotoğrafı sosyal medyaya düşmeden koyacaksın buraya ondan sonra uzay zaman, görelilik falan kuantuma başlayacak. Zaten stat bitince konu sıkıntımız var

Çevrimdışı ahmetx

orası aynı zamanda ambulans girişi için
ambulans girişi eski açık numaralı yırtığı değil mi?

Çevrimdışı FARUK

Faruk bir gün bir fotoğrafı sosyal medyaya düşmeden koyacaksın buraya ondan sonra uzay zaman, görelilik falan kuantuma başlayacak. Zaten stat bitince konu sıkıntımız var
Kendi ellerimle foto çekebilseydim bir ah zaman olsada

Çevrimdışı cadavra

kutsal sayımız 42 tane mi halat takacaklar ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Kendi ellerimle foto çekebilseydim bir ah zaman olsada
Yok oradan ekmek çıkmaz.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

hergun 10 taksalar 5 gunde biter hafta sonuna bitirebilecekler mi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

42 noktadan çekildi  çarpı 2 84 noktadan bağlanacak
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cadavra

içerdeki iler ne durumda acaba catıya bakmaktan o tarafı unuttuk.