Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5877649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

buralar nası temizlenicek ya kaygıya kaldım tribünlerdeki pisliğe bak
cifle ancak temizlenir pas betona işlemiştir. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı warofpoet

şu siyah parçaları biraz daha net yakalamaya çalıştım.. bana koltuklar gibi gözüktü... sökülen iskele parçası olacağını hiç sanmıyorum ama .. başka stadın neresinde böyle siyah parça var bilen aydınlatsın ?? ya da yakından biri resimleyebilirse çok iyi  olur  :D :tabe:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

yaklaşık 1 -1,5 m inmesi gerekiyor çatının videoya göre .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

şu siyah parçaları biraz daha net yakalamaya çalıştım.. bana koltuklar gibi gözüktü... sökülen iskele parçası olacağını hiç sanmıyorum ama .. başka stadın neresinde böyle siyah parça var bilen aydınlatsın ?? ya da yakından biri resimleyebilirse çok iyi  olur  :D :tabe:
koltuk olmadığı kesin  :)

Çevrimdışı kartalcan

Çim drenajı için kullanılacak kanal malzemeleri olabilir.  :money:

Çevrimdışı Serkan7738

abi beylikdüzü stadına koltuk yapmıyoruz öyle koltukmu olur sıra gibi :)

Çevrimdışı Serkan7738

abi şu videoyu bitek ben izlemedim heralde paylaşırmısın

Çevrimdışı warofpoet

koltuk olmadığı kesin  :)

Ahmet abi başkan koltuklara iskele sökümünden sonra başlayacağız dememiş miydi neden koltuk olamaz ?? bi de resim net değil ama simetrik sonuçta parçalar, ters de konmuş olabilir ön yüzleri kirlenmesin diye ...  :D az daha zorlayayım koltuk yaparım ben onları  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık üst köşe 3 adet prekast hala konulmamış :o_o:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Sarp

Çim drenajı için kullanılacak kanal malzemeleri olabilir.  :money:

Aynı fikirdeyim  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

yeni açığın üstündeki şu kısımlar ne amaçlı yapıldı bilen var mı?

Çevrimdışı FARUK

yeni açığın üstündeki şu kısımlar ne amaçlı yapıldı bilen var mı?
Orta  halatın sağında ve solundaki 2 halat ilk kaldırma anında ki tribünlerle temasını önlemek için  olabilir

Çevrimdışı warofpoet

abi beylikdüzü stadına koltuk yapmıyoruz öyle koltukmu olur sıra gibi :)

doğru düzgün resim gelene kadar ben onları koltuk kabul ediyorum  :D :D :D ha bi de sıra gibi demişsin ama koltukların hepsi aynı değil zaten , 2 sıra koltuğu iç içe geçirip birini düz birini ters koy koltuk dışında herşeye benzer bu çözünürlükte.  :evillol:

Çevrimdışı Murat Gültekin

bana zeminle alakalı gibi geldi o parçalar.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Factatum

O kadar var mıdır ki? 0,5-1 mt civarı gibidir diye tahmin etmiştim ben.

Şu ana kadar kaç adet V halat takıldı? Normalde çok basit ve pratik bir operasyon gibi duruyor. 

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı OrhanBJK

@warofpoet direnajla alakalı parçalar olabilir mi?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın Beşiktaş Arena :)

Çatı Kaldırmaya Başlıyoruz ( İnternet Explorer )

Çevrimdışı warofpoet

@warofpoet direnajla alakalı parçalar olabilir mi?

olabilir abi neden olmasın, kesin bişey demek zor zaten ama direnaj için gelecek parçaların zemine başlanırken geleceğini düşünüyorum ben ki çatının bir çok parçası yerdeyken zemine başlanması pek olası değil. 

Çevrimdışı Burak Akay

O siyahlar kalıp malzemeleri olabilir drenaj la ilgili malzemeler hemen geleceğini sanmıyorum koltuk zaten değil :) Kalıp Kalıp :) :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Strand Jack

O siyah malzemeler bana mazgal gibi geldi ama

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

şu v halatlari bugun takabilecekler mi bakalim süreç uzamasa bare
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

O siyah parçalar, çatı iskelesi üstünde duran parçalar beyler. Kesin bilgidir kendinizi parçalamayın