Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Herkese Merhabalar uzun zamandır takip ettiğim foruma üye olup daha fazla ziyaretçi olarak kalmak istemedim. Emeği geçen herkese teşekkürler umarım yeni sezonda stadı tamamen bitirip görkemli bir açılışla açarız :)
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar çok temel bir soru olacak ama bazı yerlerde bizim stadın kapasitesini 41,903 bazı yerlerde ise 43,903 görüyorum hangisi doğrudur ve neden bu ikilik var ?

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar çok temel bir soru olacak ama bazı yerlerde bizim stadın kapasitesini 41,903 bazı yerlerde ise 43,903 görüyorum hangisi doğrudur ve neden bu ikilik var ?

şaka yapmıyorsun herhalde değilmi :bandit:

Çevrimiçi murat

engelli tribünü yeni açıkta projede görünen 3 sıra yapılmadığı taktirde(şu an öyle görünüyor) alt katın son sırasında olacak gibi.bunun haricinde bir yer olacak ise yeni açık en üst sıra engelli tribünü yapılabilir.orada bir asansör olabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

şaka yapmıyorsun herhalde değilmi :bandit:

yok mesela @ahmetx in imza kısmında da öyle yazıyor artı internette birkaç yerde daha 43,903 şeklinde gördüm, resmi rakam ise 41,903 ondan soruyorum.

Çevrimdışı Efe

:sevinc

www.youtube.com/watch?v=hHjGlBk2Wa4&feature=youtu.be
bu videoyu seyredip hala bana soru soracak var mı bu kadar ayrıntılı bi çekim hiç olmamıştı ellerine sağlık 2 kere seyrettim şarkılar zaten mükemmel stad şaheser :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bu videoyu seyredip hala bana soru soracak var mı bu kadar ayrıntılı bi çekim hiç olmamıştı ellerine sağlık 2 kere seyrettim şarkılar zaten mükemmel stad şaheser :)
Stadla ilgili şuana kadar izlediğim en güzel 12 dakikaydı :)

Çevrimdışı Mahmut

Yalniz videoya gore 2 orta halat takilmamis ve sadece  1 V halati takmislar yeni acikta nasil takacaklar su orta halatlari gercekten merak ediyorun

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

tek kelime ile mükkemmmmeeelll :D

ayrıca çalışanların hızı konusunda  iskelelerin ne kadar hızlı söküldüğünü izleyip kafalardakı yavaşmılar acaba sorusuda bitmiştir diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Burak

Video mükemmel olmuş, tribünlerin dikliği vs. tam yukarıdan bakılınca daha net gözüküyor. Umarım lig tv bir güzellik yapar da, pozisyon tekrarları için örümcek kamera kullanır, bence üstten çekim harika olmuş  :ishock:

Çevrimdışı Necmi

yok mesela @ahmetx in imza kısmında da öyle yazıyor artı internette birkaç yerde daha 43,903 şeklinde gördüm, resmi rakam ise 41,903 ondan soruyorum.
resmi olarak 41903 deniyorsa bunun üzerine kimin ne konuştuğunun ne önemi var
http://www.vodafonearena.com.tr/about.html   buraya herhalde boşu boşuna yazmadılar :)
@ahmetx e bakma sen onun dünyası başka ben bile o dünyada dağılıyorum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı vural

stadın içine girsem bu kadar ayrıntılı gezemem heralde , enfes bir video olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

Yalniz videoya gore 2 orta halat takilmamis ve sadece  1 V halati takmislar yeni acikta nasil takacaklar su orta halatlari gercekten merak ediyorun

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evt takılmamış demekki zorlanacaklar bu işte sıkıntılı bi iş olacak bu hafta bakalım nasıl geçecek gerekirse 2 ekip yapılmalı halat takma işi zorlayacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilbuono

Çevrimdışı Türkay

Örümcek kamerayı lig tv yapmazsa biz yapsak olmaz mı? Bu stada yakışır çünkü  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

uzun oluklu boruların uzun olanalrı ve kısa olanalrı var uzun olanlar ortaya kısa olanalarda en arkaya kirişlere doğru takılacak uzun oluklu boruların boyu kamyonlardan daha uzun boyutlar muazzam gerçekten onları takarkende azami dikkat lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

resmi olarak 41903 deniyorsa bunun üzerine kimin ne konuştuğunun ne önemi var
http://www.vodafonearena.com.tr/about.html   buraya herhalde boşu boşuna yazmadılar :)
@ahmetx e bakma sen onun dünyası başka ben bile o dünyada dağılıyorum  :kop: :kop: :kop:

Eyvallah :) hayır yani dedim acaba Ölçüm Standartları falan mı farklı.

Video tek kelimeyle ŞAHANE arkadaşlar iyi ki paylaştınız.
Inşallah bitecek bu hasret yakında.

ysariusta

• Ziyaretçi

Örümcek kamerayı lig tv yapmazsa biz yapsak olmaz mı? Bu stada yakışır çünkü  :icool:
Sen merak etme stadı gören kamerayı kurmadan yapamaz. Hani biz yapsak ne işe yarar adamlar kullanmayacak olduktan sonra. Mesele kamera değil ki yönetmen. O ne isterse biz onu izliyoruz.

Çevrimdışı Türkay

Sen merak etme stadı gören kamerayı kurmadan yapamaz. Hani biz yapsak ne işe yarar adamlar kullanmayacak olduktan sonra. Mesele kamera değil ki yönetmen. O ne isterse biz onu izliyoruz.

Bana kalırsa yayıncı kuruluşa özel olarak iletilmeli bu. Çok çok yakışır Arena'ya  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı iyimserure

kaynak?
daha önce forumumuzun yetkili şahsiyetlerinden biri öyle söylemişti  :bandit:

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bak mutelif duyumlar alıyorum 44,000 diye  :naughty: :naughty: :yerlerde:
kimse bilmiyor kim ne söylerse kendi görüşüdür koltuk kapasitesi koltuk lar takılıp sayıldığında netlik kazanacak o zamana kadar söylenen tüm sayıların hiç bir önemi yok gidip sayacağız başka çare yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Fikret Orman bence Türkiye'nin en iyi sportif baskani .. Gerçekten bu konuda çok sanslisiniz.

Bu stat sizi o kadar rahatlatacakki, diger kulüplerden 10 sene ileride olacaksiniz.

Tesisler, Stat, Sponsor, Transfer Politikasi, Besiktas kulübü çok dogru yolda ..