Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871181 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Olabilecek veya en azından aynı kalitede olacak olsa bu zaman darlığında bizde de uygulanmaz mıydı?

Kaliteli olur demedim ki olabilir dedim.

Çevrimdışı warofpoet

zaten her yeni sahayı bize açtırıyorlar bursanın yeni sahada bize malup olma riski olmasaydı onuda biz açardık :D

bizim stadın açılışı bursa maçına denk gelir mi diye de düşünmüyo değilim   :D
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Erhan

Öyle bir şey yok. Önce sentetik olan ipler çakılıyor sonra normal çim ekimi yapılarak, doğal çimin sentetik iplere tutunması sağlanıyor. Zaten ekilmiş bir çimin üstüne böyle bir şey yapılması mümkün değil.

Bu kadar kesin konuşmamalısın.Kırk yıllık çimci gibi konuşmussun.Benim mantığıma yattı olabilir dedim sadece.

Çevrimdışı Rony

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Hakan Gündoğar biraz önce ki yayının 10 dk geri çekilmesiyle ilgili gerdirme işleminin yapılmasını gösterdi.

O zaman v halatlar ufak ufak yerine takılmaya başlamış

burdan bunu mu anlıyoruz ?

Çevrimdışı Erhan

2. fotoda V halat takılmış gibi ya da sonuna kadar gerdirilmiş el krikosu ile.

Çevrimdışı warofpoet

3 tane son 5dk içinde çekimiş foto

V halatlar takılıyor resimler için teşekkürler. Akşama kadar ne kadarı biter acaba..  :super:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Mahmut

Nerdeyse 1 saattir yeni aciktaki halatla ugrasiyorlar

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimiçi Necmi

Olabilecek veya en azından aynı kalitede olacak olsa bu zaman darlığında bizde de uygulanmaz mıydı?
bu kalite değil tercih meselesi arada en fazla 20 gün farkediyor. bizimde bunu bekleyecek zamanımız var
serme işini bir günde yapıyorlar ama hibrit çakması 10 gün sürüyor zaten 30 günde alt yapı çalışması olacak
büyük ihtimal 10 günde bekletirler kökler hibriti sarsın diye buda 50 gün eder onu bekledikten sonra
70 beklersin adam gibi yaparsın sermenin en büyük sıkıntısı iyi kalite çimin tarlası hollandada ve ordan buraya
nakliye maliyeti ve araçlarda koruma sorunu sıkıntı yaratıyormuş birde gümrük sorunu oluyor. mesafe uzak olduğu için sağlıklı bulmamışlar
ekmeyi tercih etmişler.

Çevrimdışı Efe

ekip kurmyslar v halatlarla ugrasiyorlar demekki bi kac gun surecek paletlide onlara yardim ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu kalite değil tercih meselesi arada en fazla 20 gün farkediyor. bizimde bunu bekleyecek zamanımız var
serme işini bir günde yapıyorlar ama hibrit çakması 10 gün sürüyor zaten 30 günde alt yapı çalışması olacak
büyük ihtimal 10 günde bekletirler kökler hibriti sarsın diye buda 50 gün eder onu bekledikten sonra
70 beklersin adam gibi yaparsın sermenin en büyük sıkıntısı iyi kalite çimin tarlası hollandada ve ordan buraya
nakliye maliyeti ve araçlarda koruma sorunu sıkıntı yaratıyormuş birde gümrük sorunu oluyor. mesafe uzak olduğu için sağlıklı bulmamışlar
ekmeyi tercih etmişler.

bu durumda tam olarak yerini tutmasa da ortaya iyi bir iş çıktığını düşünebiliriz.. öyleyse umarım haberler doğrudur da bir stat daha iyi çime kavuşur
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

Halatlardan ayrilali anca kendime geldi ben neye simdi dokunucam :) :sevinc

Çevrimiçi Necmi

bu durumda tam olarak yerini tutmasa da ortaya iyi bir iş çıktığını düşünebiliriz.. öyleyse umarım haberler doğrudur da bir stat daha iyi çime kavuşur
hangi haberden bahsediyorsun :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı keremfrat1

1 haftadir Ereğli tuzla tersaneleri ölçümündeydim gemi olcumu ve yapimi kadar zor bir is yok :)  bu gun bi supriz yapabilirim aksama dogru :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Vodafone Arena'da Çatı Kaldırma İşlemi Tamamlandı

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+