Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871905 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı sylar

kamera sistemi ne zaman tekrar aktif olacak acaba

Çevrimdışı SoYKaN

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Erdem Çözer

bunlarda benden taze taze

eline sağlık.. yakından bakabildin mi, v halatlarda çalışma var mıydı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SoYKaN

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık @SoYKaN  bir çalışma görünüyormu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SoYKaN

Çevrimdışı serdart

dünün fotoğrafını biraz değiştirdim. çatıya su kanallarını koydum. sonra da çatıyı koyup vinçleri silmeye çalıştım sahadan. bilmem oldu mu  :)  :busted_cop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

dünün fotoğrafını biraz değiştirdim. çatıya su kanallarını koydum. sonra da çatıyı koyup vinçleri silmeye çalıştım sahadan. bilmem oldu mu  :)  :busted_cop:

Dünkü fotograflara paint silgisiyle yapılan işkenceden sonra şaheser gibi geldi eline sağlık  :claps:

Çevrimdışı mesahan

Şu açılardan bakınca havada kendiliğinden duruyor gibi :)

"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Efe

yanlis gormuyorsam bazi v halatlar yerlerine takilmis cati 1 metre kadar oldugundan daha havada suan 26.10 kotuna indirecekler v halatlar takildiktan sonra ve nihai yerini alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Yeni ve eski açıktaki V halat olmayan 2 halat yerine takılıyor galiba

Çevrimdışı dr.ozan

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 13:28:48 dr.ozan ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Hayırlı olsun, hadi bakalım. Sonraki süreci bekliyoruz.

En kısa zamanda açılması dileğiyle.

Çevrimdışı Mahmut

Stadin ordayim iskele sokumleri baslamis kapalinin orda. Yenilik olursa haber ederim

Çevrimdışı Mahmut

Çevrimdışı Erhan

3 Çalışma görebildim ben

Kırmızı balonda-İskele sökümü
Yeşil balonda-V halat takılıyor ya da takılacak
Mavi balonda-Yeni açık halatının yerine takılması

Ayrıca dha drone ile çekmiş ama görüntü çamur.Ya yükleyemediler ya drone kamera çözünürlük düşük ya da ben hd izleyemiyorum

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1071528
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 13:34:59 Erhan ]

Çevrimdışı İhsan

İlk Takılı V-Halat fotosu atana benden Beşiktaş'ta bir Bira  :photo:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı aesenkaya

Foto şoku gördükten sonra on numara olmuş. eline sağlık

Çevrimdışı osman1903

Ellerine sağlık çok güzel olmuş muhteşem görünüyor

Çevrimdışı Mahmut