Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Tapatalk uygulamasına bugün 1 güncelleme daha geldi arkadaşlar fotoğraf yüklenmesinde sorun vardı düzelmiş sanırım

Çevrimdışı Anıl

Ntvspor Spor Gecesi'nde damacana hesabından bahsedildi az önce :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

Ntvspor gecesinde damacana hesabından bahsedildi az önce :kop: :kop:
Ona bakıyordum ben de :)

Çevrimdışı Erhan

Membran bu şekilde olucak büyük ihtimalle.Bunun direksiz versiyonu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok kardeşim estağfurullah ne kusuru, bugün şükürler olsun aylardır beklediğimiz gün geldi ve çatımızı kaldırdık sadece bunun tadını çıkarıyoruz :) fotoşoklar gerçek dışı olabilir idare edin  :D itiraf ediyorum paintte silgi kullanarak yaptım  :kop:

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı hm1506

Siyah kiris ve kolonlar kufeki ile kaplanabilir mi? Kranodsar da sanki oyle biseyler olmustu veya ben yanlis hatirliyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

GururLAN Beşiktaşlı!  :claps:

Haberi alınca gaza geldim taa Başakşehir stadına gittim arabayla ilk kez anasının gözünden keşif yapayım sonraki maçlar gelirim diye hatta otoparkçı abiyle kankaya bağladım sakın arabayla gelme maçlara dedi ulan bi çatı nelere kadirsin  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Bu sene Olimpiyat Başakşehir derken bi şampiyon olursak seneye yeni stadla seriye bağlayabiliriz aaaah ulan aaah iç geçirmeden edemiyor insan..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce THY'nin bu reklamını izledim ve stadın bitmiş haliyle İstanbul'a nasıl güzellikte bir görüntü kazandıracağını hayal ettim.

Stadımız çok ama çok göz önünde olacak forum. Dünyanın en büyük nazar boncuğunu aramaya başlayalım biz :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fthkzgn

Haberi alınca gaza geldim taa Başakşehir stadına gittim arabayla ilk kez anasının gözünden keşif yapayım sonraki maçlar gelirim diye hatta otoparkçı abiyle kankaya bağladım sakın arabayla gelme maçlara dedi ulan bi çatı nelere kadirsin  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Bu sene Olimpiyat Başakşehir derken bi şampiyon olursak seneye yeni stadla seriye bağlayabiliriz aaaah ulan aaah iç geçirmeden edemiyor insan..

araçla git bir şey olmuyor. ben hastane civarına bırakıyorum. azcıkta yürüyorum. köyiçinden yürüme efekti veriyorum kendime.
napalım, bunlarla avunuyoruz.
hayırlısı ile bitsede kavuşsak.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı fthkzgn

arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba
yeni açıktan kombinem var. bunu kapalıdan değiştirmek istiyorum. olabilir mi?
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı high speed dirt

Bugüne kadar "yarın çatı ne kadar kalkacak acaba" diye bekliyorduk, şükür o iş bitti. Peki yarın ne olacak, yarın neyi bekleyeceğiz?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fikret Orman İstifa ! çatı hafta sonu kaldırılır dedi perşembe kaldırıldı bir kere de verdiği tarih tutsun arkadaş  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugüne kadar "yarın çatı ne kadar kalkacak acaba" diye bekliyorduk, şükür o iş bitti. Peki yarın ne olacak, yarın neyi bekleyeceğiz?

Birkaç gün çatıyı sabitlemeyi bekleriz gibime geliyor çok uzamadan ekipmanların montajına başlarlar umarım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Geovani

noldu önceden bi deplasman gidilirdi şimdi herkes  geri vites :icool: :icool: @Geovani  bi sen 4 mevsim kartalı yanlız bırakmıyosun senden başka deplasman kartalı tanımam kardeşim  :icool:

@Oktay cım teveccühün  :D özlettin kendini deplasman yapıyorduk şimdi iç sahada bile göremiyoruz  :D  :D bu arada dörtmevsim kartallarıda güzel sloganmış  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

Semerleri bekleyecez daha catiya takilacak cok parca var :).sonra koltuk sayariz tek tek :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AmaralGürses

araçla git bir şey olmuyor. ben hastane civarına bırakıyorum. azcıkta yürüyorum. köyiçinden yürüme efekti veriyorum kendime.
napalım, bunlarla avunuyoruz.
hayırlısı ile bitsede kavuşsak.

Ya ben de tam tecrübeli birini arıyordum aslına bakarsan, ortam/yoğunluk vs nasıl oluyor stad etrafında maç günleri az anlatır mısın

Çevrimiçi Necmi

Arabayla gitmezsen yandığının resmidir.takıl bize seni kolay yollardan trafiğe girmeden götürelim :D @AmaralGürses

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba
yeni açıktan kombinem var. bunu kapalıdan değiştirmek istiyorum. olabilir mi?

önceki kombineni iptal ediyorlar yeni kombine alıyorsun ama topraktan giriş haklarını kaybediyormuşsun
geçen gün @ZEKI  görüştü kulüple söyledikleri buymuş @fthkzgn

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

kaplaması bizim çatı ile aynı olan stadyum resmi(veya ismi) atın ben orji gibi editliyim bizim çatıya , bende merak ettim nasıl durucak

Çevrimiçi Necmi

kaplaması bizim çatı ile aynı olan stadyum resmi(veya ismi) atın ben orji gibi editliyim bizim çatıya , bende merak ettim nasıl durucak
kaplaması bizim çatıyla aynı olan bir stadyum yok :D
en çok benzeyeni commerzbank arena ama ondada semerler tam yuvarlak ve daha yüksek
bizde semerlerin üst kısmı basık yani çok farklı görünür. görünüm açısından da tek olacak gibi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

kaplaması bizim çatıyla aynı olan bir stadyum yok :D
en çok benzeyeni commerzbank arena ama ondada semerler tam yuvarlak ve daha yüksek
bizde semerlerin üst kısmı basık yani çok farklı görünür. görünüm açısından da tek olacak gibi

yarın ben en iyisi çatıyı 3d hazırlıyım , atılan resimlerdeki açıya göre render alır monte ederim , stadyumun resimlerine bakarken iskeleleri görmek istemiyorum artık  :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

Günaydın Arkadaşlar, bir de tabi asıl mesele tribün atmosferi nasıl olacak. Seviniyoruz, ben de huni moduna girdim dünden beri orası ayrı ama dillere destan tribünler devam eder inşallah kapalı ve açıklar başta olmak üzere...Inşallah yersiz çıkar kaygılarım.

Çevrimdışı AmaralGürses

Arabayla gitmezsen yandığının resmidir.takıl bize seni kolay yollardan trafiğe girmeden götürelim :D @AmaralGürses
Şimdi gördüm abi eyvallah :)
Işlerim netleşsin tiyorları alacağım sizden kısmetse

Çevrimdışı OrhanBJK

Günaydın ağabeyler, kardeşler. Hayırlı olsun hepimize. Kazasız belasız açılsın yuvamız..  :sevinc :halay: :ishock: :claps: