Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tunceryawuz

Herkese Hayırlı Cumalar. Allah stadımızda ilk maçı hep beraber izleyebilmeyi nasip etsin. O ilk günü görecek ömür versin :)

Çevrimdışı Oktay

kuzey avrupa insanı olmam münasebetiyle güneşle pek aram yok  :biggrinking:
bizde kurak topraklardan geldiğimiz için güneş olmadımmı huysuzluk yapıyor :D :D

Çevrimdışı Sezer94

Bu ay iskeleleri kaldirip merdivenleri duzenleyip aralikta koltuk montajina baslarlar mi yani tribunlere oynanamaya baslarlar mi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı poyraz37

çatı kalkınca koltuk dizaynı ile ilgili bilgi vereceğini söylemişti @bjk_mabet , merakta bırakma bizi bekliyoruz  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Eskiden son dakika fotoları çekerdin noldu artık bıktınmı yoksa :dry: :dry:
abi havada erken kararıyor zaten .ekilecek pek şey kalmadı kaba inşaatta çok zevkliydi :D @Oktay

Çevrimdışı ahmetx

çatı kalkınca koltuk dizaynı ile ilgili bilgi vereceğini söylemişti @bjk_mabet , merakta bırakma bizi bekliyoruz  :)
o iş @Burak Akay ve @ilhan abinin işi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı Efe

Bugün nasıl bir çalışma yapılacak
V halatlar takilir artik baska yapilacak is yok v hatlar bitene kadar belki iskeleleri sokerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

V halatlar takilir artik baska yapilacak is yok v hatlar bitene kadar belki iskeleleri sokerler

iskeleler sökülsün v ler takılsın , çatı iskeleleri söküldükten sonra zaten küfeki işi bitirilecek bi yandan o zaman dışardan stadın görüntüsü çok daha güzel olacak. Kamera da yakında açılır ümit ediyorum.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı sağduyu

Herkese Hayırlı Cumalar. Allah stadımızda ilk maçı hep beraber izleyebilmeyi nasip etsin. O ilk günü görecek ömür versin :)

Amin, Allah yeni stadda Beşiktaşımıza hayırlı başarılar, büyük zaferler göstersin inşallah.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı recepss

Valla stadla yatıp kalkıyoruz rüyamda bile stad :) saçma olabilir ama rüyamda stadın kapasitesini 47890 olarak gördüm görür görmez rüyamda foruma girip yazmaya çalıştım haha  :biggrinking: hadi hayırlısı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Valla stadla yatıp kalkıyoruz rüyamda bile stad :) saçma olabilir ama rüyamda stadın kapasitesini 47890 olarak gördüm görür görmez rüyamda foruma girip yazmaya çalıştım haha  :biggrinking: hadi hayırlısı

rüyaların tersi çıkarmış  :D
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Berk

Çevrimdışı recepss

Çevrimdışı eşbaşkan

Selamlar herkese.
Biz stad istedik onlar sanat eseri yapıyor... :claps:

Not: Gece çekimi biraz kötü çıktı kusura bakmayın.

Çevrimdışı denilanz

09874 kişilik mi olacak yani tersi çıkarsa? :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

09874 kişilik mi olacak yani tersi çıkarsa? :evillol:

:lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selamlar herkese.
Biz stad istedik onlar sanat eseri yapıyor... :claps:

Not: Gece çekimi biraz kötü çıktı kusura bakmayın.
Eline saglik Abi cok güzel fotolar :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Bugun catiyla ilgili nasil bir calisma var?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan evi boyuyorum ve iflahım kesildi. Emekçilere saygım bin kat daha arttı :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SoYKaN

Çevrimdışı Deniz

Stand jackler kaç gün içinde sökülür acaba ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

parola şafak :D

benim ıphone yedi kafayı kendi kendine msj atıyor ...

Abi çıkış yap çıkış iphone bağımsızlığını ilan etmiş tehlikeli şeyler de yapailir  :D