Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı F1903

Muhtemelen bahsi gecmistir ama ben rast gelmedim hic; bu cati kirisleri bu sekilde komple siyah mi kalacak acaba? Onlarin daha acik bir renge boyanmasi daha guzel olmaz mi?

Çevrimdışı Efe

Muhtemelen bahsi gecmistir ama ben rast gelmedim hic; bu cati kirisleri bu sekilde komple siyah mi kalacak acaba? Onlarin daha acik bir renge boyanmasi daha guzel olmaz mi?
siyah kalacağı konusunda herkes hem fikir herangi bi kaplama olmayacak diye düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

siyah kalacağı konusunda herkes hem fikir herangi bi kaplama olmayacak diye düşünüyorum

Abi sen bize stadin catisinin alt taraftan kapatilacagini soyle eger oyle olursa cati daha devasaymis gibi gozukmez mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı F1903

Efe, google'da aratinca sanki gorsellerin tamamina yakininda kufekilerle uyumlu bir renkte tasarlanmis gibi goruyorum, benim gozler mi bozuk acaba?  :D

Çevrimdışı can1903

19 mart demedim martı unutun dedim  :icool: beni iyi takip etmiyorsun stad bitsede açmazlar diyorum bu sezon 1 aydır bence açılmayacakta bitmesi ayrı şey açılması ayrı şey  :icool:
Dedin vallahi gördüm :)

Neyse açılıcak elbet
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cagdas44

Efe, google'da aratinca sanki gorsellerin tamamina yakininda kufekilerle uyumlu bir renkte tasarlanmis gibi goruyorum, benim gozler mi bozuk acaba?  :D

Bazı noktalar lansman görsellerinden farklı, bu metal kolonlarında düzgün boyanması için fırınlama işlemi gerekiyormuş sanırım dolayısıyla olmaz denmişti. Ayrıca geceleri sanki çatının üst kısmı havadaymış hissi verecek şekilde gece kaybolur sütunlar

Çevrimdışı FARUK

Eski açık ve numaralı tarafından gece görselleri

Çevrimdışı aoguzd

3dmaxte modelleyip photoshopta bir iki düzenleme yaptım membran kaplamasının son hali muhtemelen böyle olacak

Çevrimdışı Anıl

3dmaxte modelleyip photoshopta bir iki düzenleme yaptım membran kaplamasının son hali muhtemelen böyle olacak

Sadece ön çelik bölüm şeffaf olacak. Arka kısım da membran olacak :)

Çevrimdışı can1903

Fotoşok oldum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALBATROS

günel panelleriyle ilgili haber yokmu kirişlerimizin çevresi bu iş için uygun duruyor

Çevrimdışı karakartalım

Commerzbank gibi ol ucak kaplama degilmi ama kullanılan malzeme farkı olması lazim
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Burak

Bugün çok sayfa oldu, sınava çalıştığım için pek bakamıyorum hepsine ama bir soru sormak istiyorum. Artık yükselme bittiğine göre iskeleler yarın toplanır mı? Bundan sonra inme durumu olmaz herhalde artık.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün çok sayfa oldu, sınava çalıştığım için pek bakamıyorum hepsine ama bir soru sormak istiyorum. Artık yükselme bittiğine göre iskeleler yarın toplanır mı? Bundan sonra inme durumu olmaz herhalde artık.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.
V halatları takıp çatıyı sabitleyelim iskeleleri  kaldırmak hiçde  zor değil.

Çevrimdışı Burak

V halatları takıp çatıyı sabitleyelim iskeleleri  kaldırmak hiçde  zor değil.
Kaldırmak sıkıntı değil ama onlar kalkınca görünüm daha hoş olacak,  muhtemelen saha içi çekimlerde çatının yüksekliği daha belli olacak. Bu yüzden merak ediyorum bende :)

Çevrimdışı Orhan_

Öncelikle çatı kaldırma işleminin bitmesi hayırlara vesile olsun. Senelerdir 3d max kullanırım böyle bir görüntüye ulaşamadım hiç :D. Eline sağlık :D.

Çevrimdışı aoguzd

Öncelikle çatı kaldırma işleminin bitmesi hayırlara vesile olsun. Senelerdir 3d max kullanırım böyle bir görüntüye ulaşamadım hiç :D. Eline sağlık :D.

teşekkür ederim abi bu maxin 2016 versiyonu, paintte çizilmiş efekti de veriyor  :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Fikret Orman 2-3 haftaya çimlere başlayacağız dedi. Daha önceki tecrübelerime dayanarak fikret ormanın 1 haftası miladi takvimde ortalama 30 güne denk geldiğinden tahmini 3ay var çime başlamaya :)

Çok şükür kazasız belasız oturtmuşlar çatıyı... halatlarda takılıp sj lerde çıkarıldımı demir boruların takılmasını izlemek daha zevkli olacak bizim için...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  süpermiş :D :D :D

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

[KONU DIŞI] basketbol maçına bilet aldım , kalmamıştır diyordum ama çok boş yer var , bilet çok ucuz 15 lira birşey , herkese duyuralım , kulübe destek

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Söylemeden geçemicem abi sanatsal bir şey yapmış gibi yazmışın modelledim şöyle ettim böyle ettim ama çıktısını alıp duvar boyasıyla boyayıp eklemişsin gibi olmuş hiç öyle anlattığın gibi klas olmamış :D emeğine sağlık ama gördüğümü söyledim alınma sakın kusura bakma   :evillol:

Çevrimdışı Erhan

Çatı havalanınca herkes fotoşok olmuş  :D

Çevrimdışı Savaş

Fotoşokları görünce kan geldi gözlerimden :D

Elinize sağlık beyler :D

Çevrimiçi Necmi

sanmıyorum siyah olması bence daha iyi beyaz olsa çok daha fazla göze batar
böyle gece hiç görünmez gündüzde dikkat çekmez @F1903

Çevrimdışı aoguzd

Söylemeden geçemicem abi sanatsal bir şey yapmış gibi yazmışın modelledim şöyle ettim böyle ettim ama çıktısını alıp duvar boyasıyla boyayıp eklemişsin gibi olmuş hiç öyle anlattığın gibi klas olmamış :D emeğine sağlık ama gördüğümü söyledim alınma sakın kusura bakma   :evillol:

yok kardeşim estağfurullah ne kusuru, bugün şükürler olsun aylardır beklediğimiz gün geldi ve çatımızı kaldırdık sadece bunun tadını çıkarıyoruz :) fotoşoklar gerçek dışı olabilir idare edin  :D itiraf ediyorum paintte silgi kullanarak yaptım  :kop: