Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6000856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

böyle kalkarsa mickey mouselar kırılmaz mı  :alala:
mickey mousler catinin en saglam celik elmanlari onlara bisey olmaz uzerindekilere bisey olmasinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

selam Faruk. Şu yeni açığın ve eski açığın ortasına denk gelen halatların karşılığına neden kafes koymadılar bilgin varmı?
Bir bilgim yok abi ama tahmin olarak aklıma gelen o tam ortaya gelen 2 halatın direkt olarak kendisinin kirişe bağlanacak olması
Çünkü germe sonunda diğer 40 halatın germesi tamamlanınca v halatlar bağlanacak seviyedeyken bu 2 halat ise bağlanma noktasına ulaşmış olacak ama biz oraya diğer 40 in da strand jackleri bağladık bu 2 sinin bağlanacağı yerde kriko olamaz ya farklı bölgeden kriko bağlanır yada germe işleminde kullanılmaz statiği ona göre belirlenmişse benim tahminim bu :)

Çevrimdışı FARUK

üstteki çelikler de v halatlar ile kirişe bağlancak diye biliyorum ben  :alala:
bağlanmayacak mı? @FARUK
Edit: V halat değil de çelik de olabilir...
Onlarda halatla bağlanırsa 80 tane daha halat gerekirdi sahada halat yok bildigim kadarıyla abi direk kirişe bağlanır onlar projede de kirişe uzandığı görülüyor
Bağlantısı nasıl olur bilmiyorum dış kirişe üstten mi biner yada şuan krikolarin takıldığı parçaya mi bağlanır 2 side mümkün

Çevrimdışı siyah-1903

%90 diyelim daha önceki örneklere baktığımızda öyleler. mesela kertenkele arena dedikleri gecekondu stadda böyle olmuştu. diğer türlü membran işi uzun sürecek onu beklerlerse koltuklar ve drenaj + çim işleri seneye anca olur. fikret başkanın stadı bir an önce bitirip hazirandaki seçimlerde kullanması lazım yani buda bi çeşit strateji

Abicim yaşını bilmiyorum da, "kertenkele arena dedikleri gecekondu" ?!! bu tarz ifadeler bu forumun seviyesinin bayağı altında .. içinizdeki nefret bu kadar kör etmesin gözlerinizi, adamların stadı gayet de güzel bir stad, allah taş eder valla..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı serdart

sanırım şöyle olacak bu çatı işi. önce sj ler tek halatla kaldıracak çatıyı belli bi yüksekliği kalıcı yükseklik olmayacak. mavi ile işaretlediğim şekilde çekilecek. zaten sj ler yeşille işaretlediğim yerlere monte edilmiş çelik kelepçeyle. kafesler sj leri tutmuyor zaten. tutamaz da. iyice gerildikten sonra kırmızı ile işaretlediğim yerlere v halatların uçları monte edilecek. sonra sj yavaşça serbest bıracak ortadaki kaldırma halatını. kolonlara tutunan v halatlarla işlem bitmiş olacak.

Çevrimdışı CanEmre

sanırım şöyle olacak bu çatı işi. önce sj ler tek halatla kaldıracak çatıyı belli bi yüksekliği kalıcı yükseklik olmayacak. mavi ile işaretlediğim şekilde çekilecek. zaten sj ler yeşille işaretlediğim yerlere monte edilmiş çelik kelepçeyle. kafesler sj leri tutmuyor zaten. tutamaz da. iyice gerildikten sonra kırmızı ile işaretlediğim yerlere v halatların uçları monte edilecek. sonra sj yavaşça serbest bıracak ortadaki kaldırma halatını. kolonlara tutunan v halatlarla işlem bitmiş olacak.
aynen böyle olacak  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı keremfrat1

Takılmayan strand jack kalmadi :) fener galibiyeti hediyesi geliyor birazdan :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 16:26:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
II.Faruk :by2:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan Çağıl

@keremfrat1 Kardeşim resimleri de özledik :D Afiyet olsun bu arada

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 Kardeşim resimleri de özledik :D Afiyet olsun bu arada
Bende ozledim mabet abimi :lol: :iblush: ve stadimi

Çevrimdışı ahmetx

Onlarda halatla bağlanırsa 80 tane daha halat gerekirdi sahada halat yok bildigim kadarıyla abi direk kirişe bağlanır onlar projede de kirişe uzandığı görülüyor
Bağlantısı nasıl olur bilmiyorum dış kirişe üstten mi biner yada şuan krikolarin takıldığı parçaya mi bağlanır 2 side mümkün

@FARUK üsttekilerde bağlanacak galiba hatta alttaki plan çatının üst kısmını gösteriyorsa  ortada 3. bir bağlantı olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

@FARUK üsttekilerde bağlanacak galiba hatta üste ortada 3. bir bağlantı olacak.
ortadakiler strand jackleri temsil ediyordur.
2 tane çelik boru ile V yapacaklar herhalde

Çevrimdışı İhsan

V-Halatlar kırmızı yerlere bağlanacak.
SJler de monte edildikten sonra çatı çelik konstrüksiyon yeşil yere mi bağlanacak?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

Dün niye gelmedin?  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

Dün niye gelmedin?  :bandit:
Kim diyor gelmedigimi :) he soyle size yetisemedim :) gec geldim
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 16:50:41 keremfrat1 ]

Çevrimdışı warofpoet

@keremfrat1  maşallah diyelim.. bu havada nasıl gidiyor çalışmaların hızı ? kolay gele
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ALBATROS

bu kolon arası duvara küfekimi kaplanır yoksa griyemi boyanır

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  maşallah diyelim.. bu havada nasıl gidiyor çalışmaların hızı ? kolay gele
Gayet iyi catida hizli :)

Çevrimdışı CanEmre

bu kolon arası duvara küfekimi kaplanır yoksa griyemi boyanır
küfekiler sadece kolonlarda olur ara kısım griye boyanır bence tribün altındaki kirişler gibi.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 28 Eylül 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  @Efe   'ye teşekkür ederiz.

Efe nin resimler öğlen yüklendi buraya atmaya unuttum :utan

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2015, 18:05:24 Necmi ]

Çevrimdışı Erhan

V halatlar kırmızı halka içine,Çatı yatay çelik dikdörtgen kirişler SJnin söküldüğü yere takılacak(Yeşil ok)

İçden çekilmiş fotoda daha çok belli olur bakmak lazım fotolara tek tek

Çevrimdışı ALBATROS

şuan destekleri kaldırsalar dengede dururmu çatı? korku filmi gibi çatımız var   :bandit:

Çevrimdışı emrevolkan

Vodafone Arena 25 Temmuz 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  @Efe   'ye teşekkür ederiz.

Efe nin resimler öylen yüklendi buraya atmaya unuttum :utan

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Temmuz :) Yapma abi basa sarmayalim :)

Çevrimdışı Erhan

Ben hala böyle bişi olacağını düşünüyorum