Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5999442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

6 tane kalmış 2 sırada
3 hamlede takılacak
5-6 tane boruda arkaya takıldı mı işlem tamam
Çarşamba yeniinönü foto atarsa kalkıştan önceki son halini görürüz.
Sonra geri sayım  :halay:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Ben hala böyle bişi olacağını düşünüyorum

öyle olmazsa çatı gerdirme tam bir korku filmine dönüşür. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

Ben hala böyle bişi olacağını düşünüyorum

yeni açıkta borular 2. kat tribünün üstüne geçiyor.
yani oraya bunlar takılamaz.
kaldı ki o borular takılırsa tüm yük bu boruların üst bağlantı noktasına biner ki o bağlantı mümkün değil o yükü kaldıramaz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi birisi çıkıp biz bu halatları yanlış yere takmışız hepsini sökmemiz gerekiyor dese kaç araba dayak yer?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erhan

Aynen @ahmetx abi

2.bi korku filmi izlemek istemiyorum ben :duman:

Çevrimdışı CanEmre

burada o boruları takamazlar  :by2:

Çevrimdışı Ensar

Şimdi birisi çıkıp biz bu halatları yanlış yere takmışız hepsini sökmemiz gerekiyor dese kaç araba dayak yer?  :evillol:
Biz bu temeli yanlış yapmışız dur şunu bir daha yapalım der oraya gömeriz onu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erhan

burada o boruları takamazlar  :by2:

O zaman bu halatları bağlıcaklar sahada halatta göremiyorum ama projede gözüküyor.Tabi revize olmadıysa proje

Çevrimdışı CanEmre

O zaman bu halatları bağlıcaklar sahada halatta göremiyorum ama projede gözüküyor.Tabi revize olmadıysa proje

Bunlar olabilir  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

yok onlar halat olacaklar onun için o yükü taşıyamazlar  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

işte o zaman ... yedik. :lol:

Dediğim halatlarda işimizi görür bence@ahmetx

Ama halatlar nerde bağlantı noktaları nerde  :alala:

Çevrimdışı Efe

saat 6 ya geliyor vincler calisiyor 3 vincte hareketli strand jacklerin kendi halatlarinin tamami takildi ve gerdirildi hazir haldeler son borular bekleniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa.aslan

bu çatıdan bir kurtulsaydık .çok zor bir iş gerilme aşaması bu iskeletle beraber öyle görünüyor. nasıl olacak işlem 10 gün sonra falan göreceğiz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı cursedofdragon

Olimpiyat stadının çimini kim yaptı acaba güzel olmuş :D

Çevrimdışı ahmetx

Dediğim halatlarda işimizi görür bence@ahmetx

Ama halatlar nerde bağlantı noktaları nerde  :alala:

onlar dik durmasını sağlamaz.

Çevrimdışı Erhan

@Necmi @Efe @keremfrat1 @FARUK

Sahada başka halat var mı acaba?

Fotodaki mevzuyu çözemedik bi fikriniz var mı?Proje revizemi oldu halatlar mı yok yoksa çelik malzeme mi o çaprazlar?

Üçgen parçalarda bağlantı noktalarını da göremedim ben

Çevrimdışı cursedofdragon

2.ci çember ne alemde ? halatlar'ın hepsi bağlandı mı ?

Çevrimdışı Factatum

Çember tamamlandığı için, dik durmasını gerektirecek bir desteğe ihtiyaç olmayacaktır.

Bence korku filmi senaryosu üstüne düşünüyorsanız; çatı kalkmadan veya kalkış sürecinde, beş richter veya üstünde şiddete sahip bir deprem olasılığını hayal edin.

Çevrimiçi Necmi

Temmuz :) Yapma abi basa sarmayalim :)

:nerd:
bu kadar olur dün geceden beri kafa dağılmış yüzümde sürekli bir gülümsemeyle mal mal duruyorum
zor iş derbi galibiyeti sabah beri tebrikleri kabul etmekten telef oldum :D efenin resimleri foruma yazmaya bile unutmuşum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi @Efe @keremfrat1 @FARUK

Sahada başka halat var mı acaba?

Fotodaki mevzuyu çözemedik bi fikriniz var mı?Proje revizemi oldu halatlar mı yok yoksa çelik malzeme mi o çaprazlar?

Üçgen parçalarda bağlantı noktalarını da göremedim ben

orda sanırım çapraz boru olacak orda halat kullanılmaz gerdiremezler altıda halat olduğu için @Erhan

Çevrimdışı Erhan

orda sanırım çapraz boru olacak orda halat kullanılmaz gerdiremezler altıda halat olduğu için @Erhan

Çizimde parçalı göstermemişler halat gibi gözüküyor @Necmi abi

O zaman bunlar gibi olacak

Çevrimdışı CanEmre

bulunduğu tarafın değil ama çemberin karşı tarafının dik durmasını sağlar  :naughty:

Çevrimdışı asi_kartal

Merhaba bayadır stat başlığına giremedim yogunluktan.

-Koltuk dizaynı belli oldu mu ?
-Çatı membran kaplaması en son atex di herhangi bir değişme oldu mu ? (Akustik özelliği var mı?)
-Vodofone arenada 4G yerine 4.5G ye revize edilme durumu olabilir mi ?

Emri vaki gibi oldu kusura bakmayın cevap vereceklere şimdiden teşekkürler :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı CanEmre

bunlar kaynak izi mi?
montajdan sonra kaynak yapılmış olabilir mi?