Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6002830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Skorboard'lar akıllı stadyuma yakışır dev boyutlarda olur inşallah :super:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

ben stata gittigimde mabete sordum..catida olacak dedi ama capraz..yani ayni projedeki gibi kolonlarda degil catinin icinde olacak..ki bana görede en güzel öyle..tt arenaya hic bir benzer yani olsun istemiyorum :D

resimde cizdigim gibi olucak tahminen..degismis yada yanlis anlamisda olabilirim.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 15:10:16 eren_viyanaBJK ]

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/4619/1
çalışmalar başlamış numaralıda strand jack takıyorlar fotolara göre bu fotolar sabah çekilmiş heralde takılmamış 12 tane varmış 2 tane takmışlar 10 kalmış pazar günü strand jack işleri biter gibi görünüyor enine boru çalışmasıda yerde birleştirmeyle devam ediyor belki şimdi takıyorlardır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben stata gittigimde mabete sordum..catida olacak dedi ama capraz..yani ayni projedeki gibi kolonlarda degil catinin icinde olacak..ki bana görede en güzel öyle..tt arenaya hic bir benzer yani olsun istemiyorum :D

resimde cizdigim gibi olucak tahminen..degismis yada yanlis anlamisda olabilirim.
çatıda olursa oaralarda olur ama çatıda değil arkadaki boşluklarda olacak bildiğimiz bjk mabete tekrar sormak gerek baya zaman geçti çünkü üzerinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 Vinçte çalışıyor bu çok iyi tam kadro başlamışlar çalışmaya pazargünü geldiğimde çatı imalatı çok yüksek seviyede bitmiş olacak hafta içi bakalım neler yapacaklar çapraz halatların gerilmesi gerekiyor ve strand jack motorları takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

"Çatı inşaatının iskeleti tamamen kapatıldı ve monte edildi. Çalışmalarımız bayramda da devam etmekte. Şu anda çatıyı germek için kullanılan krikolar yerleştirilmekte. Bayramın ertesinde kontrollerimiz devam edecek. Çatı gerildikten sonra krikolar kaldırılarak arka bölüm için çalışmalar yapılacak ve kaplama için hazır hale getirilecek. Çatıyı kaldırdıktan sonra iskeleleri kaldıracağız ve koltuk montajları ve saha çalışmalarına başlanacak. Kale arkalarında 2 tane çok modern skorboard olacak. Onların da çalışmalarını hazırlıyoruz. Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi. Bir rekor deniyoruz. Anıtlar Kurulu’nun aldığı karar nedeniyle kotu yükseltemediğimiz için 200 metre açıklığı 8-9 metreyle geçiyoruz. Bu da bir dünya rekoru ve ilk defa Vodafone Arena’da uygulanıyor."

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Şu forma girip bilgi aldıkça resimlere baktıkça

Kurucularına
Bilgi paylaşanlara
Resim paylaşanlara
Formuda olup samimi ortam yaratanlara
Yani tüm Beşiktaşlılara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Sayenizde stadı canlı görme şansımız olmasa da o hissi tadıyoruz.Sağolun..

Çevrimdışı FARUK

gün içinden dışarıdan bir kaç fotoğraf

Çevrimdışı Efe

@ZEKI abiden taksiyle geçerken :) soldaki paletli çalışıyor sağdaki çalışmıyor.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

biz ustumuze alinmadik ki @Oktay var @rubi_tobin var... sen niye bizi soyledin ki @Ali RIZA
@ZEKI hocam ben yıllarca açıkta maç seyrettim birazda baçak bacak üstüne atıp numaralının keyfini çıkarayım...  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Efe

Şu forma girip bilgi aldıkça resimlere baktıkça

Kurucularına
Bilgi paylaşanlara
Resim paylaşanlara
Formuda olup samimi ortam yaratanlara
Yani tüm Beşiktaşlılara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Sayenizde stadı canlı görme şansımız olmasa da o hissi tadıyoruz.Sağolun..
:ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Sosyal medya ve wow da paylasilan bir resim  bazi arkadaslar icin ne kadar buyuk is yaptigimizi gosteriyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosyal medya ve wow da paylasilan bir resim  bazi arkadaslar icin ne kadar buyuk is yaptigimizi gosteriyor.

Bu fotografin orjinal halini alabilirmiyim..

Çevrimdışı ZEKI

Dosya resim olarak var. Malesef excel olarak yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BlackEagle26

Skorboard Çatı kapalı eski açık - numaralı yeni açık kosede olacak . Az önce twitter'dan mabet e sordum..

Çevrimdışı Musa1903

Belki konu dışı olacak ama bunu nereye yazacağımı bilemedim neden stadın açılışını büyük bir koreografiyle yapmıyoruz

Çevrimdışı Efe

Skorboard Çatı kapalı eski açık - numaralı yeni açık kosede olacak . Az önce twitter'dan mabet e sordum..
güzel haber çatıda ışıklandırma haricinde skorboardlarda olacak harika
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Belki konu dışı olacak ama bunu nereye yazacağımı bilemedim neden stadın açılışını büyük bir koreografiyle yapmıyoruz
o tarz şeylere bizim taraftar girmez ayrıca gerekte yok o stad dolu olsun yeter gerisi boş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Musa1903

o tarz şeylere bizim taraftar girmez ayrıca gerekte yok o stad dolu olsun yeter gerisi boş :)

Bence dev bir kartal veya Süleyman Seba koreografisi çok güzel olurdu :)

Çevrimdışı Haldun

bizim taraftar davul isine giriyor ama 250 davul=50 bin tl

Çevrimdışı Factatum

İcat çıkarmayın. Stad açılışında; taraftar değil, kulüp açılış seramonisi hazırlar. Yer ve tribün kareografisi mutlaka olacaktır. Işık ve multivizyon gösterileri de.

Arzum ve beklentim; Vodafone ve bizimkilerin açılıştan bir kaç hafta önce, "Eve Dönüş" temalı bir kampanya başlatması. Özellikle Vodafone'un bu işi çok iyi yapacağına dair güvenim tam.  :ok: Ayrıca Beşiktaşlı ünlü bir şarkıcının (mesela Mustafa Sandal, Murat Boz veya bir başkası) Beşiktaş temalı ağıza dolanan yeni bir şarkı yapması. Geçen sene ki Demba Ba şarkısı gibi. 

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 22:04:34 Factatum ]

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Bence dev bir kartal veya Süleyman Seba koreografisi çok güzel olurdu :)

Selamlar herkese,

Hologram yapılacak diye biliyorum ama değişmediyse tabi.

Çevrimdışı Deniz

Eski açık bölümündeki çalışmalar ne alemde acaba?Orda da epey iş var orasını bitirmeden stadı açamayız.İnce işleri de olacak bir an önce tamamlansa..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şunuda öğrendik antalya stadında 1 ay civarında koltuk montajı tamamlandı 33 bin koltuk takıldı istenirse herşey mümkün koltuk montajı bizdede en fazla 1,5 ay sürer aralıkta başlasalar bile sıkıntı yok 2.yarı için :ok:
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 23:35:15 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK