Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6001287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çatıda bir de skorboard olursa o ağırlığı düşünemiyorum bizim çatı korkutuyor beni.. :bandit:

çatının ağırlığı korkutmuyorda 2 tane skorboard mı korkutuyor  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

4lü germe halat kotu ile çatı üst kotu arasında ki fark 8-9 metre demek.
Bu fark atıyorum 20 metre olsaydı statik açıdan 200 metrelik açıklık (Jacklarin bağlandığı dış oval ringin uzun çapı) daha kolay geçilirdi. Şimdi ise çok daha değişik teknolojilerle bu gerçekleştirilecek.

Genelde açıklığın %10 yüksekliğe gerekiyor. Yani 100m lik bir açıklık için taşıyıcı konstrüksiyon 10m yükseklik civarı olmalı. Bizim stad 200m lık açıklığı 8-9m ile geçiyor. Bu ciddi bir mühendislik başarısı gerektiriyor.
Beynim yandi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Karabay

Şöyle ki
buradaki ilk resim eğer projeye ait bir çizim ise eğer çatı en alt koltuğu fazlasıyla kapatıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatının ağırlığı korkutmuyorda 2 tane skorboard mı korkutuyor  :D

İşte onlar da eklenecek ya.

Öyle birşey olursa tabi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

İşte onlar da eklenecek ya.

Öyle birşey olursa tabi :)

sıkıntı olmaz bence iş o noktaya kalsın sadecede :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı hafta içi kalkmaya başlayacak değil mi? Şu stadı beklediğim kadar sayısalın tutmasını bekleseydim zengindim :ebebe: :biggrinking:
Bu hafta içi bence zor. Daha kapalıda yatay demirler var. Yerleşmemiş sj ler var. Kontrolü yapılacaktır. Ekimin ilk haftası havaya kalkmaya başlar.

Çevrimdışı Deniz

scoreboardlar çatıya takılacak gibi.
Eski projede yeni açık köşede görünüyordu ama orası deplasman tribünü olduğu için filelerle çevrilecek bu nedenle görüş zorlaşacak.
Ya diğer tarafa alınır ya da çatıya takılır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

herkese günaydın
2 saat önce çekilmiş kiriş üzerinde çalışan görülüyor

strand jack takiyorlar pazartesiye kadar bitebilir strand jack isi az kaldi enine boru imalati ne durumda acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Mabet gerçekten de kale arkalarında karşılıklı olarak çatıya asılı olacak demişti @Necmi abi :D
@Anıl çatıya asılı olmayacak diyen oldumu neden çatıya asılı diyince çatının ucunu düşünüyorsunuz
arkada köşede çatıya asılı olamazmı :alala:

Çevrimdışı Efe

Çatı planlarında çatının alt kotuyla üst kotu arasındaki mesafe 10 m görünüyor.8-9m değil.
belki senerlerle beraber 10 metredir bizim borular 8-9 metre falandi galiba adamin tanimina uyuyor su bi gercek gercekten teknolojik halatli celikcatimiz oldu soyledikleri kadar varmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Anıl çatıya asılı olmayacak diyen oldumu neden çatıya asılı diyince çatının ucunu düşünüyorsunuz
arkada köşede çatıya asılı olamazmı :alala:
oda olabilir skorboard sadece goruntu stad icinde yoksa bi islevi yok benim gozumde maci seyretmekten bagirmaktan skorboarta bakamiyoruzki zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

strand jacklerin tamamı takılır takılmaz kaldırma aşamasına geçmezler.
Onların otomasyonunu tamamlayıp testlerini yapıp kaldırmaya başlarlar.Bu da 1 aylık bür süreyi alabilir.Tabi o sırada boru takımı ve iskeletin tamamlanması da devam eder..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Seyrantepe Galatasaray'ın olsun bize Dolmabahçe yeter

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Çatı en önemli unsur. Tonlarca ağırlık var. İsterse 2 ayda kalksin ama sağlam kalksın.

Yaşanan kazadan dolayı ders alınmıştır. Herşeyin güvenliği ve testi sağlanıp %100 emin olunduktan sonra çatı kaldırılır.

Allah muhafaza kaldırılırken yasanacak olan en ufak bi aksilik darmadağın eder bizi. Aceleye gerek yok. Yavaş olsun sağlam olsun. Bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

orda statigi etkileyen yükseklik iç halkayı oluşturan halatların hizasındaki yüksekliktir abi oda 9m yi geçmiyor
şeffaf kısım genel egime uyarak en uçta 10m ye ulaşıyor
evet şimdi oldu ,8 küsür metre o kısım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Şöyle ki
teşekkürler güzel açıklama.anıtlar kuruluda edepsizlik yapmış.ne küfretsek az gelir onlara.

Çevrimdışı Efe

enine borulari takiyorlar mi acaba merak ettim yarin geldigimde bitmis olsa su enine borular haftaya isler bitmis sekilde baslasalar sadece capraz halatlar ve strand jack motorlari kalsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

buradaki ilk resim eğer projeye ait bir çizim ise eğer çatı en alt koltuğu fazlasıyla kapatıyor.

Epey eski o. Değişti diye biliyorum. Açıklama için en rahat resim olduğu için onu kullanayım dedim.

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Bilgi vermiyor Mabet küselim forum olarak  :kop:
bilgi vermiyorsa o kadar bilgi nerden geliyor :nerd:
zaten istanbulda değil şu anda @can1903

bilgi vermiyorsa o kadar bilgi nerden geliyor :nerd:
zaten istanbulda değil şu anda @can1903

abi 2.ci çember ne alemde :)