Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 38life

skorboardlar yeni açık numaralı ve eski açık kapalı tribün bölümlerinin alçaldığı üst bölümlere takılacak bununla ilgili görsel bu değişmedi şimdiye kadar :)
En çok stadın tam ortasında yukarda 4 taraflı dev ekran olmasını istemiştim. Keşke öyle olsa.

Çevrimdışı kadir137

Statta maç izlerken eksikliğini en çok  hissettiğim şey pozisyon tekrarının izlenememesi. Tezahurat felan derken bir sürü pozisyonu hatta golleri bile kaçırıyoruz. Keşke televizyonda izlediğimiz gibi pozisyonları izleyebiliceğimiz bir ekran bulunsa.

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı 38life

Statta maç izlerken eksikliğini en çok  hissettiğim şey pozisyon tekrarının izlenememesi. Tezahurat felan derken bir sürü pozisyonu hatta golleri bile kaçırıyoruz. Keşke televizyonda izlediğimiz gibi pozisyonları izleyebiliceğimiz bir ekran bulunsa.
Evet çok güzel olurdu ama maalesef öyle Birsey imkansız. Buna ne tff ne ligtv izin verir. Ekranlarda istatistik bilgileri paylaşılacak bu da hiç yoktan iyidir :) hatta belki golleri animasyon şeklinde gösterirler :D

Çevrimdışı altanbjk

Evet çok güzel olurdu ama maalesef öyle Birsey imkansız. Buna ne tff ne ligtv izin verir. Ekranlarda istatistik bilgileri paylaşılacak bu da hiç yoktan iyidir :) hatta belki golleri animasyon şeklinde gösterirler :D

tabii ki mümkün, Lig TV Yönetmeni hem Uplinke verrir tekrari hemde Ekranlara bunda herhangi bir sorun olmaz. Tüm modern stadlarda tekrar yayini mevcut.

Çevrimdışı 38life

tabii ki mümkün, Lig TV Yönetmeni hem Uplinke verrir tekrari hemde Ekranlara bunda herhangi bir sorun olmaz. Tüm modern stadlarda tekrar yayini mevcut.
Ama verirler mi işte... Valla olsa süper olur.

Çevrimdışı Karabay

akıllı telefon uygulamasıyla tum pozisyon tekrarları izlenecek denmişti. Hatta bu yüzden akıllı stat oluyor işte.

Çevrimdışı celiker1

Pozisyon tekrarı veremezler.Düşünsene dakika 80 maç 0-0 net penaltımız verilmemiş.O maç tamamlanabilir mi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 12:28:53 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu an insanlarda acaba diye ufakta olsa tereddüt oluyor.Ama 45000 kişi aynı anda net penaltıyı ekrandan gördümü çıldırır.O maç zor tamamlanır.Bunun için izin vermez TFF👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Pozisyon tekrarı veremezler.Düşünsene dakika 80 maç 0-0 net penaltımız verilmemiş.O maç tamamlanabilir mi
Aynen öyle . Ben de buyuzden imkansız dedim. Ama sadece gol tekrarları verilebilir bu imkansız değil.

Çevrimdışı Ensar

Aynen öyle . Ben de buyuzden imkansız dedim. Ama sadece gol tekrarları verilebilir bu imkansız değil.
Diyelim ki rakip ofsayttan attı golü , yine olay çıkar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın ve iyi bayramlar arena kartalları.Bugün mabedimizde çalışma varmı acaba bilgisi olan ?

Çevrimdışı Anıl

"Bir rekor deniyoruz. Anıtlar Kurulu’nun aldığı karar nedeniyle kotu yükseltemediğimiz için 200 metre açıklığı 8-9 metreyle geçiyoruz. Bu da bir dünya rekoru ve ilk defa Vodafone Arena’da uygulanıyor."

Buradan hiçbir şey anlamadım :alala:

Çevrimdışı Ensar

"Bir rekor deniyoruz. Anıtlar Kurulu’nun aldığı karar nedeniyle kotu yükseltemediğimiz için 200 metre açıklığı 8-9 metreyle geçiyoruz. Bu da bir dünya rekoru ve ilk defa Vodafone Arena’da uygulanıyor."

Yalnız değilsin ben de anlamadım valla
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolgahan Gur

yani çatı 200 metrelik bi açıklığı kapatıyor ve bunu tribünden sadece 8 metrelik direkleri kullanarak asıyoruz demek istemiş diye anladım
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı 38life

Diyelim ki rakip ofsayttan attı golü , yine olay çıkar :D
Yılda 1 kere olacak şey için böyle Birsey yapacaklarsa vaz mi geçecekler ?

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 14:06:31 Serdkar ]

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı BlackEagle26

Skorbordlar kale arkasının alçalan bölümlerinde mi olacak ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skorboardlar kale arkasındaymış
Bu Ucu acik bir soz..
Kale arkalrinda olacak denmis yani Catida kale arkalrinda karsilklida olabilir Toki arenadaki gibi , alcalan bolumdede olabilir , 2 anlamada gelir yani buradan tribunde olacak anlami cikmiyor sadece..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bu Ucu acik bir soz..
Kale arkalrinda olacak denmis yani Catida kale arkalrinda karsilklida olabilir Toki arenadaki gibi , alcalan bolumdede olabilir , 2 anlamada gelir yani buradan tribunde olacak anlami cikmiyor sadece..
Eğer skorboardla ilgili şeyleri de İZ İnşaat hazırlıyorsa sanki bana kale arkalarında karşılıklı olarak çatıya asılı olacak gibi geldi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 15:01:46 Anıl ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğer çatıyla ilgili şeyleri de İZ İnşaat hazırlıyorsa sanki bana kale arkalarında karşılıklı olarak çatıya asılı olacak gibi geldi
Aynen
Dedim ya Skorbord kale arkalarinda karsilikli olacak sozu ucu acik bir soz..
Yani Catidada olabilir bunu zaman gosterecek.
Zaten En son @bjk_mabet abi de Catida karsilkli olacak demisti :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Tokide çatı demir yığını olduğu için skorboard sırıtmıyor. Ama bizim çatı daha göze hitap ettiği için sırıtabilir. Ama guzelde durabilir. Bende kararsızım :) . Benim bu sözlerden çıkarttığım çatıda olacak

Çevrimdışı Sezer94

Yapsinlar catiya iyice devasa bir catimiz olsun bi de o catiyi alttanda kapladilar mi var ya cati gibi cati olur  :steamed:
Her zaman her yerde en büyük kartal.