Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003504 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FIFA 16'da Vodafone Arena olacak denmişti, yok :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Korkuyorum :help:

Mabet abi matematik yalan söylemez demişti bakalım :D
valla bende tırsmaya  başladım ama bizim halatlar çok kalın bu ağırlıkları çok rahat kaldırabilir önemli olan strand jacklerde falan bi sıkıntı olmasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Membranlarin birlestigi yerler acik kaliyo.ordan su girmez mi acaba

Çevrimdışı Mehmet92

Bu eski açık arka taraf hala olduğu gibi duruyo,duvar bile örülmedi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

17 de olur yada yama falan yaparlar belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu eski açık arka taraf hala olduğu gibi duruyo,duvar bile örülmedi

duvar örüldü betonerme işleri sürüyor bi kat daha atılacak tam olarak bitmesi için sonrada taş kaplama işleri başlayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayır açık kalmıyor oraları bursa stadında  makinalarla yapıştırdılar diğer stadlarda aynı şekilde yapıştırdılar bizde de öyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayır açık kalmıyor oraları bursa stadında  makinalarla yapıştırdılar diğer stadlarda aynı şekilde yapıştırdılar bizde de öyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

duvar örüldü betonerme işleri sürüyor bi kat daha atılacak tam olarak bitmesi için sonrada taş kaplama işleri başlayacak
O değil,tribünün uzayan parçası.Yukarı çıkan merdivenlerin olduğu taraflar

Çevrimdışı Efe

O değil,tribünün uzayan parçası.Yukarı çıkan merdivenlerin olduğu taraflar

oralarda daha konteyneler falan var en son yapılacak yerler orası
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

oralarda daha konteyneler falan var en son yapılacak yerler orası
Ora bitmeden açtırmazlar stadı,eski açığın dolaşım alanı olucak oralar önemli kısım

Çevrimdışı Efe

Ora bitmeden açtırmazlar stadı,eski açığın dolaşım alanı olucak oralar önemli kısım

tamam aralık ocakta  biter oralarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Scoreboard'in kale arkalari catiya takilma yuzdesi kac oran verebiliriz ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı warofpoet

Bence pixelli geçişi çok abartıyorsunuz arkadaşlar resimdeki gibi olursa gayet güzel.Ayrıca Juventus arena'da da pixelli geçiş var bence kötü durmuyor.

bencede koltuk dizaynı çok önemli bişey değil .. tribünler dolu olduktan sonra pek fark etmeyecek ne de olsa  :D pixelden yana değilim ama . üst kat siyah olmalı yalnız. alt katlar daha çabuk dolacaktır genelde.. seyirci az olursa üst kat siyahken daha baskın durur sahaya. daha doluymuş gibi gösterir.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

Scoreboard'in kale arkalari catiya takilma yuzdesi kac oran verebiliriz ?
skorboardlar yeni açık numaralı ve eski açık kapalı tribün bölümlerinin alçaldığı üst bölümlere takılacak bununla ilgili görsel bu değişmedi şimdiye kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın çalışmalar başlayacak şu enine boruları pazartesiye kadar bitirseler iyi olacak ring pazartesiye hazır olsun gelecek hafta yağmur görünüyor yine  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

skorboardlar yeni açık numaralı ve eski açık kapalı tribün bölümlerinin alçaldığı üst bölümlere takılacak bununla ilgili görsel bu değişmedi şimdiye kadar :)
@Efe yeni acik numarali birlesiminde misafir takim seyircisi olacak. Yanlis bilmiyorsam eski acik numarali ile yeni acik kapali arasi diye revize edildi.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2015, 20:40:58 ZEKI ]

Çevrimdışı Ensar

Hadi yeter bu kadar bayram başlasın çalışmalar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni acik numarali birlesiminde misafir takim seyircisi olacak. Yanlis bilmiyorsam eski acik numarali ile yeni acik kapali arasi diye revize edildi.
tam tersi yani olsun fark yok o boşluklarda olacak çatıda olmayacağı kesin bilgi için teşekkür :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

Onu gsli biri yapıp fifa'ya uyarlamıştı. EA'dan o konuda bir çalışma yapılmadı,zaten bitmemiş stadı da eklemezler. He 17'de olur mu dersen yine olmaz 18-19.. böyle gider ekleyeceklerini düşünmüyorum
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ZEKI

Hadi yeter bu kadar bayram başlasın çalışmalar :D
Yarin calismalar baslayacak diye soylenmisti

Çevrimdışı Karabay

iyi akşamlar iyi bayramlar.
buradaki kolonlar hangi ara kaplandı anlamadım hakikaten hızlı ilerliyor.
burada ve tribünlerin arkasında dikkatimi çeken; sadece kolonlar kaplanıyor ancak prekast altları/arkaları kaplanmıyor. zaten tanıtım filmindede orada beşiktaş yazıyordu ve logolar vardı ancak nasıl yapılacak ve ne yapılacak merak ediyorum.

Çevrimdışı ers1903

Skorbordlar kale arkasinda karsilikli asili olmayacak mi ? Mabed cati ön yuzunde olacak demedimi ya :)

Çevrimdışı Efe

Skorbordlar kale arkasinda karsilikli asili olmayacak mi ? Mabed cati ön yuzunde olacak demedimi ya :)
ben öyle bişey hatırlamıyorum görselde gösterildiği gibi olacak sadece diğer açıklıklara alınmışlar misafir tribünü yüzünden çatıda ışıklandırma ve kedi yolları haricinde hiç bişey olmayacak benim bildiğim
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2015, 21:31:17 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK