Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Kızıltoprak Fener'in olsun bize Dolmabahçe yeter :super:

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bilen arkadaş varsa cevaplayabilir mi? Koltuklar yine herzamanki gibi bildiğimiz şekilde plastik mi olacak yoksa şu alt taraftan katlanan cinsten mi olacak? Kale arkası, numaralı, kapalı farklı olur büyük ihtimalle ama herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı?
[/img]

Çevrimdışı BlackEagle26

Şu stad bitsin beni en bitirecek nokta son ses sampiyonlar ligi muzigi ve santrada dalgalanan cl bayragi allahin izniyle bu ani yasayacagiz hayal ettikce cildiriyorum :iblush:

Aynen oyle

Çevrimdışı Efe

@ihsanakkanat Bu şekil olacak koltuklar Başkan öyle demişti.
koltuklar daha stad başladığında kararlaştırıldı başkanın oturduğu koltuklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı aa.aslan

şu çatı kazasız belasız gerilip havalansında ne zamana biterse bitsin. çok korkutucu bir görüntü var çelik iskeletle beraber kaldırılacak. inşallah güzelce kaldırılır. böyle bir örnek yok iskeletle beraber kaldırılan galiba. yükseklik engeli ve kaliteli bir çatı isteği bu tür bir tasarımı mecbur kılmış olacak ki bu kadar uğraşılıyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

Bundan sonra 2. Halka tamamlanıp,hidroliklerle radyal halatların boşluğu alınıp 2. Halkanın destek boruları takılır ve kaldırma başlar.Ekimin 3.haftasında çatıyı havada görürüz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Anlaşılan o ki pikselden kaçış yok bari sadece alt katta olsa.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kızıltoprak Fener'in olsun bize Dolmabahçe yeter :super:
kızıltoprak da hatta Moskova da bizim olsun semtten ,ülkeye ordan dünya takımına geçtik geçiyoruz.

Çevrimdışı beşiktaşk

Arkadaşlar abiler 2016 mart 19 dan once açılır diye bir yıllık kombine iddaasina girdim iyi mi yaptım kötü mü :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar abiler 2016 mart 19 dan once açılır diye bir yıllık kombine iddaasina girdim iyi mi yaptım kötü mü :)
:o_o: :o_o: :o_o:
Valla 19 Marttan once acilma ihtimalide var Acilmama ihtimalide var 2 ohtimalli yani..
Ama burada tek kazanan Besiktas olacak anladigim kadariyla :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

valla iyi yapmışsın açılma ihtimali çok yüksek hatta ocak sonu açılacağını düşünüyorum eğer bi sıkıntı falan olmazsa çatı ekim ortasında havada olursa daha korkma :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 15:26:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yeni açık üst kata koltuk koymayıp Bayern ve dortmund gibi yaparsak 55000 kişi rahat olur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 15:28:38
Yeni stadımız kazasız belasız inşaallah tamamlanır her maçımız bayram olur.iyi bayramlar beşiktaşlılar...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 15:36:18
hunharca ıslanacaksınız  :evillol:
Kapalının ek yapılan en alt kısmında yağmurda çok maç izledim. üstümüz açık olmasına rağmen çok fazla yağmur yemiyorduk.şimdi tüm tribün üstleri kapalı tek tük seken yağmur damlaları hariç ıslanma olmaz.asıl sabrinin şutlarından korkun:)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sezer94

Taç çizgisinin ordaki dijital reklam panosu ile tribun arasinda bosluk olacak mi :alala:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Kartal Ç

Taç çizgisinin ordaki dijital reklam panosu ile tribun arasinda bosluk olacak mi :alala:

Taç çizgisi ile tribün arası mesafe 6.15 metre. Futbol sahası kriterleri gereği taç çizgisinden sonra en az 1.5 metre çim devam etmeli. Hadi panonun taban genişliği de yarım metre olsun. Yani tribünle pano arasında 4 metrelik bir boş alan var. Zaten orada da saha içi güvenlik görevlileri, kameramanlar ve top toplayıcılar oluyor.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2015, 16:34:24 Kartal Ç ]

Çevrimdışı osman1903

membran gerimi sırasında gerilecek ağları membranın nasıl gerileceğini merak edenler için

Çevrimdışı beşiktaşk

Bakalim abi tartıştığım herkes çatıyi yapan firmanin muhasebicisyle konuştum catiyi yapan bilmem neyle konustum seneye anca açılır diyip duruyor pek bilgileri olmadığı için girdim iddiaaya. Yunus emre nin dediği gibo kazanan Beşiktaş olacak :)

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bakalim abi tartıştığım herkes çatıyi yapan firmanin muhasebicisyle konuştum catiyi yapan bilmem neyle konustum seneye anca açılır diyip duruyor pek bilgileri olmadığı için girdim iddiaaya. Yunus emre nin dediği gibo kazanan Beşiktaş olacak :)

Kardeşim iddaya giren olursa ekstradan haberimiz olsun :) Bu şans kaçmaz  :ok:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bence stadın mart ayına yetişip yetişmeyeceğini iç taraftaki ince işler belirleyecek

yoksa bu aşamada sonra çatı bir şekilde kaldırılacak mebranlar bir şekilde yerleştirilecek her ne kadar her aşamasıyla çok zor olsada

içerideki ince işler nasıl hallolur çok fazla göremedğimiz için yorum yapamıyorum

ama inşaat alanının çok büyük oldugu da bir gerçek

bakalım bekleyelim görelim

Çevrimdışı Efe

şimdi tekrardan izledim big lift dedigimiz buyuk kaldirista bu kadar celikle kalkan bir cati yok hatta celik eleman takili kalkan bi asma germe cati  yok hepsine celikler kalkarken yada tam kalktiktan sonra montaj yapilmis bukadar agirlikla ve celikle kalakacak ilk asma germe çelik cati olacak hayirlisi bakalim su ekim ayi gelsede heyecan doruklara cıksa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence stadın mart ayına yetişip yetişmeyeceğini iç taraftaki ince işler belirleyecek

yoksa bu aşamada sonra çatı bir şekilde kaldırılacak mebranlar bir şekilde yerleştirilecek her ne kadar her aşamasıyla çok zor olsada

içerideki ince işler nasıl hallolur çok fazla göremedğimiz için yorum yapamıyorum

ama inşaat alanının çok büyük oldugu da bir gerçek

bakalım bekleyelim görelim

icerideki ince islerin yil sonuna kadar cok buyuk bolumu bitecektir suan cok iyi durumda yer kaplamasi basladigi an ince isleri bitti sayabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şimdi tekrardan izledim big lift dedigimiz buyuk kaldirista bu kadar celikle kalkan bir cati yok hatta celik eleman takili kalkan bi asma germe cati  yok hepsine celikler kalkarken yada tam kalktiktan sonra montaj yapilmis bukadar agirlikla ve celikle kalakacak ilk asma germe çelik cati olacak hayirlisi bakalim su ekim ayi gelsede heyecan doruklara cıksa

Korkuyorum :help:

Mabet abi matematik yalan söylemez demişti bakalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."