Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006038 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bayram sonu hidrolikler biter 2.gunu calusmalar baslayacak pazar gunu son kalanlari takarlar bugun bile kim bilir kactane taktilar baya hizli gitti strand jack ve standi isi standlar yarin tamamlanir jacklerdende en fazla 10 tane kalir onlar bayramin 2. gunune artik
çok iyi o zaman  :claps: @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ibrahimktkc

bu ikinci sıradaki aradaki çapraz borular nasıl bir düzende ilerliyor? neden hepsinde yok ve neden kafalarına göre takılıyor gibiler?

@yldrmaydn  Dikkat edersen onların belli bir simetriği var. 4 dolu 1 boş 5 dolu bir boş diye gidiyor ve boşluklardan sonra çaprazlar terse dönüyor. En azından benim gördüğüm bu :tabe:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 16:03:16 ibrahimktkc ]

Çevrimdışı ahmetx

Eğer bu güz ve kış hava muhalefeti yaşanmaz ise, çatı gerdirmede de bir problem olmazsa 19 marta yetişiriz .Bakalım bu kış nasıl geçecek ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

beyler şimdi bu iki halka bitince çatıyı kaldırmaya başlayacaklar mı yoksa başka eklemeleri mi bekleyeceğiz?

Çevrimdışı Efe

beyler şimdi bu iki halka bitince çatıyı kaldırmaya başlayacaklar mı yoksa başka eklemeleri mi bekleyeceğiz?
orasi soru isareti baska bi ekleme olacaksa ona bayramdan sonra baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çapraz halatlar da bağlanacak. Benim mantığıma göre ağırlık problemi yoksa halkanın direncinin artması bakımından hem kedi yollarını hem de bağlanabilecek semerleri yerde takarlar, yukarda ne kadar az iş o kadar az risk :)

Çevrimdışı yldrmaydn

@yldrmaydn  Dikkat edersen onların belli bir simetriği var. 4 dolu 1 boş 5 dolu bir boş diye gidiyor ve boşluklardan sonra çaprazlar terse dönüyor. En azından benim gördüğüm bu :tabe:

@ibrahimktkc işte neden öyle:) neden hepsinde yok neden boşlar var.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı CanEmre

Çapraz halatlar da bağlanacak. Benim mantığıma göre ağırlık problemi yoksa halkanın direncinin artması bakımından hem kedi yollarını hem de bağlanabilecek semerleri yerde takarlar, yukarda ne kadar az iş o kadar az risk :)
Tabii ki yerdeyken çalışmak daha hızlı ve kolay olacaktır ama ben artık yerde başka ekleme yapılacağını sanmıyorum
kalkış zamanı yakındır
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

eklediğin her parça dayanıklılığı artıracak ama ağırlığı da artıracak
demek ki oralara takılacak çapraz bağlantıların marjinal faydası getireceği yük maliyetini karşılamıyor.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 16:42:24 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Tabii ki yerdeyken çalışmak daha hızlı ve kolay olacaktır ama ben artık yerde başka ekleme yapılacağını sanmıyorum
kalkış zamanı yakındır

zaten bi arkadas demisti aldigi bilgiyi soylemisti borulara bi ekleme daha yapilip kaldiracaklar demisti kazadan evvel o ekleme yapildi enine borular yakildi baska bisey takilacagini sanmiyorum belki o halata tutunacagi uzun versiyon borular takilir baska bi aparat olacak mi gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok ne kadar fazla agirlik o kadar risk bence digerleri sonra takilsin bana daral geliyor o celikleri gordukce daha fazla takilmasi demek tansiyon demek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Herkes stad açılışını çatı ve çim üzerinden hesap ediyor ama bence gözde kaçan yerler var. Mesela eski açık tarihi alan. Son resimlerde oraya yapılan yeni inşaatında restore edilen eski bölümünde hala duvarları örülmemiş. Bunlar ne olacak? Stad tamamen bitmeden Tff veya uefanın stad açılışına izin vereceğini sanmıyorum. Bursa stadın açılışını yapamıyor mesela eksikleri olduğu için
Eski açık bölümü bitmeden açılışa izin vermezler orası da stadın bir parçası
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

kaldırın kaldırın kaldırın

bu taraftar için kaldırın

oleyyy kaldır iz inşaat

once harfriyat

sonra yatay dikey testere kirişleri

prekast

siyah demir iskele

halat serimi

dikey beyaz borular

kaza

yatay beyaz borular

sj ler derken

sıra geldı kaldırmaya

kaldırın ...

Çevrimdışı Deniz

Çatıcıların işi gerçekten çok zor.zor bir proje ve üzerinde o kadar parça varken nasıl kaldırılacak çok merak ediyorum.Ne çatıymış ömrümüzü yedi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ihsanakkanat

1 saat önce nevzat demir in karşısından şile tarafına giderken brandanın yırtık olduğu bir kısımdan 1 nolu sahanın bir kısmını gördüm. Harika bir yeşilliği vardı:))) foto sormayın araba sürüyordum.

Çevrimdışı İhsan

Muhtemelen boşluklar gerekiyordu. Yük kaldırıp indirmek gibi. Buna göre statik hesapları yapılmıştır.
Come to Beşiktaş

yok ne kadar fazla agirlik o kadar risk bence digerleri sonra takilsin bana daral geliyor o celikleri gordukce daha fazla takilmasi demek tansiyon demek :D
@Efe :biggrinking: :ok:

Çevrimdışı ers1903

Sizce enine kufeki taşları için iskelemi kurulur yoksa seyyar bir arac vs.. montaj yapilir ?

Çevrimdışı vural

Bir güzel haberde benden ,Bugün antrenman sahasına sızdım, çimler hemen hemen hazır. :claps:

Çevrimdışı Ensar

Tesisler ne zaman başlamıştı bilen var mi kaç gün oldu ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

Bir güzel haberde benden ,Bugün antrenman sahasına sızdım, çimler hemen hemen hazır. :claps:
oooo bu süper oldu eline sağlık  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ers1903

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı cagdas44

Boşluklar tam köşe ve tam merkez noktalarda bununla bir bağlantısı vardır

Çevrimiçi COB