Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6105618 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe Yorumunu bekliyoruz  :D :ishock:
isler harika gidiyor ne diyebilirim nazar degmesin cati sonlara dogru costu bayram uzeri 1 ay once seneyw biter diyorduk simdi 15 gun sonra kaldirma asamasinda olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

kısa halatları gerdirip kirişe bağlamak içinmiş bu gerdirmeler...

kısa halatlar derken v halatları diyorsan değil ,radyal halatları çekecek @CanEmre
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

saha içerisinden vinçlerin çıkması için minimum 2 , maksimum 3 ay var sonrası zemin , koltuk , membran ,çevre düzenlemesi ve ince işler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kısa halatlar derken v halatları diyorsan değil ,radyal halatları çekecek @CanEmre
onlari bu sekilde takmalari guzel vinc kullanilmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

hala bu çatı nasıl dengeli şekilde yükselecek aklım almıyor arkadaş valla mühendislikte son nokta
radyal halatların boşluğu alındıktan sonra içteki 2. halka radayal halatlara bağlanacak ve sonrası bayram zaten  :D

Çevrimdışı ahmetx

onlari bu sekilde takmalari guzel vinc kullanilmayacak
@Efe güzel günler çok yakın  :ok: . #sabret.  :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

hidroliklerden kaç tane kaldı efe ? tahminen ne zaman biter ? @Efe

Çevrimdışı ahmetx

bunları V'lere bağlamamışlar mı  :alala: @ahmetx
fotodan net bir şey anlamadım ,ayrı ayrı iki halatı çekemezsin , zaten  arena fonte novada radyal halatları hidroliklerle çektikten sonra v halatları çatı kirişlerine bağladılar. @CanEmre

Çevrimdışı CanEmre

fotodan net bir şey anlamadım ,ayrı ayrı iki halatı çekemezsin , zaten  arena fonte novada radyal halatları hidroliklerle çektikten sonra v halatları çatı kirişlerine bağladılar. @CanEmre
Çekme işlemi bittikten sonra V'leri kirişe sabitlemek için kullanılacak manüel gerdirmeler diye tahmin ediyorum ben de zaten

Çevrimdışı ahmetx

Çekme işlemi bittikten sonra V'leri kirişe sabitlemek için kullanılacak manüel gerdirmeler diye tahmin ediyorum ben de zaten
o zaman anlaştık  :D

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı SDemirsoy

@CanEmre @ahmetx @Efe abi sanki 3-5 tane asma germe çatı inşası yapmış gibisiniz maşallah :D :D

Çevrimdışı ahmetx

@CanEmre @ahmetx @Efe abi sanki 3-5 tane asma germe çatı inşası yapmış gibisiniz maşallah :D :D
sorma ömrümüzü yedi bu asma germe  :lol: @SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

ahhhaha @FARUK 'un öğrencisiyiz  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

kafanda deli sorular

bütün çelik aksamlar bitti bayramdan sonra kaldırmaya hazır olduğumuzu düşünelim

sj ler ile kaldırıyoruz ufak ufak istenen seviyeye geldi

sistemden bütün çatı sistemi bel vermeden sj nasıl pasifize edicez

sj lerin baplı bulundugu demir iskeleeleri oralardan nasıl sökücez

ben stada gittiğimde çatı kaldırma işlemi bittikten ssonra dışardan çalışma olabileceğini ama bunu pek istemediklerini duymuştum

bu da demek oluyor ki mebran kaplamalar kedi yolları vs bitmeden sahaya çim işi içi kimse giremeyek

hadi bunların hepsine eyvallah diyelim

bu süre zarfında içeride ki işler hangi aşamaya geleek

19 mart 2016 tarihi bence en umut verice ve olması gereken tarihtir

olmalıdır

Çevrimdışı Melekcik

iyi günler arkadaşlar ne var ne yo stat da ne zaman açıyoruz 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

hidroliklerden kaç tane kaldı efe ? tahminen ne zaman biter ? @Efe
bayram sonu hidrolikler biter 2.gunu calusmalar baslayacak pazar gunu son kalanlari takarlar bugun bile kim bilir kactane taktilar baya hizli gitti strand jack ve standi isi standlar yarin tamamlanir jacklerdende en fazla 10 tane kalir onlar bayramin 2. gunune artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

bayram sonu hidrolikler biter 2.gunu calusmalar baslayacak pazar gunu son kalanlari takarlar bugun bile kim bilir kactane taktilar baya hizli gitti strand jack ve standi isi standlar yarin tamamlanir jacklerdende en fazla 10 tane kalir onlar bayramin 2. gunune artik
2. paletli kesinlikle çok hızlandırdı işleri  :super:
tek paletli ile iş çok yavaş ilerlerdi....

Çevrimdışı Efe

birak 5 taneyi bizim cati bunlarin 10 tanesine bedel bu nasil bi catidir arkadas ben ilk defa gordym bu kadar celigin yerde insasini digerlerinde yap halati kaldir bunda oyle degilki tam bir matematik problemi cozene kadar anam agladi 3 aya biter dedik aslinda 10 aylik bir projeymis bu kadar is cok fazla gercekten ama en iyisi bosuna demedi başkan harbiden en iyisi muazzam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2. paletli kesinlikle çok hızlandırdı işleri  :super:
tek paletli ile iş çok yavaş ilerlerdi....
ee dedik o kadar gelseydi 2 ay once o kazada olmazdi bosuna yuk bindi herkese bak simdi takir takir yapiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

kafanda deli sorular

bütün çelik aksamlar bitti bayramdan sonra kaldırmaya hazır olduğumuzu düşünelim

sj ler ile kaldırıyoruz ufak ufak istenen seviyeye geldi

sistemden bütün çatı sistemi bel vermeden sj nasıl pasifize edicez

sj lerin baplı bulundugu demir iskeleeleri oralardan nasıl sökücez

ben stada gittiğimde çatı kaldırma işlemi bittikten ssonra dışardan çalışma olabileceğini ama bunu pek istemediklerini duymuştum

bu da demek oluyor ki mebran kaplamalar kedi yolları vs bitmeden sahaya çim işi içi kimse giremeyek

hadi bunların hepsine eyvallah diyelim

bu süre zarfında içeride ki işler hangi aşamaya geleek

19 mart 2016 tarihi bence en umut verice ve olması gereken tarihtir

olmalıdır

sj'de yük V halatlar bağlanıp gerildiğinde sıfırlanacaktır.
sj iskeleler vinçle sökülüp alınacak orada bir engel yok?
içeriden semer montajı yapıldıktan sonra vinçler çıkacaktır.
çim için membranı beklersek sezonu kaçırırız bence
iç işleri bilemiyorum  :D

Çevrimdışı Efe

sj'de yük V halatlar bağlanıp gerildiğinde sıfırlanacaktır.
sj iskeleler vinçle sökülüp alınacak orada bir engel yok?
içeriden semer montajı yapıldıktan sonra vinçler çıkacaktır.
çim için membranı beklersek sezonu kaçırırız bence
iç işleri bilemiyorum  :D
mebran icin vinc gerekmiyor bursada da disaridan montajladilar vincler kasim ayinda sahadan cikacak tahminimce ve drenaj isleri baslayacak artik cim ne zaman biterse o zaman gireriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Ben diyecektim şimdi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...