Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu aparatlar çelik konstruksüyonu dengede tutmak için olabilir mi?  :alala:
çatı kaltıkça enine boruların aşağı çökmemesi için bunlara mı bağlayacaklar acaba???
zennetmiyorum onlar jacklerle alakali bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartal14

Konu Dışı: Başkanımız Fikret orman bu gün ilçemize geldi. Gerede panayırını ziyaret etti ve ardından gerede rumşah yaylasında incelemede bulundu. İnşallah geredeye kamp tesislerini yapacak...

Çevrimiçi murat

Konu Dışı: Başkanımız Fikret orman bu gün ilçemize geldi. Gerede panayırını ziyaret etti ve ardından gerede rumşah yaylasında incelemede bulundu. İnşallah geredeye kamp tesislerini yapacak...
Güzel haber

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Güzel haber

Devlet baba spor tesisi yapılacak yerleri kuluplere ucretsiz tahsis ediyor. Topuk yaylasi da bunun en buyuk ornegi.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Devlet baba spor tesisi yapılacak yerleri kuluplere ucretsiz tahsis ediyor. Topuk yaylasi da bunun en buyuk ornegi.

Merhabalar,

Konu biz isek o işler farklı yürür.

Ne karışık bir çatı seçmişiz ya. Bir an önce kalksa şu çatı da rahatlasak.

Bu arada Hastanede yatan işçimizden haber var mı? Bir süre takip edemedim

Çevrimiçi murat

Hatta yapımınada maddi destek veriyor.fenerbahceye büyük bir para bağışlamışlardı.5 milyon civarı bir paraydı yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Deniz

Biz tesis yapacagimiz zaman o bolgeyi sit alani ilan etmesinler yeter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yönetim ilk göreve geldiğinde başkanın bu tarz bir tesis yapacağına dair açıklamalarını hatırlıyorum.

Hatta bu tesisin Bolu'da olacağı konuşuluyordu demek ki planda bir değişiklik olmamış :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

baskan tesislesme konusunda ne dediyse sırasıyla yapacaktir takimda buna parelel gitmeye basladigi an zaten düzlüge ciktik demektir ilk is stadi acip takimi bu sene şampiyon yapmak hatta ilk is catiyi kaldirmak ilk :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu çatı nasıl kalakacak işin içinden çıkmak zor pek fazla çaktırmıyorum ama iş zor çok dikkatli olunmalı kalkış anında halatlar iskeleden kesildiği an heyecan başlayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu çatıyı artık havada görmek istiyoruz.  :)

Çevrimdışı ZEKI

Bu çatıyı artık havada görmek istiyoruz.  :)
hepimiz istiyoruz ama, oyle kolay bir cati yapmiyoruz yavas gitsin kazasiz belkasiz hic bir cana zarar gelmeden bitsin

Çevrimdışı sedat krty

bu catı kalkacak :ok: stad ada acılacak  :super: bunu istemeyen irlandalılar ne yapacak ...

Çevrimdışı pascal26

Stadı Ocak ayı sonunda açabilmek için 3 kritik nokta var;

1-Çatı kazasız belasız tek seferde kaldırılıp sabitlenebilecek mi?
2-Çatı kalkar kalkmaz kabaca Kasım başında çime başlanabilecek mi?
3- Membran germe işleminin hava sıcaklığıyla ilgisi var mı? Varsa hava o derecelere inmeden germe işlemi yapılabilecek mi?

2. ve 3. maddeleri Başkan ve ilgililer biliyordur. 1 için de artık hepimiz dua edeceğiz. Bu saatten sonra da artık kimse bu konuda olumsuz şeyler yazmasın. Allah kazasız belasız bu aşamaları geçip bu stadı artık açmayı nasip etsin. 

Önümüzdeki 3-4 hafta içinde artık bu stadın ne olup olmayacağı belli olacak. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Beyaz üçgen borulardan kaç tane kaldı takılmayan bilgimiz var mı?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Sezer94

kasımın ilk haftasından itibaren herşey çok farklı olacak yapılacak olan işlerin hepsi kısa sürecek bu da bizim inşaat devam ederken seyir zevkimizi düzeltecek iskele tamamen çatıya tutturulduğunda asıl bayram bizim için başlayacak stadın içi temizlenecek destek iskeleleri kaldırılacak  vinçler stadın içinden çıkacak çim için saha hazırlanacak koltuklar membranlar falan çok heyacanlı olacak herşey 1 ay sonra çok güzel olacak. :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Halatlarda sorun olmadığını daha bu gece haber yapma zahmeti göstermiş "bazıları". :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Halatlarda sorun olmadığını daha bu gece haber yapma zahmeti göstermiş "bazıları". :)

Ben de şimdi gördüm biraz geriden geliyolar  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

mantık yürütmüşlerdir  :D

Çevrimdışı Ensar

Günaydın herkese :) çok şükür artık sona geliyoruz çatıda , bol bol dua edelim kazasız belasız olması için :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

Herkes stad açılışını çatı ve çim üzerinden hesap ediyor ama bence gözde kaçan yerler var. Mesela eski açık tarihi alan. Son resimlerde oraya yapılan yeni inşaatında restore edilen eski bölümünde hala duvarları örülmemiş. Bunlar ne olacak? Stad tamamen bitmeden Tff veya uefanın stad açılışına izin vereceğini sanmıyorum. Bursa stadın açılışını yapamıyor mesela eksikleri olduğu için

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Serkan yarın passo kartıma yükleme yapacaklar yarın yükleme yapıldıktan sonra bilet senindir irtibatta oluruz

@ekrembaser Abi Bende Passolig yok ki  :bawling: Sende kalsın bilet olmadı başka bir kardeşimize veririz.Yinede çok sağol

Çevrimdışı Efe

Herkes stad açılışını çatı ve çim üzerinden hesap ediyor ama bence gözde kaçan yerler var. Mesela eski açık tarihi alan. Son resimlerde oraya yapılan yeni inşaatında restore edilen eski bölümünde hala duvarları örülmemiş. Bunlar ne olacak? Stad tamamen bitmeden Tff veya uefanın stad açılışına izin vereceğini sanmıyorum. Bursa stadın açılışını yapamıyor mesela eksikleri olduğu için
orasi 1 aya biter stad disi orasi cevre duzenlemesi gibi dusunun tribunlere giris cikista bi etkisi yok ama biter zaten ocak 16 ve sonrasi icin konusuyoruz daha 4 ay var neredeyse 4 aya uc takla atar bitmeyen ince isler yine tarihi duvar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugun yeni inönü fotosu iyi gider akşam tabi kerem stada giderse ilk ondan fotoda gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com