Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

teşekkürler birde bilgin varsa bu krikolar elektrikle mi mazotla mı neyle çalışıyor merak ettim şimdi? :bawling:

Elektrik ile çalışacak.Elektrik motoru üstündekiler.

Kumanda panosu ile elektrik motoru kontrol edilecek.Elektrik motoru krikolara yağ basacak ya da çekecek.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

eğer arkadaki ayakları alttaki halatlara sabitlemezlerse nasıl devrildiğini görme ihtimalin var Coşkun abi :D
İyide  arkadaki ayakları sabitlediler  diye  biliyoruz.Zaten o kazadan sonra  sabitlemezler ise  gerçekten  yuuuhh  diyorum  ekibe.

Çevrimdışı Efe

İyide  arkadaki ayakları sabitlediler  diye  biliyoruz.Zaten o kazadan sonra  sabitlemezler ise  gerçekten  yuuuhh  diyorum  ekibe.
bide bu arkaya takilan enine borular dikey borulari hafiften havaya kaldirmis arkada iskele olmasi neler olacagini tahmin edersiniz sanirim bu kaldirma isi ömrümüzden ömur götürecek anlasılan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bayramdan sonraki hafta baya onemli o hafta isleri bitireceklerdir ama cati kalkamaya hazir hale gelirmi bilmiyorum bu strand jack motorlari falan monte olacak onlar ne kadar zaman alir caba
ne motorundan bahsediyorsun @Efe  onların kendisi motor zaten :alala:
en fazla tesisatlarını çekeceklerdir kontrol ünitesi sahanın içindeki kurdukları konteynırlarda sanırım

Çevrimiçi Necmi

iyide benim söylediğim yeni takılan arka bölmelerin ayaklarının takılıp sabitlenmesi
kaldıki sabitlemiş olmaları ne değiştirirki kaldırma işlemi sırasında hepsini mecbur serbest bırakacaklar
bağlıyken nasıl kaldırsınlar :D @Coşkun Mevsim abi

Çevrimdışı ALBATROS

çatıdan gına geldi bir an önce bitsinde yatay küfekilere geçilsin, kat arası panolar takılsın, çim yeşersin, eski açık terasa tesis yapılsın  :halay:

Çevrimdışı Erhan

ne motorundan bahsediyorsun @Efe  onların kendisi motor zaten :alala:
en fazla tesisatlarını çekeceklerdir kontrol ünitesi sahanın içindeki kurdukları konteynırlarda sanırım

Yok @Necmi abi krikolar yağlı piston.Üstteki fotodaki kumanda panolarında elektrik motoru var.Onlarla yağ basılıp çekilecek.Kiriş üstündeki mavi branda örtülü olanlar büyük ihtimal onlar.

Siyah hortumların biri yağ girişi biri yağ çıkışı abi

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı Deniz

Birkaç gündür strand Jacklerin otomasyonu üzerinde araştırma yapıyorum.
Kullanım alanı yaygınlaşan bir sistem.Gerçekten çok büyük ağırlıktaki kaldırmaları yaparken oldukça pratik.
Yazılım kısmı çok önemli.Bütün sistem tek bir üniteye bağlanarak tek bir yazılımdan kontrol edilebiliyor.

Her bir SJ için ayrı ayrı bilgisayarlara gerekli değerleri giriyorsun ,komutlar ile kaldırma işlemini yapıyorsun.Bu program aynı zamanda her bir SJ nin hali hazırda ne kadar ağırlığı kaldırdığını ,kaç metre kaldırdığını,üzerine uygulanana anlık kuvveti ,toplam ağırlığı,toplam gerilme kuvvetini yazıyor.

Yani SJ ler yerleştirildikten sonra otomasyon binasındaki operatörler kaldırma işlemini yaparken bu değerleri okuyarak hareket edecek.Birkaç görsel paylaşıyorum daha açıklayıcı olacaktır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

İşin en kötü yani sjleri izlemeyin sabriniz yoksa aşiri yavas calisiyor sjler   :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese günaydın.

Stadda çalışan işçi sayısını bilen var mı?

Çevrimdışı İhsan

Birkaç gündür strand Jacklerin otomasyonu üzerinde araştırma yapıyorum.
Kullanım alanı yaygınlaşan bir sistem.Gerçekten çok büyük ağırlıktaki kaldırmaları yaparken oldukça pratik.
Yazılım kısmı çok önemli.Bütün sistem tek bir üniteye bağlanarak tek bir yazılımdan kontrol edilebiliyor.

Her bir SJ için ayrı ayrı bilgisayarlara gerekli değerleri giriyorsun ,komutlar ile kaldırma işlemini yapıyorsun.Bu program aynı zamanda her bir SJ nin hali hazırda ne kadar ağırlığı kaldırdığını ,kaç metre kaldırdığını,üzerine uygulanana anlık kuvveti ,toplam ağırlığı,toplam gerilme kuvvetini yazıyor.

Yani SJ ler yerleştirildikten sonra otomasyon binasındaki operatörler kaldırma işlemini yaparken bu değerleri okuyarak hareket edecek.Birkaç görsel paylaşıyorum daha açıklayıcı olacaktır..

SJ ler hidrolik üniteler (elektrikli hidrolik pompalar) tarafından besleniyor. Bu hidrolik üniteler tek veya çok çıkışlı olabiliyor.
Bizim kullandığımız VSL markalı jackler olmuştu. 300t luk parçayı Tek üniteyle ve 2 adet SJ le 2 noktadan tutturarak kaldırmıştık.
Benim Tahminim birkaç SJ için bir hidrolik ünite gelecektir.

Bu dosyanın 4. sayfasında iyi açıklanıyor.
http://www.vsl.cz/download/49

Çalışma prensibi şöyledir:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Buyur burdan yak , algıya gel yalana gel .

Be­şik­taş­lı­la­r’­ın he­ye­can­la bek­le­di­ği Vo­da­fo­ne Are­na için ke­yif­le­ri ka­çı­ra­cak bil­gi­ler gel­di. He­nüz ka­ba in­şa­atı bit­me­yen stat­ta özel bir kons­trük­si­yon içe­ren ''Sa­çak Ça­tı'' sis­te­mi­nin ya­pı­mı­na baş­lan­ma­dı.

Ça­tı mart­ta ta­mam­la­na­cak

Ça­tı­nın mon­ta­la­ma iş­le­mi­nin son­ba­ha­rın so­nun­da baş­la­ma­sı he­def­le­ni­yor. Bu he­def tut­tu­rul­sa bi­le özel es­te­tik bir ya­pı­ya sa­hip ol­ma­sı bek­le­nen ça­tı­nın ta­mam­lan­ma­sı 4 ayı bu­la­cak. Ça­tı ta­mam­lan­ma­dan çim­ler eki­le­mi­yor.Ça­tı­nın mart­ta ta­mam­lan­ma­sı ön­gö­rü­lü­yor. Çim­ler ise yu­mu­şak ha­va­lar­da ve ya­ğış alan za­man di­lim­le­rin­de ye­tiş­ti­ri­le­bi­li­yor. Mi­ni­mum he­sap­la­ma­lar­la çim­ler ha­zi­ran-tem­muz ay­la­rın­da ha­zır ha­le ge­le­bi­li­yor. Sta­dın in­ce iş­çi­li­ği ve iç de­ko­ras­yon­la il­gi­li har­can­ma­sı ge­re­ken sü­re bu he­sap­la­ma­la­rın dı­şın­da ka­lı­yor.

Haber Kaynağı: Bugün

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Buyur burdan yak , algıya gel yalana gel .

Be­şik­taş­lı­la­r’­ın he­ye­can­la bek­le­di­ği Vo­da­fo­ne Are­na için ke­yif­le­ri ka­çı­ra­cak bil­gi­ler gel­di. He­nüz ka­ba in­şa­atı bit­me­yen stat­ta özel bir kons­trük­si­yon içe­ren ''Sa­çak Ça­tı'' sis­te­mi­nin ya­pı­mı­na baş­lan­ma­dı.

Ça­tı mart­ta ta­mam­la­na­cak

Ça­tı­nın mon­ta­la­ma iş­le­mi­nin son­ba­ha­rın so­nun­da baş­la­ma­sı he­def­le­ni­yor. Bu he­def tut­tu­rul­sa bi­le özel es­te­tik bir ya­pı­ya sa­hip ol­ma­sı bek­le­nen ça­tı­nın ta­mam­lan­ma­sı 4 ayı bu­la­cak. Ça­tı ta­mam­lan­ma­dan çim­ler eki­le­mi­yor.Ça­tı­nın mart­ta ta­mam­lan­ma­sı ön­gö­rü­lü­yor. Çim­ler ise yu­mu­şak ha­va­lar­da ve ya­ğış alan za­man di­lim­le­rin­de ye­tiş­ti­ri­le­bi­li­yor. Mi­ni­mum he­sap­la­ma­lar­la çim­ler ha­zi­ran-tem­muz ay­la­rın­da ha­zır ha­le ge­le­bi­li­yor. Sta­dın in­ce iş­çi­li­ği ve iç de­ko­ras­yon­la il­gi­li har­can­ma­sı ge­re­ken sü­re bu he­sap­la­ma­la­rın dı­şın­da ka­lı­yor.

Haber Kaynağı: Bugün

bunlar harbiden herseyden bi haber cati degil stad martta acilabilir ama cati martta bitecek demek herseyden bi haber olduklarini gosteriyor mebran kaplama isinide cati bitmedi diye gosterecek bunlar biz assagida cimleri bitirmis olacagiz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bunlar harbiden herseyden bi haber cati degil stad martta acilabilir ama cati martta bitecek demek herseyden bi haber olduklarini gosteriyor mebran kaplama isinide cati bitmedi diye gosterecek bunlar biz assagida cimleri bitirmis olacagiz  :icool:
Bastan sona yalan abi , bunlar kasıtlı yapılıyor bilmemezlikten değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar kelimelerinizi özenle seçin.  :busted_cop:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Arkadaşlar kelimelerinizi özenle seçin.  :busted_cop:

ne yapayım dayanamıyorum bu karaktersizlerin yaptıklarına  :s20: :s20:  :) :)

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Gomez_33

Acaba bugun statta çalışma varmı boruların montajı felan abilerim kardeşlerim bilgilendirirmisiniz..  :ok:

Çevrimdışı Efe

Acaba bugun statta çalışma varmı boruların montajı felan abilerim kardeşlerim bilgilendirirmisiniz..  :ok:
vardir ama stadta bizden kimse yok disaridan ekrem yada baska biri foto cekerse bakariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

zaten dikine borulari sali gunu bitirmeyi planliyorlar belki enine borularida bitirirler sonrasi strand jack isi baskada is kalmiyor bayramdan sonraki haftada imaltlari tamamlayacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 13:17:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar konu dışı yapıyorum amadan sonra gelen her şey konu dışı oluyor :)

Futbol takımıyla ilgili her şeyi lütfen futbol başlığına yazalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Saçma Salak Haber organlarıyla Ne işiniz var  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Gomez_33

vardir ama stadta bizden kimse yok disaridan ekrem yada baska biri foto cekerse bakariz
Teşekkürler hocam şu çemberi bi kaldırsaydık hayırlısıyla  :D