Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006147 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Bayram gelmeden strand jack  yuvalarıda bitse ne güzel olurdu:)
bitebilir ama is onceligi galiba borularda onlari bitirecekler sonra strand jackleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim bugün kartalyuvasından alışveriş yaptım doğu tribünü bileti verdiler lisbon maçına ben maça gelemeyecem gelmek isteyen olursa aklınızda bulunsun bende bir adet bilet var

Çevrimdışı ahmet türken

vardir ama stadta bizden kimse yok disaridan ekrem yada baska biri foto cekerse bakariz
statta çalışma tan gaz devam. Sj lar kafeslere konulmaya başlamış. Diğerleride eski açık ve numaralıda takılmaya devam ediyor. Üçgenlerde kapalıda takılmaya devam ediyor. Tüm vinçler çalışıyor. Dışarda prekastlar boyanıyor

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

statta çalışma tan gaz devam. Sj lar kafeslere konulmaya başlamış. Diğerleride eski açık ve numaralıda takılmaya devam ediyor. Üçgenlerde kapalıda takılmaya devam ediyor. Tüm vinçler çalışıyor. Dışarda prekastlar boyanıyor

evt abi pazar gunu gorusuruz insallah heralde o gun islerin buyuk bolumu bitmis sekilde gorunecek sonraki 1 haftada tamamlama calismalari yapilir kaldirma islemi gun sayiyor artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

1 ay sonra çatıyı havada göreceğimizi düşünüyorum hayırlısıyla :)

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim bugün kartalyuvasından alışveriş yaptım doğu tribünü bileti verdiler lisbon maçına ben maça gelemeyecem gelmek isteyen olursa aklınızda bulunsun bende bir adet bilet var

Ben alabilirim ben.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

1 ay sonra çatıyı havada göreceğimizi düşünüyorum hayırlısıyla :)
1 ay fazla 20 gun diyelim en gec ki şirketleri teşvik edelim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALBATROS

strand jackleri metal kafese takmışlar nasıl tutacak ağırlığı o parça

Çevrimdışı ekrembaser

Ben alabilirim ben.

Serkan yarın passo kartıma yükleme yapacaklar yarın yükleme yapıldıktan sonra bilet senindir irtibatta oluruz

Çevrimdışı CanEmre

asıl bağlantı siyah çatı kirişi ile
stand sadece çalışma alanı yaratma ve hizalama için
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

Tutmayacak.o kafesler local mudahaleleri yapmak icin platform gorevi gorecek.strand jackler siyah kirislere bağlı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi murat

Birkac harf daha eklenmis halini duymustum abi :D
Birkaç harf mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CanEmre

Bu aparatlar çelik konstruksüyonu dengede tutmak için olabilir mi?  :alala:
çatı kaltıkça enine boruların aşağı çökmemesi için bunlara mı bağlayacaklar acaba???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Kalem tutmayı öğrenene haber yaptırıyorlar  :D

http://www.bugun.com.tr/spor/vodafone-arena-seneye-kaldi-1841236.html
sende burda linklerini paylaşım reklamını yapıyorsun bari meilinide yazda binlerce kişiyi bu gün sitelerine gönderdin
diye özel teşekkür etsinler Adamların derdi hit çekmek ve sende bu amaçlarına ulaşmasını sağlamışsın
mutlu olmuşlardır yarın bir haber daha yaparlar sallamasyon. hiç onlara kızmayın buna siz sebep oluyorsunuz
şu yaptığın reklamı yapmak için dokuz takla atarlar @Easthanbool

Çevrimdışı Efe

şimdiki soru su celik bolumu kaldirma isleminde ne tutacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK