Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mustafa_UK

20 Eylul Stat acilisi Ve Bjk Tv'deki soyrarilar yuzunden Besiktas ismi Twitter da Alay konusu olmus!
Cok Yazik ki paylasimlari yapip dalga gecenlerin coguda Besiktas'li!
Hadi o adamlari cikartiniz bi hata yaptiniz Peki neden kulubun resmi Youtube hesabina yukluyorsunuz!
Bugun gazetesine gereken cevap verilmeli insanlar okuyup etkileniyor!

Stad bitmeye basladikca bu tur haberler cogalacak yonetim hemen yaptirim uygulamali..
Bilen arkadaslar varsa bir Sorum olacak statta sinema Salonlari olcakmi?Olsa iyi olur Bence bir Aile veya cift olarak hem gezip eglenip Mac saatine kadar zaman gecircek bir yapi olmali konum olarak musait.

Çevrimdışı osman1903

aralığın 31 ine kadar önümüzde 106 gün var çatı gecikti skorbordlar takılması uzun sürdü kedi yolları takıldı semerler takıldı hatta bazı bölümlerin membranları dışarda yer olmadığından içerden takılacağı bile söylenmişti.bunların hepsi gecikti diyelim ve vinçler 106 gün sonra sahadan çıktı ki bu uzun bir süre.ondan sonra önümüzde 77 gün kalıyor hatta ben bu çim çalışmasının vinçler çıkmadan başlayabileceğini sanıyorum çünkü orada mutlaka kazma işlemi gibi vinçler varken yapılabilecek işler vardır yılbaşından itibaren 63 gün de çim sürse zaten ince işlerinde 106 gün içerisinde çoğu biter herhalde mart 19 da bu stadı açarız allahın izniyle  :halay:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

iyide benim söylediğim yeni takılan arka bölmelerin ayaklarının takılıp sabitlenmesi
kaldıki sabitlemiş olmaları ne değiştirirki kaldırma işlemi sırasında hepsini mecbur serbest bırakacaklar
bağlıyken nasıl kaldırsınlar :D @Coşkun Mevsim abi

Ben de onu demek istemiştim zaten.Yeni takılanları.Bu saatten ve aksilikten sonra  hata  yapılabileceğine ihtimal vermiyorum ben.Aslında  tam olarak demek istediğim bu  Necmi.

Çevrimdışı Serjo

"Çatının montalama işleminin sonbaharın sonunda başlaması hedefleniyor. Bu hedef tutturulsa bile özel estetik bir yapıya sahip olması beklenen çatının tamamlanması 4 ayı bulacak. Çatı tamamlanmadan çimler ekilemiyor.

Çatının martta tamamlanması öngörülüyor. Çimler ise yumuşak havalarda ve yağış alan zaman dilimlerinde yetiştirilebiliyor. Minimum hesaplamalarla çimler haziran-temmuz aylarında hazır hale gelebiliyor. "

tamam bir haber yapıyorsunuz
biraz araştırın
masa başı haber yapan tek ülke TÜRKİYE bence
bu nedir ya?  :akuma:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı osman1903

"Çatının montalama işleminin sonbaharın sonunda başlaması hedefleniyor. Bu hedef tutturulsa bile özel estetik bir yapıya sahip olması beklenen çatının tamamlanması 4 ayı bulacak. Çatı tamamlanmadan çimler ekilemiyor.

Çatının martta tamamlanması öngörülüyor. Çimler ise yumuşak havalarda ve yağış alan zaman dilimlerinde yetiştirilebiliyor. Minimum hesaplamalarla çimler haziran-temmuz aylarında hazır hale gelebiliyor. "

biraz araştırın
bu habere stattan bihaber beşiktaşlılar üzüledursun biz gerçeklerden haberdarız

Çevrimdışı keremd

20 Eylül fotoları.  Twitter @ritzkartalı

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı murat_

:ishock: :ishock: ooooo gözümüz aydin cember en gec yarin aksama biter bence allah kaza bela vermedigi sürece
tam net sayamadim ama sanki son 5 boru kaldi montaji yapilacak sen ne dersin @Efe senin gözlerinde masallahi varda :)
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 16:27:03 murat_ ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

İlk çember bitmek üzere acaba ikinci çember ne alemde :alala:

Yeniinönüde foto atmadı son günlerde ataydı iyiydi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

İlk çember bitmek üzere acaba ikinci çember ne alemde :alala:

Yeniinönüde foto atmadı son günlerde ataydı iyiydi
İkinci çember de yeni açık,numaralı ve eski açıkta bitti galiba sadece kapalı kaldı onda da :)

Çevrimdışı Ermanacer

biraz araştırın

Haberi yazan suursuzun yazdigina bakarmisinz "Çatının montalama işleminin sonbaharın sonunda başlaması hedefleniyor". Okadar boru halat vs vs takildi ve sonlara dogru gelindi, hicmi birtane fotografini bile incelemedi? Agzimi bozmak istemiyorum onun icin icimden soyliyim bari...  :s20: :s20:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çarşamba gunu tum boru isleri bitebilir yarin buyuk olasilikla dikine boru isi bitme asamasina gelecek enine boru isleride tekrardan hizlanir eski aciktan kapaliya dogru takma islemi devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

ayrica kapalida strand jack isleride baya iyi duzeye gelmis heralde bayram sonu tum strand jack isleri bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

Dikine borularda sona gelmişler. Bugün 1 tane daha takarlarsa salı gününe bitmiş olur. Bayram bitmeden strand jack yuvaları sona gelebilirse iyi olur. Sadece SJ lerin montajı kalır geriye. Ama açıkcası bende o çatının sağa sola devrilmeden nasıl kalkacağı konusunda düşünceliyim. O ağırlığı bir yere sabitlemeden kaldırılması çok zor gibi geliyor bana. Birşeyler düşünmüşlerdir herhalde. Öyle bodoslamasına kaldırmazlar:)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

strand jack standlari eski acigi donuyor artik son 10 tane falan galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alparslan

strand jack standlari eski acigi donuyor artik son 10 tane falan galiba
Bayram gelmeden strand jack  yuvalarıda bitse ne güzel olurdu:)